sen böyle stresli şeyler okuma lütfennn bizim çocuğumuzun ruh halini bozuyorsun hep çizgi filmler izle winnie the pooh gibi
Ay çok üzüldüm Kaygılı ya daha öncede olmuştu çok oluyor yurtdışında böyle bunlar şanslı kurtulanlar yazık. Üzerine sifon çekiyorlar birde. Ayyyy içim gitti içim.
Icim gecti valla biz burda birazcik agrimjz olsun korkudan boseymi oldu deriz bunlara bak yarrabbim sen ne buyuksun hakkimizda herseyin hayirlisini ver Allah'imsen böyle stresli şeyler okuma lütfennn bizim çocuğumuzun ruh halini bozuyorsun hep çizgi filmler izle winnie the pooh gibi
Canim gecen bendw ayva gordum ama daha pismemislerdi kaynanamda sahibi yok haram olur dedi zaten bu halini yiyemem dedim
Gorelimde bi inaniriz sonrasında. .pazardan geldim simdi her yerde bebegi olan anneler gordum ah ahhhh. ..Ben görünce inanmıcam ki o derece.
Biz iyiyiz sen nasilsin tatlim:)Merhaba kızlar nasılsınız
Muhtemelen 14. gün koyulaşıp 15 ya da 16 (ki bence 16'da) çatlayıp tam 14 gün sonra adet olacaktır canım.
28 gunde bi adet gorenler 14.gunde koyulasiyor bunun ki 30 olduğu icin 16.günde koyulasmasi lazim benim bildigim
bende öyle tahmin ediyorum bakalım. testi yapınca daha iyi anlaşılcak ilk kez ovulasyon kullanıcam. peki hani sitelerde ovulasyon hesaplama oluyo ya otomatik. Ovulasyon testini yapınca kırmızıyı gördün ya internetteki otomatik hesaplayıcının bilgisiyle ovulasyon tarihin tuttu mu test doğruladı mı ? bunu merak ediyorum
Canim otomatik hesaplayici olarak
http://www.babyclub.de/service/fruchtbarkeitskalender/ bu siteden hesapliyorum ben 2 ay dan beridir bildi :)
İnşallah inşallahhh..
canım bugünden ne haber benim N.Ş. da bugün olmam lazım ama gelen giden yok yine uzatmaları oynuycaz anlaşılan eskiden 31. ü şasmazdı bebek işi ne zaman başladı düzen bozuldu 28,30,31,35,31 bu ayda kısmet artık bakalım internetten hesaplayınca 23 eylül diyo bakak görek....test negatif cıktığından umudum yok da bi problem olmasından cekiniyorum ....İnşallah dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba kızlar nasılsınız
nasıl bi dünya ya.. bende haberde okudum engelli kızına feci(anlarsınız) söylemesi bile korkunç cinsel istismarda bulunmuş 8 seneden beri.. off çok canımı sıkıyor bu haberler
nasıl bi dünya ya.. bende haberde okudum engelli kızına feci(anlarsınız) söylemesi bile korkunç cinsel istismarda bulunmuş 8 seneden beri.. off çok canımı sıkıyor bu haberler
Bende bilmiyorum kii daha neler gorucezBEBİŞ Bİ ŞEYLER Mİ SALGILIYOR NE İLGİNÇ NE Kİ O ŞİMDİ AKLIMA TAKILDI
InsaAllah oyledir hemen bi arastrma asamasina gectim nette daha tam bisey bulamadm bakalimAhahahah yok bebeğim gebelikte beyaz akıntı çok normalmiş.
Bende bilmiyorum kii daha neler gorucez
InsaAllah oyledir hemen bi arastrma asamasina gectim nette daha tam bisey bulamadm bakalim
Kahve kirmizi gelmesinde beyaz gelsin:)renk beyaz oldukça sıkıntı olmaz dönem dönem salgılara göre değişir sanıyorum bebişimizz yatağında kıpraştıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?