- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Anam biriniz bisey deyin oluyorum burda...Selam tatlislarr yaa ben iki gundur cok fenyim bana bi yardim. Kizlar iki gundur icimde cook net vemcoook garip bir his var kendimi hamile hissediyorum. Evet ya hamileyim deyip duruyorum. Ayni zamanda son 3-4 gundur boyle bulanti degilde ic kalkmasi gibi seyler oluyor bir sabahlari birde ksam yatmaya yakin. Gunduz birden migden yanmaya eksimee basliyo. Sag kasigimda da batmalar oluyo ara ara ve gogus uclarimin da rengi koyulasti cok fazla akintim var. Ve dedigim gibi icimde o garip his. Benim bat 26 eylul daha 5 gun var evde testim var ama cok korkuyorum yapmaya. Cunku o kadar inanaiyorum ki hamile olduguma suan bir negatifi kaldiramaz psikolojim. Umarim vucudum yine bana oyun oynamiyodur.
canım sakın erkenden test yapma derim ben çünki bende yaptım hafif silik çizgi cıktı adete 3 gün yada 4 gün kala hatırlamıyorum tam olarak sonra kan testi yaptırdım negativ cıktı şimdide adet olmadım bekliyorumAnam biriniz bisey deyin oluyorum burda...
Sagol canim yapamiyrum zaten elim teste gitmiyo hic boyle olmamistim cok korkuyorumcanım sakın erkenden test yapma derim ben çünki bende yaptım hafif silik çizgi cıktı adete 3 gün yada 4 gün kala hatırlamıyorum tam olarak sonra kan testi yaptırdım negativ cıktı şimdide adet olmadım bekliyorum
erkenden testi yapınca daha büyük hayal kırıklığı yasarsın.
Bayramdan 2 gun once benim batim olursam eger hasta gecirecegum bayrami senin yum gunun ne zaman tatlimmeemure .!.:Bende dün girmeye çalıştım 10 gibi ama şimdi sorun çıkarmadı, hadi bakalım geri sayım başladı son ana kadar çalışmak lazım bayramda girecek araya en az 4 gün çalışma olamayacak yum ların o günlere denk gelmesin inşaallah kimsenin
Tatlim nasilsin
iyiyim canim sen nasilsin batin kac gun gecti daha once gevikirmiydiselamlar herkese,
nasılsınız hamiş adayları yada aday adayları :)
bende aday adayı olaraktan buralardayım benim adetim hala gelmedi bu arada bu belirsizlik beni delirtiyor gelsede çalışmalara başlasak yada gelmesin ama sonuç belli olsun:)
bekleyen herkese bende dahil mutlu haberler inşallah
hayır cnm gecikme yasamıyorum ama bikere kimyasal gebelik geçirdim ozaman 5 gün gecikmişti.iyiyim canim sen nasilsin batin kac gun gecti daha once gevikirmiydi
Umarim gec dollenmedir canim evet belirsizlik kotu hakkinda hayirlisi olsunhayır cnm gecikme yasamıyorum ama bikere kimyasal gebelik geçirdim ozaman 5 gün gecikmişti.
bilemiyorum o yüzden ama kanda negativ çıkınca bende zaten umutlar yerle bir oldu
Ne listesi kiz:)
6 gün önce negatif i gördüm ya cesaret im yok gibiIyidir baby senden naber kıs dün okudum da yazmadım görümcen bizim siteye üye olsun girsin evlilik forumlarına falan bütün gün yazsın dursun hem kafa şişirmemiş olurŞaka maka Allah yardımcın olsun arkadaşım aynı evde zor yani Bu Arda yarın test yapacak mısın heyecanlıyım senin için :)
Esin uzulmeni istemiyordur canim onun icin almiyordur bi kac gun daha bekle bakalim olmazsan early test yapeşimde artık inanmıyor test alalım dediğimde kızıyor gıcık
amin canım inşallah sende durum nedirUmarim gec dollenmedir canim evet belirsizlik kotu hakkinda hayirlisi olsun
Bende bati bekliyorum canim klomen kullandim yum gunlerim yeni bitti 2 ekimde batamin canım inşallah sende durum nedir
kac gün gecikti adetin?6 gün önce negatif i gördüm ya cesaret im yok gibigörümcemin okuma yazma si olsa inan onu oyalayacak çok şey bulurum
hadi hayırlısı canım sevinçli haberleri burdan paylaşırız artık elbet birgün :)Bende bati bekliyorum canim klomen kullandim yum gunlerim yeni bitti 2 ekimde bat
Amin canim burdaki herkes hayirli saglikli hamilelik gecirsin insallahhadi hayırlısı canım sevinçli haberleri burdan paylaşırız artık elbet birgün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?