2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tamam canim yormam ya tospam ve afroditim tam 15 dk dir sag gozumde seyirme oluyor sinir oldum ya gitmiyoda damar gibi pit pitliyo

Tamam canim yormam ya tospam ve afroditim tam 15 dk dir sag gozumde seyirme oluyor sinir oldum ya gitmiyoda damar gibi pit pitliyo

Uyuz eder o göz olayı. Bana da olur arada. Gözlerini yorduysan belki ondandır. Ekrana çok bakmaktan ya da bi şeyler örüyosan ondandır belki.

Ee nasilsin tospacim:)

İyiyim balım, yumoş günümü bekliyorum heyecanla. O arada sperm kalitesi artsın diye çalışma da yapmıyoruz :) Bi gelseydi yumoş günüm de hayatıma heyecan gelseydi biraz, yumoş sonrası bat beklemek çok heyecanlı oluyo çünkü Sen nasılsın? Ne zamandır sorucam sana unutuyorum, hangi hastaneye ve doktora gittin gebelik takibi için? Aydan hanımı aradın mı, araştırdın mı?

Canim kac gundur iliskiye girmiyonuz 4 gunu gecmesin aydan hanima baktim canim bi komsumuz ona gitmis baya pahali guzin basci lina da olan doktora gisiyorum baya methetmistiler onuda memnunum suanlik onumda muayene ucreti 60 tl ama napalim verecem zaten testlerimj hep devlette yapmistm iyiki orda yapmisim bosuna 200 de ona verirdim yoksa

Evet canımcım dedim ya baya pahalı Aydan hn. Memnunsan mesele yok. Maddi olarak külfetli çünkü o tahlil vs işleri.
Bizim 4 günden fazla oldu ilişkiye girmeyeli çünkü adet günlerimdi ondan önce. Mogami de demişti yumoştan önce de ilişki olsun, spermler hareketlensin diye. Sen de mi onun için dedin 4 günden uzun olması diye?

Evet canim yoksa spermler kalitesizlesir hizi azalir ben hamile kaldigim ay ilk iliskinin bosalmasini disari yapmasini iatedim ise yaramayan spermlerini istemiyorum dedim adam gulmekten oldu daha sonra 3 gunde bir iliski oldu catlamadn once 11.gun 14.gun 15.gun siliklesti o gecedw ve 16.gecede iliski oldu sonra tekrar 3 gunde 1 e donduk

ymurtalar çatlamadı canım ateşim yükselmedi çünkü... elimde patlayacak sanırım bu iki yumoş...çok dillendirdim çünkü
Canım ben ovu testınde pozitifi 2 gün üst üste görüyordum hep, 3.gün silinmeye başlıyordu lakin benim atesim pozitifi gördükten 5. Yada 6. Gün yukseliyordu.neden bende bilmiyorum.yumoşun okadar geç çatlamıs olması mumkunmu acaba yoksa ısı olayı cok sonramı başlıyor acaba.belki sendede böyledir

Kiz napiyon yeni annis:)

Kızlar doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptırdı bi hafta rapor verecek yatıyorum şimdi kese göründü haftaya da kalp atışı için gideceğiz
Cnm sen ilişkiden sonra biraz kanama oldu demiştin düşük tehlikesi oldugu içinmi oldu acaba kanama? Allah koruu. Sizi.
Kiz napiyon yeni annis:)
şimdi yatıcam bende cnm.pek giremiyorum bu ara yogun epey.öpüyorum seni ve bebişi :) iyi gwceler

Selam kızlar halıları halı yıkama ya veriyoruz eşim annesine dedi önce kabul etmedi de mecbur kabul etti beyenmiyo halı yıkamayi zor ikna ettik
Beğenmiyosa otursun kendi yıkasın ohh ne güzel kendi kirletsin gelin yıkasın sanki gelin hizmetçi sinir oluyorum bu kaynanalara

Kızlaöncelikle günaydın hepinize biz bugün kaplıcalara gidecek tik yarin bat günüm araştırdım gebelikte 35derece üstü düşüğe sebep olurken bizim gideceğim iz yer 60 derece çok istiyorum gitmeyi kapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…