2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bugün armutları sarkan kocaman ağaç gördük ben kaldım öyle arkadaşımda bi baktım yöneldi oraya ben şaştım kadına dedi arkadaş hamile de canı çekmiş falan kadın da vermek istemedi gibi baktım büyük oğlu hemen kopardı ben utandım tabi dedim hani yalanda değil olabilirde ama kızlar bi sulu bi sulu amanın nasıl yemişim ben onu yalancı çıkma bebişim gel bari kadın görünce demesin karnı hiç çıkmamış gitti armutlar diye

evet benim bebişim diğer bebişlere benzemez çok nazlıdır tombilikim. Ay bi olsun varya ona neler yapıcam. ben çok severim çocukları. Evet dediğin gibi bu ay da ovulasyonla deniyim inş burası da ovulasyon testleri de şans getirirde hamile kalırım ya. ^ay öncesnde alttan üstten her yerden muayene de oldum o zaman hiçbişey yoktu bişey farkettim adetlerim son 3 aydır düzene girmeye basladı eskisi gibi 30 günde bir olmaya basladım bu da güzel ve sevindirici bişey. Kist olsa gecikirdi sanırım. neyse bekleyelim büyükler ne demiş sabrın sonu selamettir. zaten aralığa kadar hamile kalmazsam doktora gitcem tekrardan.

Yok canım sanmıyorum ben sende yoktur. İçini ferah tut, hem benim arada oluyordu nadir de olsa kanamam, hem 3 ay önce de gitmişsin yokmuş ne güzel. Benim de sana yakın canım 9 ay dolacak bu ay, Ama en son gittiğim doktor bana beklemeye gerek yok bu polibi alalım ekimde adetinin 5. günü klomene başlayalım dedi, hayırlısı inşallah canım

inaşallah olur canım bu topiği beraber hamiş kapatalım :) nazlı bebekin gelsin annesi ısırır bi poposundan görür o

Öyle yapim.anam ben daha önce nasıl yapmışım bebiş leri yahu.kaç aydır uğraşıyorum. Bu ay sırf incir tükettim.
Canim akintinin 2.gunu yumurta hazir oluyor genelde benim hep oyle oldu 3.gunu catladi onundeki haftayi degerlendr

Kızlar az önce lavaboya gittim.şu uzayan akıntısı bu ay ilk defa gördüm.çatlamış oluyo dimi???

Çatlayacak anlamına da geliyor o uzayan akıntı bende çatlamadan önce oluyor mesela. Ovulasyon testi yaparsan anlarsın yumurtanın durumunu.

Hahahah çok hoş canım ya.

anladm evet bncede bekleme yaa 9 ay az bi zaman deil. bna 3 ay önce yumurta takbne baslayalm demişti daha erken doğal yolla olsun die ertelemiştim ertelemeseydm belki hamileydm neyse hayırlısı olsn polipten snra işin kolaylasacak bnde iki ay daha beklicem olmazsa aralıkta doktora gidip yapılması gereknlere uycam inş hamile kalcaz kısa zamanda.

inaşallah olur canım bu topiği beraber hamiş kapatalım :) nazlı bebekin gelsin annesi ısırır bi poposundan görür o

inş bu topic kapanır artık hamilelik bekleyen değil hamile topiclerinde buluşuruz inş..

Canim gecen bendw ayva gordum ama daha pismemislerdi kaynanamda sahibi yok haram olur dedi zaten bu halini yiyemem dedim

Kan testi yaptır cnm sonuç ortaya çıkar.

Merhaba Arkadaşlar,
Bunu bir borç bildiğim için umudunu kaybetmek üzere olan arkadaşlara yazmak istedim. Belki bir faydasını görürler. Bende bu forum sitelerinde hep okudum ve çok yazdım hamile kalamadığım için çok üzülüyordum. Şimdi 3,5 ayık hamileyim çok şükür. Doktora gittim hormon, smear ve eşime sperm testi yaptırdık herşey normal gözüküyordu ama olmuyordu. Etraftan sormaya başlayan meraklı insan sürüsüde cabası. Yumurtalık takibi 1 kaç ay, ovülasyon testi filanda. Tatile gittik eşimle biraz kafa dinlemek istiyorduk, uzaklaşmak. Tatilden geldikten sonra doktora gittim Haziran ayında, adet olduktan 11 gün sonra. Ultrasonla doktor baktı ve bu ay oluşmuş yumurtan gözükmüyor dedi. Dünya başıma yıkılmıştı bu ayda bütün hayallerim suya düşmüştü. Artık yorulmuştum, sonra mide ufak ufak mide bulantılarım oldu. Psikolojik olduğunu düşündüğüm için umursamadım bile. Sonra doktora gittim araştırdım safra kesesi yada böbrekteki sorunlar mide bulantısına sebep olur dediler. Tam batın ultrasonuna girdim, temiz çıktı. Zaten Ramazan ayındaydık, iftarda mide bulantılarından canım bişey istemiyordu. Stresten olduğuna karar verip üstüne düşmedim daha fazla. Sonra adetim 5 gün gecikti. Arada gecikmelerim oluyordu hatta bir keresinde hamile olduğumu düşünüp hemen test almıştım hüsrana uğradım. Doktora gittiğimde de yumurtamın zamanında çatlamadığı için kist oluştuğunu adetimin ondan geciktiğini söylemişti. Yine öyledir diye düşünüp doktorumu aradım adet olmadığımı ve adet sökücü kullanmamın sakıncası olur mu diye aradım. Hayır kullanma belki göremediğimiz birşey vardır dedi. Birkaç gün daha bekle olmazsan yine de kan testi yaptır dedi. Ve 7 günün sonunda kan testi yaptırdım. Ama hiç umudum yoktu doktor olsaydı görürdü yumurtayı çünkü. Evde internetten bakabilirsiniz bir kaç saat sonra dediler. Orucumu bozdum besmele çekip interneti açtım. Değer 17,880 di. Sıfırdan büyük olduğunda hamile olunduğunu okumuştum. Heyecandan elim ayağıma dolaştı eşimin ve benim. Negatif veya pozitif yazmıyordu. Eşim bana dur bak sakın hemen ümide kapılmayalım diye sonucu idrak etmeye araştırmaya çalışıyordu. İnternetten araştırmalarım sonucu 6 haftalık hamile olduğumu öğrendik. Ama tabi bununla yetinmeyip hemen nöbetçi doktor bulduk. Oda hamile olduğumu söyledi ve kesemi gördük :) Bu benim için mucize gibi bişeydi çünkü doktorum bu ay yumurtlaman olmamış dediğinden beri kendimi hamile olmadığıma çok inandırmıştım. Çok uzattım diyeceğim o ki umudunuzu asla kaybetmeyin hep dua edin, Allah'ım hepinize evlat sevgisini yaşatsın İnşallah. Sizi çok iyi anlıyorum bende İnşallah bebeğimi hayırlısı ile kucağıma alırım. Meryem suresini her gece okudum, bunun mucizesine inanın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…