2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kiz gorumcen gelmis allah yardimcin olsun
ay sağol canım kocamda ona değil bana kızıyor ya halbuki konuşmalari çıldırtıyor her yeri karısştırıyor dedikodu kapi dinlemeler falan sikildim ama artik ikisine de aldiris etmiyorum kesimi yeterince azarladim

ayy ağzına sağlık canım ya ne güzel dedin mevlam gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah
Âmin inşaallah Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, yeterki umudunuzu yitirmeyelim:)

Ahh su erkekler hep oyle canim kendi ailesine toz kondurmazlar ayy bende hic hoslanmam esyalarimin karistirilmasindan helede yatak odama girilmesinden benim dugunden bir gun sonra kuran okundu evimde kadinin biri yatak odama girmis dolaplarimi acip bakmis cok sinirlenmistim

Bayramdan 2 gun once benim batim olursam eger hasta gecirecegum bayrami senin yum gunun ne zaman tatlim
Ayyy inşaallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kırgında olsan bebek hatırına çalışmalara devam ettin sana Bayram şekeri gelse ne güzel olur benim adet biraz düzensiz ya ben de 28 günden 44. güne kadar yolu var ancak korunmayı bıraktığımdan beri 41. Gün oluyorum her ihtimali göz önünde bulunduracak çalışıyoruz işte biz yalnız yum bayrama denk gelirse nasıl olur diye düşünmekteyşm ama hayırlısı olsun bakalım zman gösterecek

Evet canim gercektn insan cok yipraniyor peki testi tekar etin mi gecikmeden sonra

Amin canim bebek icin kirginligimi bi tarafa attim zaten ev isi yilbadindan sonraya kaldi o zamana kadar hamis olursam esimin burnundan getirecegim o da gayet iyi biliyor burnundan getirecegimi insallah yum gunlerin bayrama gelmez canim

6 gün önce negatif i gördüm ya cesaret im yok gibi görümcemin okuma yazma si olsa inan onu oyalayacak çok şey bulurum
Tatlım sen çoook erken yaptın ben iki arkadaşımdan da 1 hafta önce testte gördüm diye duyunca demiştim ne bünye ya hemen nasıl öğrendiler diye, yalnız şöyle bir tezim oluştu benim adetten çok önce öğrenildiyse erkek olma olasılığı yüksek çünkü bu ikisininde oğlu oldu geç belkide kızlar daha geç yerleşiyordur, aman olsun da kız erkek farketmez dimi kıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…