Canım senin durumunda olupta testi kullanıp ilk ay hamile kalanı çok okudum bu forumda inşaAllah rabbim seninde yuzune güldürür.evet hiç ovulasyon testi kulanmadan. ilk kez bu ay ovulasyon testi kullancam.
bende aynı durumdayım babam ev aldı oturttu içine ve bende kendi evimizi almak istiyorum ama şimdilik zamanı var...gönlüne göre olsun canımahhh mogami ya biliyorsun güzel yerler ama imkansız gibi oturduyğumu yer kendimizin daha doğrusu babamın babam verdi ama bende kendi ayakalrımzıın üstünde duralım alallım niyetindeyim
mrb canjm bnde ilk kez bu ay kullanicam testi bugun basladim bakalm ins guzel seyler olur
Canım senin durumunda olupta testi kullanıp ilk ay hamile kalanı çok okudum bu forumda inşaAllah rabbim seninde yuzune güldürür.
Aminnnnnnnn.ayyy insallah insallahhh ne güzel konustun içime ferahlık geldi çok tşk ederim. Umarım hepimiz bu ay hamişim diye haykırırız . Amin.
ins canim bn normaldede az cok anliodum ama bu arastrdigkm kadari ile cok iyi mis testler bunu denicem bide bhna bakaom ins ekim ayi herkee iyi gelirMerhaba. inş. ovulasyonda gününü tutturursun içimde anlam veremediğim bi heyecan var sanırım ovulasyonda çift çizgi görcem ya ondan olsa gerek . Normalde göremiyorum çift çizgiye hasretim bari yumurtlamada göreyim
ins canim bn normaldede az cok anliodum ama bu arastrdigkm kadari ile cok iyi mis testler bunu denicem bide bhna bakaom ins ekim ayi herkee iyi gelir
kuşum yanlış biliyorsun ikiz doğuma yatkın olmak için sadece kadın soyu belirleyici.... erkek tarafında olup olmaması bişey ifade etmiyor... özellikle bir üst soyunda yani anneannende varsa ihtimalin 4 kat fazlalaşıyormuş... araştırdığım için bu kadar kesin konuşuyorum
ayyy helal olsun babana yaa cidden benmde babam 6 sene önce aldıbide ev eskiydi içi ben evlenmeden önce içini sıfırdan yaptırıp bana süpriz yaptı sen otur die şok oldum hayatımın süprizi oldu çok umutsuz olduğum bir anda oldu :))))))bende aynı durumdayım babam ev aldı oturttu içine ve bende kendi evimizi almak istiyorum ama şimdilik zamanı var...gönlüne göre olsun canım
Allah razı olsun babalarımızdan...Daha iyilerini bizde evlatlarımıza yapabilelim inşayyy helal olsun babana yaa cidden benmde babam 6 sene önce aldıbide ev eskiydi içi ben evlenmeden önce içini sıfırdan yaptırıp bana süpriz yaptı sen otur die şok oldum hayatımın süprizi oldu çok umutsuz olduğum bir anda oldu :))))))
inşallah kendimiz de alabilirz istanbul çok zor ama yinede halimize bin şükür
bizde istemiyoruz yaaaBen gelmicem buraya.
canım benim ne güzel sorun sıkıntı yok çok sevindim ama neden bu kadar nazlı çıktı bebeişiniz anlamadım bi ovulasyonla yumoş gününün gör bakalım yorumlarız falan da baki ne olacakdün eşime sperm testine gittik hatta buraya da sonuçları yazdım doktor eşimin sperm testi için gayet iyi dedi hatta burayada değerleri yazdım saolsun Mogami değerlendirdi gayet iyi dedi içimi daha da rahatlattı baska bi topic açtım oraya da değerleri yazdım bide baskası yorumlasın diebaska arkadaslarda gayet iyi diyo bu değerlerle normal yoldan hamilelik olur diyolar Mogamiyi destekleyen bilgiler verdiler peki o zaman niye olmuyo die soruyorum bnde görülürde bi sorun yok 3 ay önce özel kadın doğumcuma karından alttan defalarca muayene oldum hormon testimi smear testimi yaptırdm hormonumda tiroidimde küçük bi sorun var endokrine gönderdi tiroidim az calısıyomuş endokrin doktorum normal bi insana göre tiroidimn iyi oldgnu hamile kalmak istedgmi söyledgn için ilac tedavisi uyguluyorum diyo her ay endokrine tiroidime baktırıyorum değerlerime göre dozunu ayarlıo böyle işde. Bu durumda olmayan ne bilmiyorum batım 16 ekim daha adetliyim yarın adette son günüm. Şansımı deniyim diye bu ay ovulasyon testi aldım hatta testlerm ancak geldi incir havuç kürü
yapıcaktım vazgeçtim bu ay. 13 aylık evliyim 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum bu yoldaki özgeçmişim bu
aynen bu ay bana da yok yumoş hesaplama gün aşırı yapmaya çalışacağım bakalım tutarsa tutarKISMET KUZUCUM BELKİDE DÖNÜŞÜMÜZ DENK GELİR NE DERSİN ZATEN O ZAMAN BAKAMICAM ÖLE PEK YUM FELAN TEST EDEMEM EVLERİ KALABALIK OLUR
ya çatladı ya da çatlamasına az kaldı... ama genelde akıntıdan sonra oluyor çatlama...tavsiyem önümüzdeki 1 haftayı değerlendirKızlar az önce lavaboya gittim.şu uzayan akıntısı bu ay ilk defa gördüm.çatlamış oluyo dimi???
öyle diyolar hadi bakalımKızlar az önce lavaboya gittim.şu uzayan akıntısı bu ay ilk defa gördüm.çatlamış oluyo dimi???
ayyy helal olsun babana yaa cidden benmde babam 6 sene önce aldıbide ev eskiydi içi ben evlenmeden önce içini sıfırdan yaptırıp bana süpriz yaptı sen otur die şok oldum hayatımın süprizi oldu çok umutsuz olduğum bir anda oldu :))))))
inşallah kendimiz de alabilirz istanbul çok zor ama yinede halimize bin şükür
Öyle yapim.anam ben daha önce nasıl yapmışım bebiş leri yahu.kaç aydır uğraşıyorum. Bu ay sırf incir tükettim.ya çatladım ya da çatlamasına az kaldı... ama genelde akıntıdan sonra oluyor çatlama...tavsiyem önümüzdeki 1 haftayı değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?