2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet kuzum öyle , ama ne zaman çatlayacağını tam bilmeyince , yani akşama doğru mu yoksa yarın sabah mı , gece mi garantiye almak istemiştim , ondan soruyorum acaba bugün ilişki olsa mı ki diye , yarın ilişki olsa ancak akşam olur o yüzden , yoksa doğru biliyorsun merak etme kuzumm

Tabiii kiiii ilişki şart bence bugün de canım. Sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı lazım gibi.

hıım o zaman işler değişir ama kuzum bol bol ceviz falan yedir, spermleri çoğalt akşama olsun bitsin

Canim kasik agrilarim ve batlarim vardi karnimin hemen altinda sizi vardi bide son gunlerde batmalarim ozellikle solbacagima kramp gibi giriyordu guruldama degilde gaz vardi bide son gunlerde kabizlik olmaya baslamisti
sağol kuzum bilgilenelim dedim :)

Tabiii kiiii ilişki şart bence bugün de canım. Sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı lazım gibi.
Tamamdır kuzumm benim , Bu gece kocişi kandıracağım , geç saatte olsun gibi geldi bana , erkenden yapmayayım

hıım o zaman işler değişir ama kuzum bol bol ceviz falan yedir, spermleri çoğalt akşama olsun bitsin

Tamam canım , fındık var evde bide ceviz kırarım olmadı , sağ olasıııınnn

Tamamdır kuzumm benim , Bu gece kocişi kandıracağım , geç saatte olsun gibi geldi bana , erkenden yapmayayım

Tamam canım , fındık var evde bide ceviz kırarım olmadı , sağ olasıııınnn

Kandır tabii :) Biz de bugün başlarız çalışmalara. Ovü testim silik ama olsun. Alıştırma olur yumoşa kadar :d

Site site olalı böyle güzel arkadaşlıklar görmedi herhalde gerçek mi diye güncelleme adı altında gözlerini ovalayıp tekrar bakıyor arkadaşlar Allah yardımcımız olsun bat ve yum bekleyenlerin günleri çabucak geçsin yum olmuş olanların mesela Mogami ve SirriEyvan ; gazaları mübarek olsun Aminnnnnn

kızlar yardım lütfen. belim ve göbeğimin altı ağrıyor. karnımın üstüne ytınca rahatsız oluyorum. böyle hamilelik belirtisi olur mu, yoksa adet mi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…