Canim gecmis olsun Allah sabir versin..Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin insaAllah.
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bundan sonrası iyi olacak şu an bana kendimi iyi hissettirecek olan şey yeni bi bebek..bu defa sağlıklı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım İnşallah, hepimiz için, Benim geçen ay dr a gittiğimde rahim duvarım normalden çok az kalın çıktı. Sonra adet bitince bakıldı, o zmn net göründü zaten, Ama bendeki belirtisi şu oldu çok nadir de olsa ara kanamam oluyordu. Ben de çok nadir ara kanama oluyordu. Bazı kişilerde adetlerde fazla kanama ve uzun sürmesine de neden olabiliyormuş. Bendeki polip küçükmüş ama tam gebeliğe engel olabilecek bir yerde bulunuyormuş yani spermin tüplere geçişini engelleyecek bir yerde, o yüzden hemen alalım dedi dr.çok geçmiş olsun polip hamileliğe engel olabiliomuş tedavini olduğnda hamile kalcaksın inanıorum. Polip olduğu nasıl anlaşılıyo ? nasıl belirtiler var acaba ?
Ya gerginlikler birazda bebek olmuyor diye oluyor. Biraz hayatımdan çıkartmam lazım bu konuyu. bende bebek işini yeni yıla kadar askıya alıcam sonrası Allah kerim.
kuşum yanlış biliyorsun ikiz doğuma yatkın olmak için sadece kadın soyu belirleyici.... erkek tarafında olup olmaması bişey ifade etmiyor... özellikle bir üst soyunda yani anneannende varsa ihtimalin 4 kat fazlalaşıyormuş... araştırdığım için bu kadar kesin konuşuyorumkadın babasından, erkek annesinden alırmış o geni , bende iki tarafta da var :)
küçükyalıda evim e5 altı minibüs caddesinin üstü kadir hasın ordayım anlıyacağın denize yakınımüniversite hastanesi değil kuzum... özel şifa hastanesi olarak geçiyor...medicalparkta kaynanam fıtık ameliyatı olmuştu iyi bi hastane gerçi doktoruna göre değişir...eşimin iş yeri geçen yıl çekmeköydeydi az çok biliyorum o tarafı ....tek uyarım şu eğer denizden uzak olamam ben dersen pendikten al ama pendiğinde heryerinden değil özellikle e-5 altı olsun ve doğu-batı mahalleleri ile bahçelievler mh. sine bak...bütçe de önemli buralar çok fırladı
Teşekkür ederim canım İnşallah, hepimiz için, Benim geçen ay dr a gittiğimde rahim duvarım normalden çok az kalın çıktı. Sonra adet bitince bakıldı, o zmn net göründü zaten, Ama bendeki belirtisi şu oldu çok nadir de olsa ara kanamam oluyordu. Ben de çok nadir ara kanama oluyordu. Bazı kişilerde adetlerde fazla kanama ve uzun sürmesine de neden olabiliyormuş. Bendeki polip küçükmüş ama tam gebeliğe engel olabilecek bir yerde bulunuyormuş yani spermin tüplere geçişini engelleyecek bir yerde, o yüzden hemen alalım dedi dr.
rahim filmi çektir kuşumdün eşime sperm testine gittik hatta buraya da sonuçları yazdım doktor eşimin sperm testi için gayet iyi dedi hatta burayada değerleri yazdım saolsun Mogami değerlendirdi gayet iyi dedi içimi daha da rahatlattı baska bi topic açtım oraya da değerleri yazdım bide baskası yorumlasın diebaska arkadaslarda gayet iyi diyo bu değerlerle normal yoldan hamilelik olur diyolar Mogamiyi destekleyen bilgiler verdiler peki o zaman niye olmuyo die soruyorum bnde görülürde bi sorun yok 3 ay önce özel kadın doğumcuma karından alttan defalarca muayene oldum hormon testimi smear testimi yaptırdm hormonumda tiroidimde küçük bi sorun var endokrine gönderdi tiroidim az calısıyomuş endokrin doktorum normal bi insana göre tiroidimn iyi oldgnu hamile kalmak istedgmi söyledgn için ilac tedavisi uyguluyorum diyo her ay endokrine tiroidime baktırıyorum değerlerime göre dozunu ayarlıo böyle işde. Bu durumda olmayan ne bilmiyorum batım 16 ekim daha adetliyim yarın adette son günüm. Şansımı deniyim diye bu ay ovulasyon testi aldım hatta testlerm ancak geldi incir havuç kürü
yapıcaktım vazgeçtim bu ay. 13 aylık evliyim 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum bu yoldaki özgeçmişim bu
Canım neden oluştuğu ne zaman oluşacağı belli olmayan bir şeymiş. İnşallah sende yoktur. Hem bazen yumurtlama gününde de lekelenme tarzında kanlı akıntı olabilir deniyor. Ama adet süren de uzun sürüyor mu veya fazla kanaman oluyor mu? Sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım?hmmm anladmm bnde bu ay ara kanama yasadım 3 gün ve kesik kesik. sadece peceteye geliyodu hatta üstüne görüyorum sandım ümitlendim bu durumu paylastgm bir arkadas bnde polip olabileceğini söyledi içime kurt düştü. Polipi ilk ondan duydum arastırdım hamileliğe etkisi oldgnu öğrendim şimdi bndede mi var acaba diye tereddütteyim. Önümzdeki ay da yasarsam dra gideyim en iyisi. en son 3 ay önce karından ve alttan muayene olmuştum böyle bişey çıkmamıştı.
rahim filmi çektir kuşum
başla canımCanlar bugünkü ovülasyon testlerim kasık ve bacaklarda felaket sancı var ne dersiniz çalışmalar başlasınmı
ekliyorum canım... hayırlısı diyelimarkadaslar mrb.. 6 gün gecikmeli olarak bugün reglm gelmiş bulunmaktaMogami cim yeni BAT 17 ekim 5. deneme olacak kuzum
Hiç ovülasyon testi kullanmadan mı?Mogamicim zaten karar verdim aralık ayına kadar hamile kalmazsam aralıkta doktorun yolunu tutucam artık bu yolda nasıl bir yol izlencekse tedaviye baslıcam. Çünkü aralıkta tam 1 yıl korunmasız ilişki dolmuş oluyo.
buraya kuşumMogami canımcım bu arada ekimden sonra nereye taşınıyoruz bebeem?
hmmm... keşke şuan bulunduğun yerden ev alabilme şansın olsa...neyse kuzum ev olsunda ne olursa olsunküçükyalıda evim e5 altı minibüs caddesinin üstü kadir hasın ordayım anlıyacağın denize yakınım
pendiği az çok biliyıorum ailem adada yaşıyor ama pendikte kurtköyde felan evimiz var
Canım neden oluştuğu ne zaman oluşacağı belli olmayan bir şeymiş. İnşallah sende yoktur. Hem bazen yumurtlama gününde de lekelenme tarzında kanlı akıntı olabilir deniyor. Ama adet süren de uzun sürüyor mu veya fazla kanaman oluyor mu? Sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım?
Hiç ovülasyon testi kullanmadan mı?
7.
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bundan sonrası iyi olacak şu an bana kendimi iyi hissettirecek olan şey yeni bi bebek..bu defa sağlıklı olsun inşallah
iyiym kuzum ütü yapıyorum, takılın takılın , bende takılıyorum ütüyle mutlu günleryok bugün öyle takılıyoruz :) sen nasılsın ?
Ah canım sıpa sağlıklı olsun yeter ki , her şeyimiz feda olsun ne diyeyimmGaliba oyle gorunuyor
mrb canjm bnde ilk kez bu ay kullanicam testi bugun basladim bakalm ins guzel seyler olurMersiiibu ay ilk kez ovulasyon testi kullancam ya kafanızı şişiririm artık kızlar kusura bakmayın
ahhh mogami ya biliyorsun güzel yerler ama imkansız gibi oturduyğumu yer kendimizin daha doğrusu babamın babam verdi ama bende kendi ayakalrımzıın üstünde duralım alallım niyetindeyimhmmm... keşke şuan bulunduğun yerden ev alabilme şansın olsa...neyse kuzum ev olsunda ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?