2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Peki hamile olmadan önceki günlerindemisin şimdi ben kürtajdan sonra tıpkı hamilelik ten önceki adet günüm de adet oldum canm

Ama doktor demisse bildiği vardir bencede hamis inşallah Rabbim yüzümüze baksin tüm isteyenlere versin

Hım inşallah geç döllenmedir ve hamilesindir canm ama o değer negatifi gösteriyor evde gebelik testin varsa yarn ilk idrarla yap varsa çıkar inşallah
bugünle 14üncü günüm zaten döllenme olmuşsa... memleketteydim geleli 2 hafta oldu zaten... ne olduysa bu 2 haftada oldu

Canm zaten ilişkiden 13gün sonra çıkıyo bildiğim kadarıyla o zaman geç döllenmedir yani iki hafta önce başladk diyorsun buda adetten bir hafta önce oluyor doğruyum demi canm
bugünle 14üncü günüm zaten döllenme olmuşsa... memleketteydim geleli 2 hafta oldu zaten... ne olduysa bu 2 haftada oldu

canim merak etme, dollenme olmamis olabilir. cunku daha hamilelikte olusan rahim ici dokusu atiliyor. rahim hazir degilken yumurtlama olmaz diye tahmin ediyorum. Allah'in izniyle rahim temizleniyor simdi. biraz vucudunu dinlendir istersen.

Canm zaten ilişkiden 13gün sonra çıkıyo bildiğim kadarıyla o zaman geç döllenmedir yani iki hafta önce başladk diyorsun buda adetten bir hafta önce oluyor doğruyum demi canm
evet canım... aynen öyle... ilk defa adetim böyle oldu... 6 gün oldu nerdeyse hiç kanamam olmadı. çamaşırıma dahi bulaşmadı. hafiften pembe leke geliyor silince... sol kasığımda ağrı var. otururken değilde yürürken daha çok hissediyorum

Canm inşallah önemli birşey değildir sonuçta vücudun bir kaç aydır neler yaşadı hamile kalan düşük yaptın bu kadar farklılık normal belki de ben kürtajdan sonra bir kere adet gördüm sonra 2 ay adet görmedim doktor normal vücut neler yaşadı üstüne stres olabilir demişti
yok canm bişey yapmadım aksine rahattı kafam düne kadar

Aynı ben canm bende adetten 1hafta önce yumurtladım çok heycanlıyım merakla senden gelecek hayirli haberi beklicem sonra kendimden hayrlı haber beklicem

ben de hem öylee diyorum hem de salı günü pozitifi gördüm o gün öncesi ve sonrası çalışma yaptım hem adet olup hem hamile kalan da gördüm
Suan ne diyecegimi bilemedim umarim dollenme olmamistir ama olmussada insaAllah saglikli sihhatli bir dollenmedir emin ol sana duamdada oyle dua ettim heraeyin hayirlisi:)

canim merak etme, dollenme olmamis olabilir. cunku daha hamilelikte olusan rahim ici dokusu atiliyor. rahim hazir degilken yumurtlama olmaz diye tahmin ediyorum. Allah'in izniyle rahim temizleniyor simdi. biraz vucudunu dinlendir istersen.
yumurtlama oldu canm onu testte gördüm de doğru söylüyorsun o acıdan hiç düşünmedim adette zaten rahim içindeki dokuyu atıyoruz nasıl döllenip tutunsun demi.. adetten sonra da test falan yapmıcam canm akışına bırakıcam canım isteyince eşimle birlikte olcam nasipte varsa olur olmazsa da doktorun dediği şekilde 2 ay ara vermiş oluruz sağlıkla gelsin yavrum zaman önemli değil..

Demek insandan insana değişiyormuş canm acaba sen üzüldün stres yaptn ondanm8 böyle oldu

yok canim illa adet gununde olacaksin diye bir sart yok. kurtaj sonrasi vucut eski duzenine donmeye calisyor ama bu kisiden kisiye cok degisir. gecen sene benim de cok sasalamisti. normalde dongum 26-28 gundur. gecen sene kurtaj sonrasiilk adetim 30. gunde olmustu. cok hafif lekelenme seklinde. ikinci adetimde 21 gunde ama kanamam cok agir oldu ve 15 gun surdu. rahim ici dokuyu bu adette attim galiba. 3. adette duzene girdim tekrar. kisiye gor degisebilir tekrar. kaygilanmana gerek yok.

normal sartlar altinda uretim sistemimiz her ay surekli degisen bir sistem. normale donmesi icin 2-3 ay gecmesi gayet normal.
kadin olmak...

Aynı ben canm bende adetten 1hafta önce yumurtladım çok heycanlıyım merakla senden gelecek hayirli haberi beklicem sonra kendimden hayrlı haber beklicem
İNŞAALLAH... valla gece onda kurufasulye yapıp gecenin 12sinde yediysem bi-iznillah vardır... çünkü kuru fasulye yiyemeyen birisiyim ben

Canm çok saçma gerçekten tamam belki hamilesindir şimdi ama bu değer negatif kız hakşızmıyım afrodit elif sizce hamilelik değerimi bu
Malesef hamilelik degeri degil ama eger hemen adetten once dollenme olmussa hamilelik suphesiyle bakilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…