Amin canim bebisimiz olsunda saglikli hayirli tekte olsa olurEvet bakması zor olur ama dedıgın gıbı bır kerede kurtulunms olur hele bırde bırı kız bırı erkek oldumu ohh ne guzel hakımızda hayırlısı ıle hamıle kalalım sgalıklı gebelık gecıırp sglıcakla kucagımıza alalım bebıslerımızı
kuzum çiftlerde birbirine benzeme olmaz hatta doktorlar şöyle der...sanki farklı yıllarda doğacak olan iki bebek aynı anda rahimdeymiş gibi düşünün derler....bütün herşeyler farklı olur...cinsiyet &70 aynı %30 farklı olur... benim annem ile dayımda çok alakasız biri kısa esmer kahverengi gözlü biri de uzun sarışın ve yeşil gözlü
yarın gidiyim canm :)bi görün bence de için rahatlar
Amin canim bebisimiz olsunda saglikli hayirli tekte olsa olur
kuşum bu dediklerimiz çift yumurta ikizleri için ama bide tek yum. ikizleri var ki onda da her bayan aynı şansa sahip...yani sıyıramadın
Amiin cnm aynen sağlıklı hayırlı olsunlarda ikiz üçüz dördüz + + + +farketmez tekAmin canim bebisimiz olsunda saglikli hayirli tekte olsa olur
İnsallah canim nasip etsin rabbimAynen canım yeterkı annelık duygusunu bıze yasamayı nasıp eder RABBIM
Allahım dağımıza göre kar verir inşaallahAmiin cnm aynen sağlıklı hayırlı olsunlarda ikiz üçüz dördüz + + + +farketmez tek
Evet insallah annelik duygusunu tadariz kiz ben bir taneyle pert olurum herhalde 2 3 4 nasil bakarimAmiin cnm aynen sağlıklı hayırlı olsunlarda ikiz üçüz dördüz + + + +farketmez tek
Benim sizin gibi yardımcı olcak annem yok geçen yıl vefat etti çünkü.Çocukları çok severdi 11 doğum yapmış 10 tanesini büyütmüştü.hatta ablamın kızınada doğdugu günden 7 yaşına kadar baktı büyüttü.Allah rahmet eylesin.
Allah gani gani rahmet etsin canım...Rabbim ona torun sevgisi de yaşatmış neyse ki... Mekanı cennet olsun..Allah hepiniz de sabır versinBenim sizin gibi yardımcı olcak annem yok geçen yıl vefat etti çünkü.Çocukları çok severdi 11 doğum yapmış 10 tanesini büyütmüştü.hatta ablamın kızınada doğdugu günden 7 yaşına kadar baktı büyüttü.Allah rahmet eylesin.
Cok yasa emi tospaa gece gece guldurdun beni rabbimde senin yuzunu guldursunBi deyim var ayıp, kendime onu ithaf ediyorum : birini buldun da ikincisini mi hesap ediyosun Tospaaa
Cok yasa emi tospaa gece gece guldurdun beni rabbimde senin yuzunu guldursunBi deyim var ayıp, kendime onu ithaf ediyorum : birini buldun da ikincisini mi hesap ediyosun Tospaaa
Cok yasa emi tospaa gece gece guldurdun beni rabbimde senin yuzunu guldursun
Allah rahmet eylesin canım sabır versinBenim sizin gibi yardımcı olcak annem yok geçen yıl vefat etti çünkü.Çocukları çok severdi 11 doğum yapmış 10 tanesini büyütmüştü.hatta ablamın kızınada doğdugu günden 7 yaşına kadar baktı büyüttü.Allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?