- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Hiç geçmedikac gün gecikti adetin?
oooo ozaman cok heycanlı:)Hiç geçmedibat yarin
ay sağol canım kocamda ona değil bana kızıyor ya halbuki konuşmalari çıldırtıyor her yeri karısştırıyor dedikodu kapi dinlemeler falanKiz gorumcen gelmis allah yardimcin olsun
Kırmızılar görmeye lim inşoooo ozaman cok heycanlı:)
benimde 3 gün gecikti ama adet günü negativdi kan o yüzden bekliyorum daha
İnş ama yumoş da eşim beş gün yoktu çok merak ediyorumİnsallah gelmez kirmizilarin tatlim
canım kimyasal gebeliğimde gecikme yasadım 5 gün inşallah öyle birsey değildir gene evet aynen kırmızılar uzak dursun bizdenKırmızılar görmeye lim inşacaba geç döllenme mi senin ki hic gecikir miydi
Âmin inşaallah Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, yeterki umudunuzu yitirmeyelim:)ayy ağzına sağlık canım ya ne güzel dedin mevlam gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah
Ahh su erkekler hep oyle canim kendi ailesine toz kondurmazlar ayy bende hic hoslanmam esyalarimin karistirilmasindan helede yatak odama girilmesinden benim dugunden bir gun sonra kuran okundu evimde kadinin biri yatak odama girmis dolaplarimi acip bakmis cok sinirlenmistimay sağol canım kocamda ona değil bana kızıyor ya halbuki konuşmalari çıldırtıyor her yeri karısştırıyor dedikodu kapi dinlemeler falansikildim ama artik ikisine de aldiris etmiyorum kesimi yeterince azarladim
Ayyy inşaallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kırgında olsan bebek hatırına çalışmalara devam ettin sana Bayram şekeri gelse ne güzel olurBayramdan 2 gun once benim batim olursam eger hasta gecirecegum bayrami senin yum gunun ne zaman tatlim
Evet canim gercektn insan cok yipraniyor peki testi tekar etin mi gecikmeden sonraaynı duyguları yasıyoruz canım benim gibi olsaydın bide idrarda positiv sonra kanda negativ cok üzüldüm
belkide stres den gecikti benimde düşünmemeye bakıyorum ama sabah uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey bu :)
benim oğlum var hemen ilk denemede oldu e halıyle buda öyle olsun istedim mevlam bilir artık :)
Hic belli olmaz canim tek gecelik iliskiden hamile kalanlar var insallah onlardan olursun o zaman esinin burnundan getirirsinİnş ama yumoş da eşim beş gün yoktu çok merak ediyorum
Ben hataydayim canim ama adanaya daha yakinimkızlar hangi şehirde oturuyorsunuz??
hayır edemedim bari dedim bekliyeyim bu hafta içi gelmezse ozaman ancakEvet canim gercektn insan cok yipraniyor peki testi tekar etin mi gecikmeden sonra
bizim burdada hataydan ve adanadan gelen cok.beim arkadaşlarım genelde adanalı, Osmaniyeli,hataylı da var:)Ben hataydayim canim ama adanaya daha yakinim
Hadi bakalim ins. Gelmez de bebis haberi verirsin bizeeeehayır edemedim bari dedim bekliyeyim bu hafta içi gelmezse ozaman ancak
Amin canim bebek icin kirginligimi bi tarafa attim zaten ev isi yilbadindan sonraya kaldi o zamana kadar hamis olursam esimin burnundan getirecegim o da gayet iyi biliyor burnundan getirecegimi insallah yum gunlerin bayrama gelmez canimAyyy inşaallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kırgında olsan bebek hatırına çalışmalara devam ettin sana Bayram şekeri gelse ne güzel olurbenim adet biraz düzensiz ya ben de 28 günden 44. güne kadar yolu var ancak korunmayı bıraktığımdan beri 41. Gün oluyorum her ihtimali göz önünde bulunduracak çalışıyoruz işte biz yalnız yum bayrama denk gelirse nasıl olur diye düşünmekteyşm ama hayırlısı olsun bakalım zman gösterecek
Tatlım sen çoook erken yaptın ben iki arkadaşımdan da 1 hafta önce testte gördüm diye duyunca demiştim ne bünye ya hemen nasıl öğrendiler diye, yalnız şöyle bir tezim oluştu benim adetten çok önce öğrenildiyse erkek olma olasılığı yüksek çünkü bu ikisininde oğlu oldu geç belkide kızlar daha geç yerleşiyordur, aman olsun da kız erkek farketmez dimi kıs:)6 gün önce negatif i gördüm ya cesaret im yok gibigörümcemin okuma yazma si olsa inan onu oyalayacak çok şey bulurum
Him peki sen nerde oturuyorsun canimbizim burdada hataydan ve adanadan gelen cok.beim arkadaşlarım genelde adanalı, Osmaniyeli,hataylı da var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?