2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

HANİİİ ŞÖYLE İNCECİK PARMAKLARININ ARALARI PAMUKÇUK OLUYOYA BEBİŞLERİN HANİ BÖYLE DUŞA SOKARKEN SOYUNCA ÜŞÜYÜP TİTRİYOLAR YA BÖYLEE KIYAMIYORSUN HANİ ŞÖYLEE YASTIKLARI MİS GİBİ KOKUYO GIDILARINI SİLERKEN BİLE KORKUYORUZ YA ÇOK GÜZEL YA DÜNYANIN EN SAF TEMİZ VARLIKLARI :)

Hoşgeldin canım, bende de polip var. Bakalım ben de öbür ay aldırıcam inşallah. Operasyonun bitince bizimle de paylaş canım olur mu?

Bende bilmiyorum kii daha neler gorucez

InsaAllah oyledir hemen bi arastrma asamasina gectim nette daha tam bisey bulamadm bakalim

Hamilelerde doğuma kadar beyaz akıntı gelebilirmiş zaten canım merak etme hatta beyaz akıntı sadece hamilelerde olur ve hamileliğe işarettir.

Kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olması ben 1. nedene yormak istiyorum..

Kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olması ben 1. nedene yormak istiyorum..

canım inşallah birincidir kötü düşünme ben de birinciden ötürü olduğunu düşünüyorum doktor ne zaman adet olacağını söyledi mi ?

canım inşallah birincidir kötü düşünme ben de birinciden ötürü olduğunu düşünüyorum doktor ne zaman adet olacağını söyledi mi ?
Max 40 gün içinde adet olmazsan gel dedi. İlk kontrole 10 gün sonra gidicekmişim. İlişki için 10 gün bekleyecekmişiz.

canım iyiyiz sen nasılsın ? eşin geldi mi ki misafir geliyor ?

Bende cok yorgun sınırlı mutsuzum canım esım gelmedı gelen mısafırım esımın yengesı ıstanbudan gelıyor ılk defa gelecek gıtmeden evımızı gormek ıstıyor

cnm kısıden kısıye degısıyor mesela benım 10 gun kanamam olmustu arkadasım kurtaj oldu onun hıc olmammıstır artık kürtajlar daha güvenilir yani vakum yontemı felan var hast. gelişmiş içini ferah tut ne guzel kanaman yok korunma verdımı dr sana

Max 40 gün içinde adet olmazsan gel dedi. İlk kontrole 10 gün sonra gidicekmişim. İlişki için 10 gün bekleyecekmişiz.

peki öyleyse batı bekleyeceksin bebeğim içinde bi sabırsızlık var di mi adet gelsin rahmin temizlendiğini göreyim diyorsundur şimdi öyle tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…