ay benımde 6 ekıme denk geliyorayy hakiketen ya bu ay tutmadıysa birdehakine bayrama denk geliyor ttüüüüü
Tamam anladım canım.yarın 14.gün büyük ihtimal bu gece çatlar yumuşlar.tesekkür ederim cevaplar için tatlımmYumurtlama gerçekleşmeden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çok önemlidir canım. İster her gün ister yumurtlama tarihini ortaya alarak gün aşırı çalışabilirsiniz. Atıyorum 12-14 -16 gibi. Burda 14'ü yumurtlama günü baz aldım. Böyle olursa şans artar.
Hamis olunda kafamizi sisirin biswy olmazMersiiibu ay ilk kez ovulasyon testi kullancam ya kafanızı şişiririm artık kızlar kusura bakmayın
Amin, gelecektir inşaAllah , sadece doğru zamanı bekliyorÇok teşekkür ederim canım, İnşallah öyle olur Allah nasip ederse benim de ilk bebeğim olacak, İnşallah hepimize en yakın zamanda göndersin canım
hadi ya , normal gerçi daha haftana göre ağrın olman tatlım , uyuyabildin mi bari , şimdiden mi başladı yoksa uykusuz gecelerIdare ediyorum canim sen nasilsin gece sol kasigim agriyip durdu
İnşallah canım, inşallah 2015' e göbeklerimiz dolu gireriz:)Aynen katiliyorum sana insallah olurrabbim isteyene versin
Bana kolayda esim için aynı şey söz konusu mu onu bilemicemmKolay geleeee
Amin, gelecektir inşaAllah , sadece doğru zamanı bekliyor
İnşallah canım, kk daki isteyen tüm arkadaşlar için de dua ediyorum. İnşallah Allahım çok bekletmeden gönderir.
Merhaba Kızlar;
Burda anne olmak için can atan, her türlü fedakarlığı yapacak ne kadar çok arkadaş varmış. Ben de sizlerden biriyim, 9 aydır deniyoruz henüz gelmedi bebekBu ay gittiği dr polip var onu alalım dedi. Bugün aldırıcam inşallah, Ekim ayında da tedaviye başlayacağız, yani bu ay moladayım ben, İnşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de geciktirmeden aratmadan nasip eder bebeklerimizi. Ben de hayırlısıyla çok istiyorum. Arkadaşlar buradaki hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsin olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Tes[/QUOTE]Teşekkürler içim rahatladiOTE="elifbade06, post: 36980392, member: 582204"]canm o ilaç çok güzel düzenli kullan yumurta gelişine yardımcı hemde adet düzene sokuyo ben tasındım düzenli içemem diye bu ay içmedim adet olayım hemen başlıcam tekrar
Benimde canım ama elimden geleni yapacağım zaten bizimkisi babasının evinde daha bir istekli oluyor eğer bu ayki tutmadıysa birdehaki ay kendi memleketinde atarız tohumları manidar olur :)ay benımde 6 ekıme denk geliyor
Yok canım olur mu hepimiz geçtik bu yoldan istediğini sorabilirsin bizim topic baska yerlere benzemez herkes yardımcı olur birbirine burdaMersiiibu ay ilk kez ovulasyon testi kullancam ya kafanızı şişiririm artık kızlar kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım inşallah 2 ay sonra mutlu haberlerini alırız tekrardan
friendly Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Rabbim en güzel şekilde yaşatacaktır sana bu güzel duyguuyu
canım benim geçmiş olsun rabbim sana ve eşine sağlık sıhhat versinn sonrada size bir sağlıklı bebiş versin korunmak senin duygularına bağlı bir ay geçsin ilk adetten sonra kontrole gidersin rahmin kontrol edilir sonrasını konuşursunuz doktorunla ...oyyyy sen iyi ol tamam mı biz neler atlattık atlatıyoruz bunları da atlatacağız allahın izniyle bak bana :)
canım çok geçmiş olsun allah sana ve eşine sağlık versin gene olur inşallah
.Friendly canım geçmiş olsun inşallah bundan sonrası güzel olucak. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Kızçelerim nasılsııınııız , yeni haberler var mıııı ?
Galiba oyle gorunuyorAmin, gelecektir inşaAllah , sadece doğru zamanı bekliyor
hadi ya , normal gerçi daha haftana göre ağrın olman tatlım , uyuyabildin mi bari , şimdiden mi başladı yoksa uykusuz geceler
inaşşalaahhhh.
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bundan sonrası iyi olacak şu an bana kendimi iyi hissettirecek olan şey yeni bi bebek..bu defa sağlıklı olsun inşallah
Yok canım olur mu hepimiz geçtik bu yoldan istediğini sorabilirsin bizim topic baska yerlere benzemez herkes yardımcı olur birbirine burda
başka bitkisel bişi kullanıp düzenini bozma tatlım :)[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?