2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Antalyaya gitmedim ama izmire gitmistim gecen yil balayina iki gun izmirde kaldim 1 hafta aydin didimde kaldim cok guzel oralar
güzeldir türkiyenin her şehri ayrı güzel canım.
demek sen evleneli 1 sene oldu peki kac aydır deniyorsun

Amin canim bebek icin kirginligimi bi tarafa attim zaten ev isi yilbadindan sonraya kaldi o zamana kadar hamis olursam esimin burnundan getirecegim o da gayet iyi biliyor burnundan getirecegimi insallah yum gunlerin bayrama gelmez canim
Hiç üzülme ev için İnan bak daha güzeli olur da sonra dersin iyi ki olmamış bu daha iyi olmuş diye çünkü Rabbim bize birşeyi nasip etmiyorsa sonrasında daha güzeli olacaktır o yüzden olmadı diye düşünmek lazım. Yani arife günü ve bayramın son günü yaparsak birşey kaçırmamış oluruz gibi geliyor Ama arife günü de kandil sayılıyor ya o gün ilişki doğru olur mu kafamı karıştırıyor

anladım cnm 6 ay çokta değil aslında inşallah bu ay son olmuştur senin içinde
Amin canim etrafin baskisi olmasa bunaldim artik dr biseyin yok stres yapma 6 ay daha erken diyor 1 yila kadar normal dedi senin 2. Bebek mi olacak

Him bilemedim tatlim arefe gunu bayramda denemeye calis canim spermler 72 saate kadr yasarmis ona gore ayarlamaya calis insallah ekimde hamis olursun tatlim yok ben illaki o ev olsun demiyorumda suan ki oturdugum yerden olsun istemiyorum biraz uzak olsun istiyorum yakin olunca hergun bekliyorlar bizi ben evlendim evleneli dogru durust esime yemek yapamadim hep aksamlari kayinvalidemgildeyiz yemekte ben evde yapmak istiyorum dun gitmedim kustun mu diyorlar rahatsizdim yattim herseye karisiyorlar sorumluluk vermiyorlar hakkimizda hayirlisi olsun

Kızlar bugun test yaptım dedım ya gece 12.30 gıbı bır fıncan kahve ve kahve bardagı ıle su ıctım gece 1 de eve geldık ama ben test yapacagım dıye gozume uyku gırmedi. Gece 4 gibi test yaptım sizce dogru sonuc verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…