2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tesekkurler bilgi icin bunu uygulayacagim OTE="Lovely35, post: 36980475, member: 472120"]Yumurta 6 saat ile 36 saat arası çatlar bilginize. Bazılarında 48 saati de buluyormuş ama ender. Erken çatlarsa kaçırmayın diye belirtmek istedim. Ovulasyon testinde pozitifi gördüğünüzün ertesi günü ve bir sonraki günü sabah- akşam çalışma yapılabilir.[/QUOTE]
Tes

Tamam anladım canım.yarın 14.gün büyük ihtimal bu gece çatlar yumuşlar.tesekkür ederim cevaplar için tatlımm

Çok teşekkür ederim canım, İnşallah öyle olur Allah nasip ederse benim de ilk bebeğim olacak, İnşallah hepimize en yakın zamanda göndersin canım
Amin, gelecektir inşaAllah , sadece doğru zamanı bekliyor

Idare ediyorum canim sen nasilsin gece sol kasigim agriyip durdu
hadi ya , normal gerçi daha haftana göre ağrın olman tatlım , uyuyabildin mi bari , şimdiden mi başladı yoksa uykusuz geceler

çok geçmiş olsun polip hamileliğe engel olabiliomuş tedavini olduğnda hamile kalcaksın inanıorum. Polip olduğu nasıl anlaşılıyo ? nasıl belirtiler var acaba ?

Tes[/QUOTE]
başka bitkisel bişi kullanıp düzenini bozma tatlım :)

Mersiii bu ay ilk kez ovulasyon testi kullancam ya kafanızı şişiririm artık kızlar kusura bakmayın
Yok canım olur mu hepimiz geçtik bu yoldan istediğini sorabilirsin bizim topic baska yerlere benzemez herkes yardımcı olur birbirine burda

Çok geçmiş olsun canım inşallah 2 ay sonra mutlu haberlerini alırız tekrardan

friendly Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Rabbim en güzel şekilde yaşatacaktır sana bu güzel duyguuyu

canım çok geçmiş olsun allah sana ve eşine sağlık versin gene olur inşallah

Friendly canım geçmiş olsun inşallah bundan sonrası güzel olucak. Hepimizin hakkında hayırlısı.
.

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bundan sonrası iyi olacak şu an bana kendimi iyi hissettirecek olan şey yeni bi bebek..bu defa sağlıklı olsun inşallah

Yok canım olur mu hepimiz geçtik bu yoldan istediğini sorabilirsin bizim topic baska yerlere benzemez herkes yardımcı olur birbirine burda

evet ondan süphem yok ya herkes çok iyi.. bu aksam annemlere gidicem iki gün filan buralarda olmıcam kızlar özlücem sizi.. Hazır reglken tadını çıkartayım sonra yumoş günleri gelince gidip kalamam annemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…