2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sen böyle stresli şeyler okuma lütfennn bizim çocuğumuzun ruh halini bozuyorsun hep çizgi filmler izle winnie the pooh gibi

Ay çok üzüldüm Kaygılı ya daha öncede olmuştu çok oluyor yurtdışında böyle bunlar şanslı kurtulanlar yazık. Üzerine sifon çekiyorlar birde. Ayyyy içim gitti içim.

Ay çok üzüldüm Kaygılı ya daha öncede olmuştu çok oluyor yurtdışında böyle bunlar şanslı kurtulanlar yazık. Üzerine sifon çekiyorlar birde. Ayyyy içim gitti içim.

ayy deme deme allahımm yazık yavrucakaların ne günahı var bu günahıı nasıll çekeceklerrr allahım canilerden uzak etsin bu dünyayı...

sen böyle stresli şeyler okuma lütfennn bizim çocuğumuzun ruh halini bozuyorsun hep çizgi filmler izle winnie the pooh gibi
Icim gecti valla biz burda birazcik agrimjz olsun korkudan boseymi oldu deriz bunlara bak yarrabbim sen ne buyuksun hakkimizda herseyin hayirlisini ver Allah'im

Muhtemelen 14. gün koyulaşıp 15 ya da 16 (ki bence 16'da) çatlayıp tam 14 gün sonra adet olacaktır canım.
28 gunde bi adet gorenler 14.gunde koyulasiyor bunun ki 30 olduğu icin 16.günde koyulasmasi lazim benim bildigim

İnşallah dualarınızı eksik etmeyin
canım bugünden ne haber benim N.Ş. da bugün olmam lazım ama gelen giden yok yine uzatmaları oynuycaz anlaşılan eskiden 31. ü şasmazdı bebek işi ne zaman başladı düzen bozuldu 28,30,31,35,31 bu ayda kısmet artık bakalım internetten hesaplayınca 23 eylül diyo bakak görek....test negatif cıktığından umudum yok da bi problem olmasından cekiniyorum ....

BU ARA BENDEN KATI YAPIŞ GELİYOR AKINTI BU SAÇMA AKINTININ Bİ ANLAMI VAR MI

Bende bilmiyorum kii daha neler gorucez

InsaAllah oyledir hemen bi arastrma asamasina gectim nette daha tam bisey bulamadm bakalim

renk beyaz oldukça sıkıntı olmaz dönem dönem salgılara göre değişir sanıyorum bebişimizz yatağında kıpraştıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…