- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Kızlaöncelikle günaydın hepinizebiz bugün kaplıcalara gidecek tik yarin bat günüm araştırdım gebelikte 35derece üstü düşüğe sebep olurken bizim gideceğim iz yer 60 derece çok istiyorum gitmeyi kapsam bilemedim
Elif senin karnında keskin batmalar oldu mu regl hemen öncesiGünaydın tatlı anne adayı
Güzelim elife diye sana yazmisimGünaydın tatlı anne adayı
yok canım olmadım hala ama yakındır sarı akıntım başladıGünaydın kızlar nasıldnz sekme canm adet olmadn demi
Güzelim elife diye sana yazmisimnasilsin kuşum ben Vazgeçtim kaplıcadan artik kaç gündür bekliyordu k hazirlik bile yapmistim
sende ne var ne yokCa benim bebişin için ondan önemli ne olabilir ki
yok canım olmadım hala ama yakındır sarı akıntım başladı
sende ne var ne yok
hadi inşallah cumaya kadar nasıl sabredeceksinBende olmadm cuma gününe kadar olmazsan kesin hamileyim canm dua et inşallah olmam
hadi inşallah cumaya kadar nasıl sabredeceksinben yarına kadar olmazsam aşı oluyorum da hepatit den korunmak için bağışıklık kazanıp kazanmadığıma baktıracam yarın kan vermişken gebeliğede baktırırım artık
diş doktorları zaten gebelik şüphesi olanlara bişi yapmıyor .....ben kadın d.uzm. randövü almadım o yüzden bekliyorum adet olunca alıcam bizde bu düzen oldukça daha çokkkk uğraşırız gibime geliyor bu seferki bozukluk gebeliktendir inş.Vallah allah sabır versin diyorum yarın diş doktoruna randovum var salı kadın doğum doktoruna ikisini iptal edecem adet olduktan sonra giderim ki inşallah adet olmam
Dun olmam gerekiyordu canım. Olmadım halaAdetin kaç gün geçti inşallah çıkar canm
Hani çok beklentim de yok bu aydan ama neyse belki haftaya gideriz kırmızılar görürseCa benim bebişin için ondan önemli ne olabilir ki
Olma olmaDun olmam gerekiyordu canım. Olmadım hala
Olmayalım kırmızı değil pembiş bi leke olsun sadeceVallah allah sabır versin diyorum yarın diş doktoruna randovum var salı kadın doğum doktoruna ikisini iptal edecem adet olduktan sonra giderim ki inşallah adet olmam
yumurtlamanın üstünden kac gün gecti cnmCanım iki gundur kasıgımdan ayagıma vuran agrı var ama bı olmadım. Insallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?