2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin, rahmet olsun anneciğine de.
Amiin canım allah nur içinde yatırsın.annemi ve babamı 2 yıl arayla kaybettik ikisinide aniden.kaynana ve kayınbabada 7 ay arayla ölmüş.yani çocugumuz olsa anneannesi ve babannesi yok dede ve büyükbabası yok.annelerinizin kıymetini bilin kaybedince boşlugu hiç dolmuyo

Ahh canım ah, dolmaz tabii tahmin ederim. Allah hepsine rahmet eylesin. Sizlere de sabur versin.

Allah rahmet eylesin canim nur icinde yatsin

Canım benim basin sağ olsun benimde annem gecen yil vefat etti 28 nisan pazar günü de kuranimiz var dayimin hanimi annem ve dayim için kuran okutacak tekrar basin sağ olsunOTE="hyb77, post: 36990342, member: 619874"]Benim sizin gibi yardımcı olcak annem yok geçen yıl vefat etti çünkü.Çocukları çok severdi 11 doğum yapmış 10 tanesini büyütmüştü.hatta ablamın kızınada doğdugu günden 7 yaşına kadar baktı büyüttü.Allah rahmet eylesin.[/QUOTE]
Can

11.torunu yeni doğmuştu görmeye gitcekti görmek nasibolmadan vefat etti
Can[/QUOTE]
Amiin cnm seninde başınsağolsun allah nur içinde yatırsın annelerimizi.15 mart benim annemde

Kızlar hazır burdayken bişey sorcam.bu ateş adet oldugumuz günmü düşüyo bilen varmı

Bide sadece uykudan uyandıgın andaki ateşmi doğru ateş .gün içinde ölçülen geçersizmi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…