2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ayın 4 ve 5 inde adetın 14. Ve 15. Gununde lekelenme ve uzayan akıntı oldu. Ayın 14 unde cok kasıklarım agrıdı acıle gıttık hcg de ıstedım 2 cıktı
yani 6 gün önce yumurtladıysan üstünden 15 gün gecmeden idrarda ıkmıyormuş

Selam tatlislarr yaa ben iki gundur cok fenyim bana bi yardim. Kizlar iki gundur icimde cook net vemcoook garip bir his var kendimi hamile hissediyorum. Evet ya hamileyim deyip duruyorum. Ayni zamanda son 3-4 gundur boyle bulanti degilde ic kalkmasi gibi seyler oluyor bir sabahlari birde ksam yatmaya yakin. Gunduz birden migden yanmaya eksimee basliyo. Sag kasigimda da batmalar oluyo ara ara ve gogus uclarimin da rengi koyulasti cok fazla akintim var. Ve dedigim gibi icimde o garip his. Benim bat 26 eylul daha 5 gun var evde testim var ama cok korkuyorum yapmaya. Cunku o kadar inanaiyorum ki hamile olduguma suan bir negatifi kaldiramaz psikolojim. Umarim vucudum yine bana oyun oynamiyodur.

off herkes nerde böyle bende kaçtım o vakit zor buldum tabloyu batı geçenler varmış 5 gündür haber yok mu onlardan kız

Cnm sen ilişkiden sonra biraz kanama oldu demiştin düşük tehlikesi oldugu içinmi oldu acaba kanama? Allah koruu. Sizi.
şimdi yatıcam bende cnm.pek giremiyorum bu ara yogun epey.öpüyorum seni ve bebişi :) iyi gwceler
Canım bizde ilişki olmadı ki

Canım bence olmamıştır döllenme kanama oluyor sonuçta.bencede test kullanma bir daha kafan rahat olsun gün aşırı çalış.Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canım

Dünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Bütün kızçeler yorum yapabilir , etketlediklerim kesin yorum yapsın lütfen

Mogami , E elf21 , Tospaaa

Eklentiler

• IMAG3298.webp
    304,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMAG3299.webp
    140,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMAG3301.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 64
teste çıkardı o zaman ...umarım gec döllenmedir ....bu arada göğüslerimin şişi indi ve artık acımıyor ...kırmızılar geliyooorrrr
Ah kuzum , sarı akıntım var diyorsan sanırım geliyor , Hayırlısı Rabbimden , şu bebeler bekletmesin ama daha fazla yaaa , sekmem beniimm

Tatlım bariz bir şekilde koyu bence yarında biraz koyu olur sonra silinir sen daha iyi bilirsin ama kendini daha öncekinde silinmiş miymişdi hemen benim de aynen senin gibi olsu geçen ay dünkü gibi olunca ilişki olsu sonra evde değildik 3 gün olmadı sonra da olmadı zaten iyice değerlendir bugün olmazsa bile yarın sabah falan olmalı bence

yarına yakın çatlar gibi yawrum bence yarın bi daha çalış bugünü es geç

bildiğim kadarıyla cift cizgi olması yumurtanın çatlayacağını söylüyo yani ikinci cizgi siliklesince catlamış oluyo silikleşince ilişkiye girilcek diye biliyorum offf ne cok kafamız karıştı yaaa şu ovulasyon testini bi doktora gidip sormak lazım

E elf21 bana battan hemen önce hiç blirtin oldu neydi anlatır mısın.. karın batması oldumu,goruldamalar ...
Canim kasik agrilarim ve batlarim vardi karnimin hemen altinda sizi vardi bide son gunlerde batmalarim ozellikle solbacagima kramp gibi giriyordu guruldama degilde gaz vardi bide son gunlerde kabizlik olmaya baslamisti

Hmm sağ olasın canım , ben ilk defa ovu.yapıyorum ondan paylaşıyorum canım
Yorumun için teşekkür ederim... eşim sabahtan yarın evde olmayacak ancak akşama çalışma olabilir , o yüzden acaba bugün gece olsa mı ki dediiim

yarına yakın çatlar gibi yawrum bence yarın bi daha çalış bugünü es geç
Tamam canım benim , bi bakayım belkim akşam üstü bir tane daha yaparım durumu öğrenmek için , çok sağ ol kuzum yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…