2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim sen hamilemiydin

evet canm kişiye göre değişiyormuş işte ..

evet canim, kafa rahatligi cok onemli. bir de beta-hcg hormonu LH hormonuna benzeyebiliyormus. ovulasyon testleri hormon seviyesini gosterir. belki hormonlarin normale yavas donuyordur, o yuzden positif gormussundur. ovulasyon testinin silikken koyulastigini, sonra tekrar siliklestigini gordun mu? o zaman hakkaten yurmurtlamis olabilirsin. ama bu gayet normal bir sey. insallah hemen duzene girersin de, beklemeden hamile olursun :))

evet canm silik basladı koyulaşıp tekrar silikleşti ardından hemen adet oldum zaten.. inşallah canm :)

Canim sen hamilemiydin

testte pozitifi gordum canim. 10, 12, 17 eylul'de test yaptim. hepsi positif cikti. ama daha cok yeni. adet tarihimi bir hafta gecti daha. kimseye de soylemedim. bir esim biliyor tabii ki.

testte pozitifi gordum canim. 10, 12, 17 eylul'de test yaptim. hepsi positif cikti. ama daha cok yeni. adet tarihimi bir hafta gecti daha. kimseye de soylemedim. bir esim biliyor tabii ki.
Kiz sen bize demismiydin hamis oldugunu ya inanmican ama ben bize dedigini gormedim ama dilimde hep hamile bu loafer diyesim gelirdi:)

Kiz sen bize demismiydin hamis oldugunu ya inanmican ama ben bize dedigini gormedim ama dilimde hep hamile bu loafer diyesim gelirdi:)

demistim canim da forumun cok hareketli oldugu zamanlardi. kacirmis olabilirsin. testlerin resmini paylasmistim. :)) sagolasin canim :)

Canm çok saçma gerçekten tamam belki hamilesindir şimdi ama bu değer negatif kız hakşızmıyım afrodit elif sizce hamilelik değerimi bu
canm bence arkadas hamile olabilir sonuc sıfırlı değil neticede .. burda cok okudum 2li değer görüp de yükselen hamile olan.. inşallah da öyledir yükselmesi önemli..

Ben varim ama kasik agrim var yatiyorum hep umarim koty bisey degildr

Bugün ikinci kez güncelleme yapıldı sitede. Yine giremiyorum 2 saatir. Bu forumda okuduğum kadarıyla kasık ağrısı normal canım. Bebişin yerleşme çalışıyodur, öyle demiş gebeler hep. Dinlen ama. Yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…