Amiin canım allah nur içinde yatırsın.annemi ve babamı 2 yıl arayla kaybettik ikisinide aniden.kaynana ve kayınbabada 7 ay arayla ölmüş.yani çocugumuz olsa anneannesi ve babannesi yok dede ve büyükbabası yok.annelerinizin kıymetini bilin kaybedince boşlugu hiç dolmuyoBaşın sağolsun canım. Allah sabır versin, rahmet olsun anneciğine de.
AmiinAllah gani gani rahmet etsin canım...Rabbim ona torun sevgisi de yaşatmış neyse ki... Mekanı cennet olsun..Allah hepiniz de sabır versin
Amiiin cnmAllah rahmet eylesin canım sabır versin
Amiin canım allah nur içinde yatırsın.annemi ve babamı 2 yıl arayla kaybettik ikisinide aniden.kaynana ve kayınbabada 7 ay arayla ölmüş.yani çocugumuz olsa anneannesi ve babannesi yok dede ve büyükbabası yok.annelerinizin kıymetini bilin kaybedince boşlugu hiç dolmuyo
Allah rahmet eylesin canim nur icinde yatsinAmiin canım allah nur içinde yatırsın.annemi ve babamı 2 yıl arayla kaybettik ikisinide aniden.kaynana ve kayınbabada 7 ay arayla ölmüş.yani çocugumuz olsa anneannesi ve babannesi yok dede ve büyükbabası yok.annelerinizin kıymetini bilin kaybedince boşlugu hiç dolmuyo
Amin cnmAllah rahmet eylesin canim nur icinde yatsin
Can[/QUOTE]Canım benim basin sağ olsun benimde annem gecen yil vefat etti 28 nisan pazar günü de kuranimiz var dayimin hanimi annem ve dayim için kuran okutacak tekrar basin sağ olsunOTE="hyb77, post: 36990342, member: 619874"]Benim sizin gibi yardımcı olcak annem yok geçen yıl vefat etti çünkü.Çocukları çok severdi 11 doğum yapmış 10 tanesini büyütmüştü.hatta ablamın kızınada doğdugu günden 7 yaşına kadar baktı büyüttü.Allah rahmet eylesin.
İyi geceler kızlar huzurlu uykular
Pişttttt :)
Pişttttt :)
Oyy oyyy güzel arkadaşım merak etmiş beni :) Hoşbuldumm iyiyim şükür ancak fırsat buldum geldim :) Sen napıyosun?Tam seni düşünüyodum yemin ederim, hatta yazacaktım Nilgün nerde diye, sen geldin. Naber cnım? Hoşgeldin.
Oyy oyyy güzel arkadaşım merak etmiş beni :) Hoşbuldumm iyiyim şükür ancak fırsat buldum geldim :) Sen napıyosun?
Canım adet günü düsüyor yada bir iki gün önce düşüşe geçiyorKızlar hazır burdayken bişey sorcam.bu ateş adet oldugumuz günmü düşüyo bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?