Canim sen hamilemiydinyok canim illa adet gununde olacaksin diye bir sart yok. kurtaj sonrasi vucut eski duzenine donmeye calisyor ama bu kisiden kisiye cok degisir. gecen sene benim de cok sasalamisti. normalde dongum 26-28 gundur. gecen sene kurtaj sonrasiilk adetim 30. gunde olmustu. cok hafif lekelenme seklinde. ikinci adetimde 21 gunde ama kanamam cok agir oldu ve 15 gun surdu. rahim ici dokuyu bu adette attim galiba. 3. adette duzene girdim tekrar. kisiye gor degisebilir tekrar. kaygilanmana gerek yok.
normal sartlar altinda uretim sistemimiz her ay surekli degisen bir sistem. normale donmesi icin 2-3 ay gecmesi gayet normal.
kadin olmak...
bende senin haberini bekliycem canım. duamda olacaksı bi-iznillahAynı ben canm bende adetten 1hafta önce yumurtladım çok heycanlıyım merakla senden gelecek hayirli haberi beklicem sonra kendimden hayrlı haber beklicem
sağol canm amin :)Suan ne diyecegimi bilemedim umarim dollenme olmamistir ama olmussada insaAllah saglikli sihhatli bir dollenmedir emin ol sana duamdada oyle dua ettim heraeyin hayirlisi:)
İNŞAALLAH... valla gece onda kurufasulye yapıp gecenin 12sinde yediysem bi-iznillah vardır... çünkü kuru fasulye yiyemeyen birisiyim ben
bende senin haberini bekliycem canım. duamda olacaksı bi-iznillah
evet canm kişiye göre değişiyormuş işte ..Canm inşallah önemli birşey değildir sonuçta vücudun bir kaç aydır neler yaşadı hamile kalan düşük yaptın bu kadar farklılık normal belki de ben kürtajdan sonra bir kere adet gördüm sonra 2 ay adet görmedim doktor normal vücut neler yaşadı üstüne stres olabilir demişti
yazarım canımİnşallah canm hamilesindir sonucunu mutlaka yaz çok merak ederim
Heyecanlandim insaAllah hamissindiryazarım canım
yumurtlama oldu canm onu testte gördüm de doğru söylüyorsun o acıdan hiç düşünmedim adette zaten rahim içindeki dokuyu atıyoruz nasıl döllenip tutunsun demi.. adetten sonra da test falan yapmıcam canm akışına bırakıcam canım isteyince eşimle birlikte olcam nasipte varsa olur olmazsa da doktorun dediği şekilde 2 ay ara vermiş oluruz sağlıkla gelsin yavrum zaman önemli değil..
hayırlı gecelerKızlar ben kaçar iyi geceler
İNŞAALLAHHeyecanlandim insaAllah hamissindir
evet canm silik basladı koyulaşıp tekrar silikleşti ardından hemen adet oldum zaten.. inşallah canm :)evet canim, kafa rahatligi cok onemli. bir de beta-hcg hormonu LH hormonuna benzeyebiliyormus. ovulasyon testleri hormon seviyesini gosterir. belki hormonlarin normale yavas donuyordur, o yuzden positif gormussundur. ovulasyon testinin silikken koyulastigini, sonra tekrar siliklestigini gordun mu? o zaman hakkaten yurmurtlamis olabilirsin. ama bu gayet normal bir sey. insallah hemen duzene girersin de, beklemeden hamile olursun :))
Canim sen hamilemiydin
Kiz sen bize demismiydin hamis oldugunu ya inanmican ama ben bize dedigini gormedim ama dilimde hep hamile bu loafer diyesim gelirdi:)testte pozitifi gordum canim. 10, 12, 17 eylul'de test yaptim. hepsi positif cikti. ama daha cok yeni. adet tarihimi bir hafta gecti daha. kimseye de soylemedim. bir esim biliyor tabii ki.
Kiz sen bize demismiydin hamis oldugunu ya inanmican ama ben bize dedigini gormedim ama dilimde hep hamile bu loafer diyesim gelirdi:)
canm bence arkadas hamile olabilir sonuc sıfırlı değil neticede .. burda cok okudum 2li değer görüp de yükselen hamile olan.. inşallah da öyledir yükselmesi önemli..Canm çok saçma gerçekten tamam belki hamilesindir şimdi ama bu değer negatif kız hakşızmıyım afrodit elif sizce hamilelik değerimi bu
Kese gordunuzmu peki:)demistim canim da forumun cok hareketli oldugu zamanlardi. kacirmis olabilirsin. testlerin resmini paylasmistim. :)) sagolasin canim :)
çevrimiçiyiiizz:)KizLar resimlerimizin ustnde yesil yaprak gibi bisey cikmis o ne ki:)
Ben varim ama kasik agrim var yatiyorum hep umarim koty bisey degildr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?