kan testi yaptırdım. doktor ultrasondada baktı hamilesin dedi. 2.77 çıktı. daha çok yeni dedi... haftaya bir test daha yapıcam ilerleme varmı diye... 7 günüm geçti hafiten pembe kanamam var 5 gündür. ama varla yok arasındaHoşgeldin aramıza canm kaç günün geçti test yaptınmı hiç
inşallah canm midem bulanıyor
canm ben 15 gün önce adet oldum sandım meğer ara kanamaymış dün adetim geldi 40. günde.. ben bi de ovulasyon testi kullandım ya ona korkuyorum döllenme falan olur da ona da bişi olursa diye canm :/Noldu canim neyin var
InsaAllah vardir canim:)Bugün yaptım ilk idrar değildi öğlene doğruydu yaptim çıkmadı malesef
kan testi yaptırdım. doktor ultrasondada baktı hamilesin dedi. 2.77 çıktı. daha çok yeni dedi... haftaya bir test daha yapıcam ilerleme varmı diye
canm adet oldum batım değişti bi de çalışma yaptım ha bire bu kanama döllenme olduysa bebeğe zarar verirse diye endişeliyim canm bi de midem bulanıyo misafirim vardı nasıl hizmet ettim anlamadım vallaNe oldu afrodit niye üzgünsn canm
InsaAllah vardir canim:)
evet kan testi sonucuCanm 2.77çıktı dediğin kan testi sonucunu
Canim umarim dollenme olmamistir..ama adet oldjysan dollenme olma orani sifirdir herhalde oyle dusunmek istiyorumcanm ben 15 gün önce adet oldum sandım meğer ara kanamaymış dün adetim geldi 40. günde.. ben bi de ovulasyon testi kullandım ya ona korkuyorum döllenme falan olur da ona da bişi olursa diye canm :/
canm adet oldum batım değişti bi de çalışma yaptım ha bire bu kanama döllenme olduysa bebeğe zarar verirse diye endişeliyim canm bi de midem bulanıyo misafirim vardı nasıl hizmet ettim anlamadım valla
evet kan testi sonucu
sol yumurtalık kısmında hafiften bir batma hissediyorum... doktora söyledim. dinlen. ağır kaldırma falan dediCanm neden kanama olsunki lekelenme tatzındamı üzülme üzülme bu kadar devam ederse doktora git asrın varmı
ben de hem öylee diyorum hem de salı günü pozitifi gördüm o gün öncesi ve sonrası çalışma yaptım hem adet olup hem hamile kalan da gördümCanim umarim dollenme olmamistir..ama adet oldjysan dollenme olma orani sifirdir herhalde oyle dusunmek istiyorum
bende onu anlamadım işte... önceki testlerimde 2nin altında çıkıyordu. bu kez üstünde çıktı... haftaya bi daha test yapıcaz... artmışsa kesin emin olucam... doktorada aklım ermedi. hamilesin kesin dedi. ultrasondanda baktıCanm 2.77 olduğuna eminmisin bu teste göre hamile değilsin
sol yumurtalık kısmında hafiften bir batma hissediyorum... doktora söyledim. dinlen. ağır kaldırma falan dedi
araştırdım yok gözüküyor sonuca göre. İNŞAALLAH pazartesi bi dahaki yaptığımda değer artmış olur...Canm senin test sonucun kafamı karıştrdı bi bak 277 belki sen 2.77 anladn bu sonuç hamilelik yok canm
bende onu anlamadım işte... önceki testlerimde 2nin altında çıkıyordu. bu kez üstünde çıktı... haftaya bi daha test yapıcaz... artmışsa kesin emin olucam... doktorada aklım ermedi. hamilesin kesin dedi. ultrasondanda baktı
canm doktorumu aradım bu sabah anlattım durumumu kürtajdan 25 gün sonra adet olduğumu sanıyordum ama dün yeniden kanamam basladı normal mi dedim dr bana asıl adetin şimdiki kanama dedi önceki ara kanama normal bi durum 6 haftaya kadar ara kanama olur sen onu adet sanmışsın dediCanm neden kanama olsunki lekelenme tatzındamı üzülme üzülme bu kadar devam ederse doktora git asrın varmı
araştırdım yok gözüküyor sonuca göre. İNŞAALLAH pazartesi bi dahaki yaptığımda değer artmış olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?