2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

.

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bundan sonrası iyi olacak şu an bana kendimi iyi hissettirecek olan şey yeni bi bebek..bu defa sağlıklı olsun inşallah
Canim gecmis olsun Allah sabir versin..Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin insaAllah

çok geçmiş olsun polip hamileliğe engel olabiliomuş tedavini olduğnda hamile kalcaksın inanıorum. Polip olduğu nasıl anlaşılıyo ? nasıl belirtiler var acaba ?
Teşekkür ederim canım İnşallah, hepimiz için, Benim geçen ay dr a gittiğimde rahim duvarım normalden çok az kalın çıktı. Sonra adet bitince bakıldı, o zmn net göründü zaten, Ama bendeki belirtisi şu oldu çok nadir de olsa ara kanamam oluyordu. Ben de çok nadir ara kanama oluyordu. Bazı kişilerde adetlerde fazla kanama ve uzun sürmesine de neden olabiliyormuş. Bendeki polip küçükmüş ama tam gebeliğe engel olabilecek bir yerde bulunuyormuş yani spermin tüplere geçişini engelleyecek bir yerde, o yüzden hemen alalım dedi dr.

Ya gerginlikler birazda bebek olmuyor diye oluyor. Biraz hayatımdan çıkartmam lazım bu konuyu. bende bebek işini yeni yıla kadar askıya alıcam sonrası Allah kerim.

kafada askıya al ilişkiler korunmasız olsun en güzeli bence yumurtlamayı kaçırdık vs deme aranızı düzelt düzenli ilişki olsun canınız isediği zamanlarda :)

kadın babasından, erkek annesinden alırmış o geni , bende iki tarafta da var :)
kuşum yanlış biliyorsun ikiz doğuma yatkın olmak için sadece kadın soyu belirleyici.... erkek tarafında olup olmaması bişey ifade etmiyor... özellikle bir üst soyunda yani anneannende varsa ihtimalin 4 kat fazlalaşıyormuş... araştırdığım için bu kadar kesin konuşuyorum

küçükyalıda evim e5 altı minibüs caddesinin üstü kadir hasın ordayım anlıyacağın denize yakınım

pendiği az çok biliyıorum ailem adada yaşıyor ama pendikte kurtköyde felan evimiz var

@friendly8584 canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yasatmasın.en kısa zamanda bir bebek nasip etsin inşaAllah.
Amin. ..

hmmm anladmm bnde bu ay ara kanama yasadım 3 gün ve kesik kesik. sadece peceteye geliyodu hatta üstüne görüyorum sandım ümitlendim bu durumu paylastgm bir arkadas bnde polip olabileceğini söyledi içime kurt düştü. Polipi ilk ondan duydum arastırdım hamileliğe etkisi oldgnu öğrendim şimdi bndede mi var acaba diye tereddütteyim. Önümzdeki ay da yasarsam dra gideyim en iyisi. en son 3 ay önce karından ve alttan muayene olmuştum böyle bişey çıkmamıştı.

rahim filmi çektir kuşum

Canım neden oluştuğu ne zaman oluşacağı belli olmayan bir şeymiş. İnşallah sende yoktur. Hem bazen yumurtlama gününde de lekelenme tarzında kanlı akıntı olabilir deniyor. Ama adet süren de uzun sürüyor mu veya fazla kanaman oluyor mu? Sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım?

Hiç ovülasyon testi kullanmadan mı?

küçükyalıda evim e5 altı minibüs caddesinin üstü kadir hasın ordayım anlıyacağın denize yakınım

pendiği az çok biliyıorum ailem adada yaşıyor ama pendikte kurtköyde felan evimiz var
hmmm... keşke şuan bulunduğun yerden ev alabilme şansın olsa...neyse kuzum ev olsunda ne olursa olsun

bugüne dek adet sürem değişmedi 6 günde biter ve miktarı bana göre hep aynı . beni şüphelendircek hiçbişey olmadı taa ki adetime bir hafta kala bu belli belirsiz akıntı olana kadar. ben üstüne görme sandm günde sadece iki kez filan sildigmde peçeteye geldi çünkü hiç basma gelmemişti kimi içerde kalan kalıntı olabilir diyo. Şimdilik süresinde bi sorun yok gibi yarın adetm bitmesi lazım bakalım. Önmzdeki ay da tekrar ederse doktora gidiyim diyorum . 13 aylık evliyim 10 aydır hamile kalmak istiyorum

.

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bundan sonrası iyi olacak şu an bana kendimi iyi hissettirecek olan şey yeni bi bebek..bu defa sağlıklı olsun inşallah
7
Canım benim kürtaj olmuşsun , Rabbim en yakın zamanda seni yeni bir bebiş nasip edecek güzel anne , bu sefer sağlıklı olacak inşaAllah, sen üzülme yeter ki , Rabbim yüzüne gülecek , ayrıca da nice güzel yaşlara tatlım...

yok bugün öyle takılıyoruz :) sen nasılsın ?
iyiym kuzum ütü yapıyorum, takılın takılın , bende takılıyorum ütüyle mutlu günler

Galiba oyle gorunuyor
Ah canım sıpa sağlıklı olsun yeter ki , her şeyimiz feda olsun ne diyeyimm

hmmm... keşke şuan bulunduğun yerden ev alabilme şansın olsa...neyse kuzum ev olsunda ne olursa olsun
ahhh mogami ya biliyorsun güzel yerler ama imkansız gibi oturduyğumu yer kendimizin daha doğrusu babamın babam verdi ama bende kendi ayakalrımzıın üstünde duralım alallım niyetindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…