Kahve kirmizi gelmesinde beyaz gelsin:)
o da ne ki acaba öyle nasıl bişi renklimiBU ARA BENDEN KATI YAPIŞ GELİYOR AKINTI BU SAÇMA AKINTININ Bİ ANLAMI VAR MI
Kanim dondu nasil insan bu ya gecenlerde bende bir haberde benzer gormustum kadin baskasindan hamile kaliyor karni sisiyor esine rahatsizim ondan sisiyor diyor evde dogum yapip aparman bosluguna atiyor bebegi vijdansiz kadin
o da ne ki acaba öyle nasıl bişi renklimi
kuzum yaa ne burda kalalım ne diğerine gidelim... hep birlikte hamiş topiğine geçelimGitmeyek o zaman.
Merhaba Kızlar;
Burda anne olmak için can atan, her türlü fedakarlığı yapacak ne kadar çok arkadaş varmış. Ben de sizlerden biriyim, 9 aydır deniyoruz henüz gelmedi bebekBu ay gittiği dr polip var onu alalım dedi. Bugün aldırıcam inşallah, Ekim ayında da tedaviye başlayacağız, yani bu ay moladayım ben, İnşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de geciktirmeden aratmadan nasip eder bebeklerimizi. Ben de hayırlısıyla çok istiyorum. Arkadaşlar buradaki hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsin olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Bende bilmiyorum kii daha neler gorucez
InsaAllah oyledir hemen bi arastrma asamasina gectim nette daha tam bisey bulamadm bakalim
Kızlar nasılsınız yogunuktan gıremıyorum hamıs varmı cok yorgumun aksama da mısafır var
Çok sıkıldım ben bat zamanı gelsin artık ama beklenmeyen gelmesin.
Kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olmasıben 1. nedene yormak istiyorum..
Max 40 gün içinde adet olmazsan gel dedi. İlk kontrole 10 gün sonra gidicekmişim. İlişki için 10 gün bekleyecekmişiz.canım inşallah birincidir kötü düşünme ben de birinciden ötürü olduğunu düşünüyorum doktor ne zaman adet olacağını söyledi mi ?
canım iyiyiz sen nasılsın ? eşin geldi mi ki misafir geliyor ?
BENİM KANAMAM 2 3 GÜN SONRA BAŞLADIN ORMAL REGL ZAMANIMDI ZATEN ONUN GİBİ OLDU CANIMKürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olmasıben 1. nedene yormak istiyorum..
cnm kısıden kısıye degısıyor mesela benım 10 gun kanamam olmustu arkadasım kurtaj oldu onun hıc olmammıstır artık kürtajlar daha güvenilir yani vakum yontemı felan var hast. gelişmiş içini ferah tut ne guzel kanaman yok korunma verdımı dr sanaKürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olmasıben 1. nedene yormak istiyorum..
Max 40 gün içinde adet olmazsan gel dedi. İlk kontrole 10 gün sonra gidicekmişim. İlişki için 10 gün bekleyecekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?