Canım ayın 4 ve 5 inde adetın 14. Ve 15. Gununde lekelenme ve uzayan akıntı oldu. Ayın 14 unde cok kasıklarım agrıdı acıle gıttık hcg de ıstedım 2 cıktıyumurtlamanın üstünden kac gün gecti cnm
yani 6 gün önce yumurtladıysan üstünden 15 gün gecmeden idrarda ıkmıyormuşCanım ayın 4 ve 5 inde adetın 14. Ve 15. Gununde lekelenme ve uzayan akıntı oldu. Ayın 14 unde cok kasıklarım agrıdı acıle gıttık hcg de ıstedım 2 cıktı
Canım bizde ilişki olmadı kiCnm sen ilişkiden sonra biraz kanama oldu demiştin düşük tehlikesi oldugu içinmi oldu acaba kanama? Allah koruu. Sizi.
şimdi yatıcam bende cnm.pek giremiyorum bu ara yogun epey.öpüyorum seni ve bebişi :) iyi gwceler
Sağol canım şu an 5+6 perşembe günü duyar miyim senceGecmis olsun canim ..dikkat et kendine :) gelecek hafta minnakinin kalp atisinida gorucen insaAllah
yumurtlama oldu canm onu testte gördüm de doğru söylüyorsun o acıdan hiç düşünmedim adette zaten rahim içindeki dokuyu atıyoruz nasıl döllenip tutunsun demi.. adetten sonra da test falan yapmıcam canm akışına bırakıcam canım isteyince eşimle birlikte olcam nasipte varsa olur olmazsa da doktorun dediği şekilde 2 ay ara vermiş oluruz sağlıkla gelsin yavrum zaman önemli değil..
Canım 16 gun once yumurtladımyani 6 gün önce yumurtladıysan üstünden 15 gün gecmeden idrarda ıkmıyormuş
teste çıkardı o zaman ...umarım gec döllenmedir ....bu arada göğüslerimin şişi indi ve artık acımıyor ...kırmızılar geliyooorrrrCanım 16 gun once yumurtladım
Ah kuzum , sarı akıntım var diyorsan sanırım geliyor , Hayırlısı Rabbimden , şu bebeler bekletmesin ama daha fazla yaaa , sekmem beniimmteste çıkardı o zaman ...umarım gec döllenmedir ....bu arada göğüslerimin şişi indi ve artık acımıyor ...kırmızılar geliyooorrrr
öyle canım hayırlısı....gec olsun güzel olsun herseyAh kuzum , sarı akıntım var diyorsan sanırım geliyor , Hayırlısı Rabbimden , şu bebeler bekletmesin ama daha fazla yaaa , sekmem beniimm
Tatlım bariz bir şekilde koyu bence yarında biraz koyu olur sonra silinir sen daha iyi bilirsin ama kendini daha öncekinde silinmiş miymişdi hemen benim de aynen senin gibi olsu geçen ay dünkü gibi olunca ilişki olsu sonra evde değildik 3 gün olmadı sonra da olmadı zaten iyice değerlendir bugün olmazsa bile yarın sabah falan olmalı benceDünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Bütün kızçeler yorum yapabilir , etketlediklerim kesin yorum yapsın lütfen
Mogami , E elf21 , Tospaaa
yarına yakın çatlar gibi yawrum bence yarın bi daha çalış bugünü es geçDünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
bildiğim kadarıyla cift cizgi olması yumurtanın çatlayacağını söylüyo yani ikinci cizgi siliklesince catlamış oluyo silikleşince ilişkiye girilcek diye biliyorum offf ne cok kafamız karıştı yaaa şu ovulasyon testini bi doktora gidip sormak lazımDünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Canim kasik agrilarim ve batlarim vardi karnimin hemen altinda sizi vardi bide son gunlerde batmalarim ozellikle solbacagima kramp gibi giriyordu guruldama degilde gaz vardi bide son gunlerde kabizlik olmaya baslamisti
Canim vajinal bakilirsa duyarsin ama karinda 6+4 ten sonra gorulurSağol canım şu an 5+6 perşembe günü duyar miyim sence
Hmm sağ olasın canım , ben ilk defa ovu.yapıyorum ondan paylaşıyorum canımTatlım bariz bir şekilde koyu bence yarında biraz koyu olur sonra silinir sen daha iyi bilirsin ama kendini daha öncekinde silinmiş miymişdi hemen benim de aynen senin gibi olsu geçen ay dünkü gibi olunca ilişki olsu sonra evde değildik 3 gün olmadı sonra da olmadı zaten iyice değerlendir bugün olmazsa bile yarın sabah falan olmalı bence
Tamam canım benim , bi bakayım belkim akşam üstü bir tane daha yaparım durumu öğrenmek için , çok sağ ol kuzum yorumun içinyarına yakın çatlar gibi yawrum bence yarın bi daha çalış bugünü es geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?