- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Evet kuzum öyle , ama ne zaman çatlayacağını tam bilmeyince , yani akşama doğru mu yoksa yarın sabah mı , gece mi garantiye almak istemiştim , ondan soruyorum acaba bugün ilişki olsa mı ki diye , yarın ilişki olsa ancak akşam olur o yüzden , yoksa doğru biliyorsun merak etme kuzummbildiğim kadarıyla cift cizgi olması yumurtanın çatlayacağını söylüyo yani ikinci cizgi siliklesince catlamış oluyo silikleşince ilişkiye girilcek diye biliyorum offf ne cok kafamız karıştı yaaa şu ovulasyon testini bi doktora gidip sormak lazım
Dünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Bütün kızçeler yorum yapabilir , etketlediklerim kesin yorum yapsın lütfen
Mogami , @elf21 , Tospaaa
hıım o zaman işler değişir ama kuzum bol bol ceviz falan yedir, spermleri çoğaltHmm sağ olasın canım , ben ilk defa ovu.yapıyorum ondan paylaşıyorum canım
Yorumun için teşekkür ederim... eşim sabahtan yarın evde olmayacak ancak akşama çalışma olabilir , o yüzden acaba bugün gece olsa mı ki dediiim
Tamam canım benim , bi bakayım belkim akşam üstü bir tane daha yaparım durumu öğrenmek için , çok sağ ol kuzum yorumun için
sağol kuzum bilgilenelim dedim :)Canim kasik agrilarim ve batlarim vardi karnimin hemen altinda sizi vardi bide son gunlerde batmalarim ozellikle solbacagima kramp gibi giriyordu guruldama degilde gaz vardi bide son gunlerde kabizlik olmaya baslamisti
kizlar selam nasilsiniz nasil gidiyor bebek calismalariniz varmi gelen
Tamamdır kuzumm benim , Bu gece kocişi kandıracağım , geç saatte olsun gibi geldi bana , erkenden yapmayayımTabiii kiiii ilişki şart bence bugün de canım. Sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı lazım gibi.
hıım o zaman işler değişir ama kuzum bol bol ceviz falan yedir, spermleri çoğaltakşama olsun bitsin
Tamamdır kuzumm benim , Bu gece kocişi kandıracağım , geç saatte olsun gibi geldi bana , erkenden yapmayayım
Tamam canım , fındık var evde bide ceviz kırarım olmadı , sağ olasıııınnn
Zaten iki gündür vajinal bakıyorlar kanama varmı diye hayırlısı bakalım dua et bana elifCanim vajinal bakilirsa duyarsin ama karinda 6+4 ten sonra gorulur
Zaten iki gündür vajinal bakıyorlar kanama varmı diye hayırlısı bakalım dua et bana elif
Cuma gunu çok korktum ağladım ama veren de Allah koruyacak olan da o yüzden şimdi rahatım dinleniyormİnşallah sorun çıkmaz canım, stres yapmamaya çalış ama.
bende iyiyim artik beklemeye gecdimİyiyiz tatlış, sen napıyosun iyi misin?
uzulme canim ALLAH korusun bebeyini insallah tehliken gecerCuma gunu çok korktum ağladım ama veren de Allah koruyacak olan da o yüzden şimdi rahatım dinleniyorm
Cuma gunu çok korktum ağladım ama veren de Allah koruyacak olan da o yüzden şimdi rahatım dinleniyorm
Canim gecmis olsun insallah biseycik olmayacak bebisine dualarim seninleCuma gunu çok korktum ağladım ama veren de Allah koruyacak olan da o yüzden şimdi rahatım dinleniyorm
guncelliyolar bende sabahdan beri giremedim bitmiyor guncellemeriBu siteye ne oluyor ya zor girdim yazdiklarimda gitmiyor
uzulme canim ALLAH korusun bebeyini insallah tehliken gecer[/QUOTE Sağol kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?