2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben 2.kullanisimda hamis kalsim tatlim yumosgunlerini o testlerle cok guzel anlayabiliyorsun
bısey sorucam cnm ya ben ılk defa test kullandım gercı tam olarak uzun sure kullanmadım sat tarıhım 5 eylul tahmını 14 gun yumurtlama olur dıye dusunuyodum carsamba gunu gece akıntım basladı sabah cok esnek kıvamdaydı persembe gunu test aldım ıkıncısı sılıktı bı gecede yaptım yıne sılıktı yenı oldugum ıcınde tam anlayamadım bılgın varmı acaba bıraz uzun oldu ama

Ederim tabiii :) iyiyim napayım, ben de giremedim gündüz akşam. Misafirliğe gitmiştik akşam, 23'ten beri buralardayım :)
:) :) Bende çalıştım eve geldim yemek vs.. çocukların okul alışverişini yaptık iş bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocacımla çocukları uyuttum size bakıyım dedim :)

:) :) Bende çalıştım eve geldim yemek vs.. çocukların okul alışverişini yaptık iş bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocacımla çocukları uyuttum size bakıyım dedim :)

Di mi o işler var bi de? Okul alışverişi vs. Kolay gelsin valla, zor işler ama zevklidir de bi taraftan sanırım.

Hoşbuldum tatlım :) Annene babana üzüldüm Allah rahmet eylesin..Nasılsın?
Amiin cnm Sağol bugün bel agrım adet sancısı gibi şeylerle birleşti ama şimd biraz iyiyim.bekliyorum adet olmayı ama bişey yok şimdilik sürekli vıcır vıcır gurultu var karnımda bide göbegimin solunda 4 parmak kadar aşagısı kalp gibi atıyo ama tam kalp debemez bu neyse

Normali kaç olması lazım yumurtlama gününkünden yüksekmi olması lazım hamilelikten şüpelenmek için
Yumurtamadan sonra artışa geçer yavaş yavaş canim adet gününe kadar adet günü düşüş olur. Yada bir iki gün önce. Tahmini adet tarihinde düşmemiş ise artmış ise o zaman şüphe olur hamilelik için

Di mi o işler var bi de? Okul alışverişi vs. Kolay gelsin valla, zor işler ama zevklidir de bi taraftan sanırım.
Sen bi doğur bak daha ne işler var Önceleri zevkliydi artık benim beğendiğimi onlar, onların beğendiğini ben beğenmiyorum diye koca mağazanın içinde dönüp durduk Okusunlar da en büyük zevk mutluluk bu anne-baba için

Adet tarihin ne? Umarım bebek belirtileridir değilse de üzülme daha 2 ay olmuş :)

evet canım hemen silinirdi lakin bu ay poz. ten sonraki iki günde böyle oldu... hala tam silikleşmedi... ben ateşte ölçüyorum ya o yüzden eminim şimdiye kadar çatlamadığına
Bizde olmuyor diye boşuna üzüşüyormuşuz Ramazan'da denedik ama oruç çok halsizlik yapıyordu asıl çatladığı zman gelen pembe akıntıyı ve akışkan akıntıyı gebelik sandım meğer yumurtlamaymış kaçırdık geçen ayda çift çizgide çalıştık cuma günü ama büyük ihtimal benim yum pzts çatladı, o hafta sonu pzts ye kadar kayınvalidemde yazlıkta kaldık çalışmadık bu ay test de yapmıyorum bakalım ama çalışmaları sıkı tutuyorum akıntım var ve göğüslerim hassaslaştı özellikle prolaktin ilacıyla dokunduğunda hiç acımayan göğüslerim şimdi acıyor ve karnımın sol tarafında bariz bir batma var inşaallah yumurtluyorumdur dün çalıştık yarında çalışacağız sonra da daha çoook çalışmamız lazım çpooook, mogami yazım sana da uzun uzun

Tahmin ederiiim, ergen oluyolar ya artık, bi atarlı hareketler falan :) Dilerim güzel bi eğitim yılı olur hepiniz için canım.

evet canım hemen silinirdi lakin bu ay poz. ten sonraki iki günde böyle oldu... hala tam silikleşmedi... ben ateşte ölçüyorum ya o yüzden eminim şimdiye kadar çatlamadığına
Yalnız dediğin gibi iki yumoşun etkisi olabilir çünkü biri daha büyüktü biri çatlasa diğeri daha ancak çatlıyor olabilir mogamicim bu ay senden çok umutluyum aslında bu ay çoğu kişiden umutluyum ben inşaallah liste şenlenecek)

Tahmin ederiiim, ergen oluyolar ya artık, bi atarlı hareketler falan :) Dilerim güzel bi eğitim yılı olur hepiniz için canım.
Şimdilik hırçınlık, asilik yok şükür ileride nolur bilemem :) İşte geçen her günde yeni şeyler yaşıyor insan evladıyla hepsi de ayrı güzel..İnşallah en kısa zamanda heppiciğiniz hamile kalırsınız tek tek tadını alırsınız bunların..

Amin canım

Kaç günde bir adet oluyorsun normal döngüsü ne adetinin bilmiyorum ki canım geçen ay kaçında adet olmuştun ?
Canım ben normalde 28 gün arayla olurdum ama son 3 aydır degişiklikler oldu.ama en az26 gün. en fazla ki son adetim 31. gün adet oldum.en son 25 ağustosta adet oldum ve 6 eylülde çatladı

Canım ben normalde 28 gün arayla olurdum ama son 3 aydır degişiklikler oldu.ama en az26 gün. en fazla ki son adetim 31. gün adet oldum.en son 25 ağustosta adet oldum ve 6 eylülde çatladı
Normal 28 gün hesaplarsak birkaç gün sonra adet olman lazım ama inşallahh olmazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…