o zaman dediğin gibi 2-3 güne görürsün...sıkı çalışın haaaaBakalım ne olacak... 26 gün benim döngü. 3 gün var bu hesapla sanırım.
o zaman dediğin gibi 2-3 güne görürsün...sıkı çalışın haaaa
Ben varim ama kasik agrim var yatiyorum hep umarim koty bisey degildrKimse yok bugün, herkes gezmelerde sanırım.
Canim en erken 11 12 gibi yap ama yarin cok daha koyu olacaktir eminim benim oyle du cunkuKuzum ne bileyim ondan sana sordum , yapılmazsa bizde öğlen yaparız ne olmuş
Canım sen ilişkiye girip elinden geleni yaptın , Rabbim nasip ettiyse olmuştur , ama sakın stres yapma belki ateş sana oyun oynuyordur , sonuçta olabiliyor bunlar di mi, stresten uzak durmamız lazım , o zaman olur döllenme Rabbimizin izniyle ...
yoğun kanama yok... hatta yok denecek kadar az var... bazen arada kesiliyor. özelliklede uzanıp ayaklarımı yukarı dikip yatıyorum ya acayip rahatlıyorum kanamada duruyo ... zaten çok açık pembemsi geliyor... acayip heyecanlıyım bi yandanda korkuluyumSanmam canım. Çok yoğun bi kanama değilse sorun olmaz diye biliyorum.
Kızlar iyi geceler yarın sabah ilk idrarla test yapacağım dua edin bana...
İNŞAALLAH adet olmazsınSelam kızlar ben halen adet olmadım
İNŞAALLAH adet olmazsın
banada dua et canımİnşallah canm inşallah
banada dua et canım
evet yeniyim benim günüm geçti. hamilelik şüphem varSenin bat ne zaman canm sen burda yenisini galiba daha önce hiç denk gelmemiştik
Gecmis olsun canim ..dikkat et kendine :) gelecek hafta minnakinin kalp atisinida gorucen insaAllahKızlar doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptırdı bi hafta rapor verecek yatıyorum şimdi kese göründü haftaya da kalp atışı için gideceğiz
Test yaptinmi tatlimSelam kızlar ben halen adet olmadım
evet yeniyim benim günüm geçti. hamilelik şüphem var
Noldu canim neyin varinşallah canm midem bulanıyor
Test yaptinmi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?