Bende cok yorgun sınırlı mutsuzum canım esım gelmedı gelen mısafırım esımın yengesı ıstanbudan gelıyor ılk defa gelecek gıtmeden evımızı gormek ıstıyor
eşinden ayrı olduğun için ama yengeye iyi davran mutlu güleryüzlü olmaya çalış ben üzgün olunca kimseyi görmek istemiyorum :) o yüzden seninde özlem dolu olman nedeniyle neşesiz olursun farkındada olmazsın :) ama zaman geçmiş olur sana da
Evet canım 2 ay korunmalısınız dedi ama ben 3 ay korunurum diye düşünüyorumcnm kısıden kısıye degısıyor mesela benım 10 gun kanamam olmustu arkadasım kurtaj oldu onun hıc olmammıstır artık kürtajlar daha güvenilir yani vakum yontemı felan var hast. gelişmiş içini ferah tut ne guzel kanaman yok korunma verdımı dr sana
Kaygılıcım o kadar yorgunmkıbasım agrıyor suan eve gıdıp bır dus alıp uyumak ıstıyorum ama bunun mumkunatı yok ve be yengeyı ılk defa gorecegım elmden geldıgınce guler yuzlu olmaya calısacagım dedıgın gıbı esımın olmayısıda benı cok etkılıyor su yorgunlugumun ustune esımı gorsem sarılsam sıkı ne guzel olur
Evet adet olayım hemen adetim düzene girsinde ovu testlerine başlayım istiyorum muhtemelen aralık ayının ortalarında bırakırım korunmayıpeki öyleyse batı bekleyeceksin bebeğim içinde bi sabırsızlık var di mi adet gelsin rahmin temizlendiğini göreyim diyorsundur şimdi öyle tahmin ediyorum
Evet canım 2 ay korunmalısınız dedi ama ben 3 ay korunurum diye düşünüyorum
Allah korusun rahim toparlanmadan hamile kalmak istemiyorum öyle durumlarda bebek tutunamıyomuş Allah muhafazadayanabilirsen :)
ilk defa duydum yemın edıyorum dr 2 ay verdı sen 3 ay korunacaksın masallah sana cnm ben okadar hayattta beklıyemedım dr bana 3 ay dedı ben 1 ay korundum 3 ay hamıle kaldım sabredebılırsen ne guzel hakkında hayırlısı cnmEvet canım 2 ay korunmalısınız dedi ama ben 3 ay korunurum diye düşünüyorum
ben de çook yorgunum bugün işte çok yordular beniiiiKaygılıcım o kadar yorgunmkıbasım agrıyor suan eve gıdıp bır dus alıp uyumak ıstıyorum ama bunun mumkunatı yok ve be yengeyı ılk defa gorecegım elmden geldıgınce guler yuzlu olmaya calısacagım dedıgın gıbı esımın olmayısıda benı cok etkılıyor su yorgunlugumun ustune esımı gorsem sarılsam sıkı ne guzel olur
canımmmm bende iki gündür çok fenayım uykum geliyor ekrana bakmak istemiyorum uykusuzluk mideme vuruyor midem bulanıyor eşeklik ettim afedersin geç yattım iki gündürsende eve git duşunu al misafir hazırlıklarını tamamla iki bayansınız yemek üstüne bi çay bi börek tamamdır :) sonra hemen uyuyunn yormasın yenge elisamı çalışan bayan bu hem de eşi gelecek enerji toplaması lazım
ben de çook yorgunum bugün işte çok yordular beniiiiçok şükür misafirim yok bu akşam :) senin eşin ne zaman gelecek eşler gidince ne kötü oluyor dimi ev bomboş kalıveriyor
Tamam canım paylaşırım, kendimi iyi hissedersem bugün de paylaşırım:)Hoşgeldin canım, bende de polip var. Bakalım ben de öbür ay aldırıcam inşallah. Operasyonun bitince bizimle de paylaş canım olur mu?
İyi diyelim iyi olalım adet belirtilerim başladı belim yanlarım kopuyoBiz iyiyiz sen nasilsin tatlim:)
İyiyim diyim dün öğlefen bir hamararlık başladı pencere sildim.bugünde aynı evle uğraştım.merhaba iyiyiz sen nasılsın :)
InsaAllah hamileliktir ama adet olursanda uzulme hakkinda hayirlisi olur insaAllah:)İyi diyelim iyi olalım adet belirtilerim başladı belim yanlarım kopuyo
Canim uzan bol bol su ic doktor bana oyle dedi insaAllah gecer esin gelince yinede doktora gidin tamam mi Allah'in izniyle bisey olmamistirKızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
Ağlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyümCanim uzan bol bol su ic doktor bana oyle dedi insaAllah gecer esin gelince yinede doktora gidin tamam mi Allah'in izniyle bisey olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?