Sağol canım Allah razi olsun hepinizdenCanim gecmis olsun insallah biseycik olmayacak bebisine dualarim seninle
aminnn canimSite site olalı böyle güzel arkadaşlıklar görmedi herhalde gerçek mi diye güncelleme adı altında gözlerini ovalayıp tekrar bakıyor arkadaşlar Allah yardımcımız olsun bat ve yum bekleyenlerin günleri çabucak geçsin yum olmuş olanların meselaMogami ve @SirriEyvan; gazaları mübarek olsun Aminnnnnn
Iyidir baby senden naber kıs dün okudum da yazmadım görümcen bizim siteye üye olsun girsin evlilik forumlarına falan bütün gün yazsın dursun hem kafa şişirmemiş olurbiz her gün burda geziniyoruz diye popüler oldu sanırım sitebu kadar çok tıklanmaya siteyi yeniliyorlardır kesin @meemure naber fıstık
Ahanda dedigime geldi senin yumurtalar 16.Gunde catlaycak bugunde iliski olsun kiz 1 saat oncesnde bi turk kahvesi yap sonrada isinize bakinDünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Bütün kızçeler yorum yapabilir , etketlediklerim kesin yorum yapsın lütfen
Mogami , E elf21 , @Tospaaa
Evet bitmiyor ya zor yaziyorum cevap kac saattir ugrastimguncelliyolar bende sabahdan beri giremedim bitmiyor guncellemeri
Wuslt çım naber yum günleri ve ateşli günler geceler dönemi sona erdimi bata ne kadar varBu siteye ne oluyor ya zor girdim yazdiklarimda gitmiyor
bugün azıcık yükseldi ama ben bu ayda ölçüp ateşi bi kenara kaldıracağım kuşum çünkü kafaya taktığımı farkettim ve bunu hemen sonlandırmam gerekiyor... sadece adet öncesi ölçerim adet olup olmayacağımı anlamak için o kadarCanım ben ovu testınde pozitifi 2 gün üst üste görüyordum hep, 3.gün silinmeye başlıyordu lakin benim atesim pozitifi gördükten 5. Yada 6. Gün yukseliyordu.neden bende bilmiyorum.yumoşun okadar geç çatlamıs olması mumkunmu acaba yoksa ısı olayı cok sonramı başlıyor acaba.belki sendede böyledir
Merak etme hayirlisiyla kalp atisinida gorucen kucaginada alacan totosunuda isircan insaAllahhhZaten iki gündür vajinal bakıyorlar kanama varmı diye hayırlısı bakalım dua et bana elif
İyiyim tatlim sen nasilsin2 ekimde batim yum gunleri gecti adete kadr gun asiri devam edecegimedecegim kiz cevap zor yaziyorum deli oldum yaaWuslt çım naber yum günleri ve ateşli günler geceler dönemi sona erdimi bata ne kadar var
canım benım vardı reglıden once neye işaret buSelam elfcim regliden once karnin gurulduyormuydu ve gaz problemin varmiydi ?
pozitif olmuş canım... bugün itibariyle 10 gün aralıklarla çalış kuşum...Dünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Bütün kızçeler yorum yapabilir , etketlediklerim kesin yorum yapsın lütfen
Mogami , E elf21 , @Tospaaa
sağol kuzum benim...Kısmette bakalım ne varSite site olalı böyle güzel arkadaşlıklar görmedi herhalde gerçek mi diye güncelleme adı altında gözlerini ovalayıp tekrar bakıyor arkadaşlar Allah yardımcımız olsun bat ve yum bekleyenlerin günleri çabucak geçsin yum olmuş olanların meselaMogami ve @SirriEyvan; gazaları mübarek olsun Aminnnnnn
Bende dün girmeye çalıştım 10 gibi ama şimdi sorun çıkarmadı, hadi bakalım geri sayım başladı son ana kadar çalışmak lazım bayramda girecek araya en az 4 gün çalışma olamayacak yum ların o günlere denk gelmesin inşaallah kimseninİyiyim tatlim sen nasilsin2 ekimde batim yum gunleri gecti adete kadr gun asiri devam edecegimedecegim kiz cevap zor yaziyorum deli oldum yaa
Bugünlerde hep bir beyit tekrarlıyorum,sağol kuzum benim...Kısmette bakalım ne var
ayy ağzına sağlık canım ya ne güzel dedin mevlam gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallahBugünlerde hep bir beyit tekrarlıyorum,
Hakkin olacak işler boştur gamı teşvişler, ol hikmetini işler, mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Ben dün düşündüm kendi kendime dedim ki sanıyorsun ki yumurtada var sperm de var kesin olacak ama Allah izin verecek mi bakalım yani biz ne yaparsak yapalım yumu denk getirelim çatlamayı görelim çalışma yapalım ama sonuç olarak Allah dilemeden olmayacak o yüzden bu ay 2-3 gün aralıklarla sürekli çalışıyoruz ama ovü ve ateş yapmıyorum onları yapmak hiç birşey değiştirmiyor Allah hepimizin tevekkülünü arttırsın ve bir an önce hamilelik testinde çift çizgiyi görelim ellerimiz titresin heyecandan ve hemen resim çekip buraya koyalım ne güzel hayal dimi, çok uzun yazdın ama sizinle paylaşmak hoşuna gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?