2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın canm eğer öyleyse kendini riske atma gitme

Bende olmadm cuma gününe kadar olmazsan kesin hamileyim canm dua et inşallah olmam
hadi inşallah cumaya kadar nasıl sabredeceksin ben yarına kadar olmazsam aşı oluyorum da hepatit den korunmak için bağışıklık kazanıp kazanmadığıma baktıracam yarın kan vermişken gebeliğede baktırırım artık

Vallah allah sabır versin diyorum yarın diş doktoruna randovum var salı kadın doğum doktoruna ikisini iptal edecem adet olduktan sonra giderim ki inşallah adet olmam

Vallah allah sabır versin diyorum yarın diş doktoruna randovum var salı kadın doğum doktoruna ikisini iptal edecem adet olduktan sonra giderim ki inşallah adet olmam
diş doktorları zaten gebelik şüphesi olanlara bişi yapmıyor .....ben kadın d.uzm. randövü almadım o yüzden bekliyorum adet olunca alıcam bizde bu düzen oldukça daha çokkkk uğraşırız gibime geliyor bu seferki bozukluk gebeliktendir inş.

Günaydın canlar. Ben gece hiç uyuyamadim 1 de eve geldik 4 e kadar döndüm durdum yatakta test yapacağım diye. Gecenin 4 ünde tek çizgiyi de gördüm. Daha zamanı değilmiş demek ki bu kadar yaklaşıp hayal kurmak bile güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…