Canm çok saçma gerçekten tamam belki hamilesindir şimdi ama bu değer negatif kız hakşızmıyım afrodit elif sizce hamilelik değerimi bu[/QUO
DUA EDİN... İNŞAALLAH hamileyimdir... adetim hiç şaşmaz... bu ay olmadım... İNŞAALLAH' ta olmamgittiğim doktor yeni gelmiş kliniğe... anlaşılan pekte işinin ehli değilmiş...
canm doktorumu aradım bu sabah anlattım durumumu kürtajdan 25 gün sonra adet olduğumu sanıyordum ama dün yeniden kanamam basladı normal mi dedim dr bana asıl adetin şimdiki kanama dedi önceki ara kanama normal bi durum 6 haftaya kadar ara kanama olur sen onu adet sanmışsın dedi
3 gün geçmişti... pazartesi yaparsam 1 hafta geçmiş olacakCanm peki adetin kaç gün geçmişti bu değeri yaptırdığında
on gün öne çekti bat günümüPeki hamile olmadan önceki günlerindemisin şimdi ben kürtajdan sonra tıpkı hamilelik ten önceki adet günüm de adet oldum canm
3 gün geçmişti... pazartesi yaparsam 1 hafta geçmiş olacak
yok canm
on gün öne çekti bat günümü
bugünle 14üncü günüm zaten döllenme olmuşsa... memleketteydim geleli 2 hafta oldu zaten... ne olduysa bu 2 haftada olduHım inşallah geç döllenmedir ve hamilesindir canm ama o değer negatifi gösteriyor evde gebelik testin varsa yarn ilk idrarla yap varsa çıkar inşallah
yok canm bişey yapmadım aksine rahattı kafam düne kadarDemek insandan insana değişiyormuş canm acaba sen üzüldün stres yaptn ondanm8 böyle oldu
bugünle 14üncü günüm zaten döllenme olmuşsa... memleketteydim geleli 2 hafta oldu zaten... ne olduysa bu 2 haftada oldu
canm doktorumu aradım bu sabah anlattım durumumu kürtajdan 25 gün sonra adet olduğumu sanıyordum ama dün yeniden kanamam basladı normal mi dedim dr bana asıl adetin şimdiki kanama dedi önceki ara kanama normal bi durum 6 haftaya kadar ara kanama olur sen onu adet sanmışsın dedi
evet canım... aynen öyle... ilk defa adetim böyle oldu... 6 gün oldu nerdeyse hiç kanamam olmadı. çamaşırıma dahi bulaşmadı. hafiften pembe leke geliyor silince... sol kasığımda ağrı var. otururken değilde yürürken daha çok hissediyorumCanm zaten ilişkiden 13gün sonra çıkıyo bildiğim kadarıyla o zaman geç döllenmedir yani iki hafta önce başladk diyorsun buda adetten bir hafta önce oluyor doğruyum demi canm
yok canm bişey yapmadım aksine rahattı kafam düne kadar
evet canım... aynen öyle... ilk defa adetim böyle oldu... 6 gün oldu nerdeyse hiç kanamam olmadı. çamaşırıma dahi bulaşmadı. hafiften pembe leke geliyor silince... sol kasığımda ağrı var. otururken değilde yürürken daha çok hissediyorum
Suan ne diyecegimi bilemedim umarim dollenme olmamistir ama olmussada insaAllah saglikli sihhatli bir dollenmedir emin ol sana duamdada oyle dua ettim heraeyin hayirlisi:)ben de hem öylee diyorum hem de salı günü pozitifi gördüm o gün öncesi ve sonrası çalışma yaptım hem adet olup hem hamile kalan da gördüm
yumurtlama oldu canm onu testte gördüm de doğru söylüyorsun o acıdan hiç düşünmedim adette zaten rahim içindeki dokuyu atıyoruz nasıl döllenip tutunsun demi.. adetten sonra da test falan yapmıcam canm akışına bırakıcam canım isteyince eşimle birlikte olcam nasipte varsa olur olmazsa da doktorun dediği şekilde 2 ay ara vermiş oluruz sağlıkla gelsin yavrum zaman önemli değil..canim merak etme, dollenme olmamis olabilir. cunku daha hamilelikte olusan rahim ici dokusu atiliyor. rahim hazir degilken yumurtlama olmaz diye tahmin ediyorum. Allah'in izniyle rahim temizleniyor simdi. biraz vucudunu dinlendir istersen.
Demek insandan insana değişiyormuş canm acaba sen üzüldün stres yaptn ondanm8 böyle oldu
İNŞAALLAH... valla gece onda kurufasulye yapıp gecenin 12sinde yediysem bi-iznillah vardır... çünkü kuru fasulye yiyemeyen birisiyim benAynı ben canm bende adetten 1hafta önce yumurtladım çok heycanlıyım merakla senden gelecek hayirli haberi beklicem sonra kendimden hayrlı haber beklicem
Malesef hamilelik degeri degil ama eger hemen adetten once dollenme olmussa hamilelik suphesiyle bakilirCanm çok saçma gerçekten tamam belki hamilesindir şimdi ama bu değer negatif kız hakşızmıyım afrodit elif sizce hamilelik değerimi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?