2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Anam biriniz bisey deyin oluyorum burda...

Anam biriniz bisey deyin oluyorum burda...
canım sakın erkenden test yapma derim ben çünki bende yaptım hafif silik çizgi cıktı adete 3 gün yada 4 gün kala hatırlamıyorum tam olarak sonra kan testi yaptırdım negativ cıktı şimdide adet olmadım bekliyorum
erkenden testi yapınca daha büyük hayal kırıklığı yasarsın.

Sagol canim yapamiyrum zaten elim teste gitmiyo hic boyle olmamistim cok korkuyorum

Bayramdan 2 gun once benim batim olursam eger hasta gecirecegum bayrami senin yum gunun ne zaman tatlim

aynı duyguları yasıyoruz canım benim gibi olsaydın bide idrarda positiv sonra kanda negativ cok üzüldüm
belkide stres den gecikti benimde düşünmemeye bakıyorum ama sabah uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey bu :)
benim oğlum var hemen ilk denemede oldu e halıyle buda öyle olsun istedim mevlam bilir artık :)

iyiyim canim sen nasilsin batin kac gun gecti daha once gevikirmiydi

iyiyim canim sen nasilsin batin kac gun gecti daha once gevikirmiydi
hayır cnm gecikme yasamıyorum ama bikere kimyasal gebelik geçirdim ozaman 5 gün gecikmişti.
bilemiyorum o yüzden ama kanda negativ çıkınca bende zaten umutlar yerle bir oldu

hayır cnm gecikme yasamıyorum ama bikere kimyasal gebelik geçirdim ozaman 5 gün gecikmişti.
bilemiyorum o yüzden ama kanda negativ çıkınca bende zaten umutlar yerle bir oldu
Umarim gec dollenmedir canim evet belirsizlik kotu hakkinda hayirlisi olsun

6 gün önce negatif i gördüm ya cesaret im yok gibi görümcemin okuma yazma si olsa inan onu oyalayacak çok şey bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…