Ahanda dedigime geldi senin yumurtalar 16.Gunde catlaycak bugunde iliski olsun kiz 1 saat oncesnde bi turk kahvesi yap sonrada isinize bakin
Antalya nın ilçesi manavgatta canım ama aslen izmirliyimHim peki sen nerde oturuyorsun canim
hareketlendiriyormuş bebişleri :)Türk kahvesi ne ise yarıyor acep
Antalyaya gitmedim ama izmire gitmistim gecen yil balayina iki gun izmirde kaldim 1 hafta aydin didimde kaldim cok guzel oralarAntalya nın ilçesi manavgatta canım ama aslen izmirliyim
Canim spermleri hizlandiriyor ama iliskiden 1 saat once icilmesi gerekirTürk kahvesi ne ise yarıyor acep
Spermlerin hareketliligini arttiriyor iliskiden 1saat once icecek esinTürk kahvesi ne ise yarıyor acep
güzeldir türkiyenin her şehri ayrı güzel canım.Antalyaya gitmedim ama izmire gitmistim gecen yil balayina iki gun izmirde kaldim 1 hafta aydin didimde kaldim cok guzel oralar
16 ay oldu canim 6 aydir deniyoruz oncesinde vajinusmustumgüzeldir türkiyenin her şehri ayrı güzel canım.
demek sen evleneli 1 sene oldu peki kac aydır deniyorsun
Spermlerin hareketliligini arttiriyor iliskiden 1saat once icecek esin
anladım cnm 6 ay çokta değil aslında inşallah bu ay son olmuştur senin içinde16 ay oldu canim 6 aydir deniyoruz oncesinde vajinusmustum
Hiç üzülme ev için İnan bak daha güzeli olur da sonra dersin iyi ki olmamış bu daha iyi olmuş diye çünkü Rabbim bize birşeyi nasip etmiyorsa sonrasında daha güzeli olacaktır o yüzden olmadı diye düşünmek lazım. Yani arife günü ve bayramın son günü yaparsak birşey kaçırmamış oluruz gibi geliyor Ama arife günü de kandil sayılıyor ya o gün ilişki doğru olur mu kafamı karıştırıyorAmin canim bebek icin kirginligimi bi tarafa attim zaten ev isi yilbadindan sonraya kaldi o zamana kadar hamis olursam esimin burnundan getirecegim o da gayet iyi biliyor burnundan getirecegimi insallah yum gunlerin bayrama gelmez canim
İcebilirsin tatlim esine aci kahve yap daha etkili olurBizde içsek zararı olur mu ki
Amin canim etrafin baskisi olmasa bunaldim artik dr biseyin yok stres yapma 6 ay daha erken diyor 1 yila kadar normal dedi senin 2. Bebek mi olacakanladım cnm 6 ay çokta değil aslında inşallah bu ay son olmuştur senin içinde
Inşaallah ya bebiş haberi geldikçe umudumuz artıyor:) senin yum ne durumdaBakalım bu hafta gebiş çıkacak mı topicimizden kıslaaarrr :) İnşallah bol bebiş haberli bi haftaya başlarız yarın
Him bilemedim tatlim arefe gunu bayramda denemeye calis canim spermler 72 saate kadr yasarmis ona gore ayarlamaya calis insallah ekimde hamis olursun tatlim yok ben illaki o ev olsun demiyorumda suan ki oturdugum yerden olsun istemiyorum biraz uzak olsun istiyorum yakin olunca hergun bekliyorlar bizi ben evlendim evleneli dogru durust esime yemek yapamadim hep aksamlari kayinvalidemgildeyiz yemekte ben evde yapmak istiyorum dun gitmedim kustun mu diyorlar rahatsizdim yattim herseye karisiyorlar sorumluluk vermiyorlar hakkimizda hayirlisi olsunHiç üzülme ev için İnan bak daha güzeli olur da sonra dersin iyi ki olmamış bu daha iyi olmuş diye çünkü Rabbim bizi nasip etmiyorsa sonrasında daha güzeli olacaktır o yüzden olmadı diye düşünmek lazım. Yani arife günü ve bayramın son günü yaparsak birşey kaçırmamış oluruz gibi geliyor Ama arife günü de kandil sayılıyor ya o gün ilişki doğru olur mu kafamı karıştırıyor
Hiç üzülme ev için İnan bak daha güzeli olur da sonra dersin iyi ki olmamış bu daha iyi olmuş diye çünkü Rabbim bize birşeyi nasip etmiyorsa sonrasında daha güzeli olacaktır o yüzden olmadı diye düşünmek lazım. Yani arife günü ve bayramın son günü yaparsak birşey kaçırmamış oluruz gibi geliyor Ama arife günü de kandil sayılıyor ya o gün ilişki doğru olur mu kafamı karıştırıyor
İnsallah canim hamis cikar bu hafta sen nasilsin calismalara basladin miBakalım bu hafta gebiş çıkacak mı topicimizden kıslaaarrr :) İnşallah bol bebiş haberli bi haftaya başlarız yarın
Amiiin canimmmmBakalım bu hafta gebiş çıkacak mı topicimizden kıslaaarrr :) İnşallah bol bebiş haberli bi haftaya başlarız yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?