2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende cok yorgun sınırlı mutsuzum canım esım gelmedı gelen mısafırım esımın yengesı ıstanbudan gelıyor ılk defa gelecek gıtmeden evımızı gormek ıstıyor

eşinden ayrı olduğun için ama yengeye iyi davran mutlu güleryüzlü olmaya çalış ben üzgün olunca kimseyi görmek istemiyorum :) o yüzden seninde özlem dolu olman nedeniyle neşesiz olursun farkındada olmazsın :) ama zaman geçmiş olur sana da

Kaygılıcım o kadar yorgunmkıbasım agrıyor suan eve gıdıp bır dus alıp uyumak ıstıyorum ama bunun mumkunatı yok ve be yengeyı ılk defa gorecegım elmden geldıgınce guler yuzlu olmaya calısacagım dedıgın gıbı esımın olmayısıda benı cok etkılıyor su yorgunlugumun ustune esımı gorsem sarılsam sıkı ne guzel olur

EĞER 31. 32. GÜNLERDE ADET OLMAM BEKLENSEYDİ KOCA AYDA TAM TUTACAK GÜNDE İLİŞKİ OLMUŞ OLDU DİYEBİLİRİM KOCAM DURDU DURDU TAM GÜNÜNÜ BULDUU O ANDA TARİH HESABINA GİREMEDİM AMA DOKTOR 35 40 GÜN DEDİ DİYE RAHATTIM NASIL OLSA YUM ZAMANI DEĞİL DİYE DÜŞÜNDÜM İYİ HALT YEDİM AĞLIYIM MI GÜLEYİM Mİ :)

Evet canım 2 ay korunmalısınız dedi ama ben 3 ay korunurum diye düşünüyorum

canımmmm bende iki gündür çok fenayım uykum geliyor ekrana bakmak istemiyorum uykusuzluk mideme vuruyor midem bulanıyor eşeklik ettim afedersin geç yattım iki gündür sende eve git duşunu al misafir hazırlıklarını tamamla iki bayansınız yemek üstüne bi çay bi börek tamamdır :) sonra hemen uyuyunn yormasın yenge elisamı çalışan bayan bu hem de eşi gelecek enerji toplaması lazım

peki öyleyse batı bekleyeceksin bebeğim içinde bi sabırsızlık var di mi adet gelsin rahmin temizlendiğini göreyim diyorsundur şimdi öyle tahmin ediyorum
Evet adet olayım hemen adetim düzene girsinde ovu testlerine başlayım istiyorum muhtemelen aralık ayının ortalarında bırakırım korunmayı

kızlar bugün giremedim hiç özledim sizi çok bende çok yorgunum hiç birşeye halim yok yaaaa eve gidip hemen yatasım var ama yemek çamaşır ütü var, bu arada ben 40 gün hesapladım adeti 1 ekime veriyor yum tarihini program ama benim akıntım arttı bugünlerde sizce yum olabilir mi testte yok bu yumu başka yolu yok yaw

Evet canım 2 ay korunmalısınız dedi ama ben 3 ay korunurum diye düşünüyorum
ilk defa duydum yemın edıyorum dr 2 ay verdı sen 3 ay korunacaksın masallah sana cnm ben okadar hayattta beklıyemedım dr bana 3 ay dedı ben 1 ay korundum 3 ay hamıle kaldım sabredebılırsen ne guzel hakkında hayırlısı cnm

ben de çook yorgunum bugün işte çok yordular beniiii çok şükür misafirim yok bu akşam :) senin eşin ne zaman gelecek eşler gidince ne kötü oluyor dimi ev bomboş kalıveriyor

Benımde uyku duzenım bozuldu canım hıc rahat degılım bu sıralar sende uykuna dıkkat et canım vucudmuzun dınlenmesı lazım dun gıttım bıraz dolastım evıme bırsyler aldım esım gelınce bırazcık farklı gorur valla canım suan yenge kayınvalıdemde ben pek hazırlık yapamayacagım dunde evde yoktum gıdıp evı spurecegım balkon yıkayacagım kahve cay kayınvalıdem kek yapaaktı bırde meyve ıkram ederım hafta sonu annemlere gıdecegım orda dınlnemem lazımsacları falan boyatacgım soyle bır kendıme gelmelıyım elısa cokcccccccccccc ama cokkkkkkkkkk yorgun basını tutamıyor gozunun onunu goremıyor

ben de çook yorgunum bugün işte çok yordular beniiii çok şükür misafirim yok bu akşam :) senin eşin ne zaman gelecek eşler gidince ne kötü oluyor dimi ev bomboş kalıveriyor

Canım benım bu hafta ful boyle yogundu enerjım bıttı artık ohh sen rahatmısısn dınlenırsın esım galıba hafta ıcı gelır canım ama tam gunu bellı degıl evet esım yokken evın hıc tadı yok eve gıdesım gelmıyor

Kızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor

Kızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
Canim uzan bol bol su ic doktor bana oyle dedi insaAllah gecer esin gelince yinede doktora gidin tamam mi Allah'in izniyle bisey olmamistir

Canim uzan bol bol su ic doktor bana oyle dedi insaAllah gecer esin gelince yinede doktora gidin tamam mi Allah'in izniyle bisey olmamistir
Ağlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…