2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldin aramıza canm kaç günün geçti test yaptınmı hiç
kan testi yaptırdım. doktor ultrasondada baktı hamilesin dedi. 2.77 çıktı. daha çok yeni dedi... haftaya bir test daha yapıcam ilerleme varmı diye... 7 günüm geçti hafiten pembe kanamam var 5 gündür. ama varla yok arasında

Noldu canim neyin var
canm ben 15 gün önce adet oldum sandım meğer ara kanamaymış dün adetim geldi 40. günde.. ben bi de ovulasyon testi kullandım ya ona korkuyorum döllenme falan olur da ona da bişi olursa diye canm :/

canm ben 15 gün önce adet oldum sandım meğer ara kanamaymış dün adetim geldi 40. günde.. ben bi de ovulasyon testi kullandım ya ona korkuyorum döllenme falan olur da ona da bişi olursa diye canm :/
Canim umarim dollenme olmamistir..ama adet oldjysan dollenme olma orani sifirdir herhalde oyle dusunmek istiyorum

Dikkat et canım yaa inşallah bebis tirTE="yarenim99, post: 36998635, member: 626461"]yoğun kanama yok... hatta yok denecek kadar az var... bazen arada kesiliyor. özelliklede uzanıp ayaklarımı yukarı dikip yatıyorum ya acayip rahatlıyorum kanamada duruyo ... zaten çok açık pembemsi geliyor... acayip heyecanlıyım bi yandanda korkuluyum[/QUOTE]
Dikk

Canm neden kanama olsunki lekelenme tatzındamı üzülme üzülme bu kadar devam ederse doktora git asrın varmı
canm adet oldum batım değişti bi de çalışma yaptım ha bire bu kanama döllenme olduysa bebeğe zarar verirse diye endişeliyim canm bi de midem bulanıyo misafirim vardı nasıl hizmet ettim anlamadım valla

Canim umarim dollenme olmamistir..ama adet oldjysan dollenme olma orani sifirdir herhalde oyle dusunmek istiyorum
ben de hem öylee diyorum hem de salı günü pozitifi gördüm o gün öncesi ve sonrası çalışma yaptım hem adet olup hem hamile kalan da gördüm

Canm 2.77 olduğuna eminmisin bu teste göre hamile değilsin
bende onu anlamadım işte... önceki testlerimde 2nin altında çıkıyordu. bu kez üstünde çıktı... haftaya bi daha test yapıcaz... artmışsa kesin emin olucam... doktorada aklım ermedi. hamilesin kesin dedi. ultrasondanda baktı

Canm çok saçma gerçekten tamam belki hamilesindir şimdi ama bu değer negatif kız hakşızmıyım afrodit elif sizce hamilelik değerimi bu

Canm neden kanama olsunki lekelenme tatzındamı üzülme üzülme bu kadar devam ederse doktora git asrın varmı
canm doktorumu aradım bu sabah anlattım durumumu kürtajdan 25 gün sonra adet olduğumu sanıyordum ama dün yeniden kanamam basladı normal mi dedim dr bana asıl adetin şimdiki kanama dedi önceki ara kanama normal bi durum 6 haftaya kadar ara kanama olur sen onu adet sanmışsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…