2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aradan nerdeyse 4 saat gecmis ama emin degilim canim sonuc ne peki

Him bilmiyorum ki tatlim sabah ilk idrarla yapilacak sanirim gece su icmissin belki cikmayabilir erken gebelik testimi yaptin canim

Canim 4 saat gecmis dogru sonuc vermistr diye dusunuyorum

Çok haklısın tatlım ya hergün yemeğe niye bekliyorlar ki çünkü bir kadının eşine yemek yapması özenmesi, çok fark katıyor evliliğe bağı kuvvetlendiriyor hem öyle olmasa bile insan kafa dinlemek istiyor yani, benim kayınvalidemlerin evi hemen arka tarafımızda ama haftada bir kere gidiyoruz yemeğe

Yok canım erken gebelik degıldi. Uyuyamadım ki meraktan
İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum sonucunu idrarda hemen cikmayabiliyor canim bi kac gun daha bekle bakalim kan testin 2 cikmisti degilmi kac gun oldu kan testi yaptirali

Canım sonuc negatıf cıktı da ben hala adet olmadım
Canim o zman imkanin varsa kan testi yaptir. Gebelik yoksa adetinin gelmesi icin ilac kullanirsin benim gibi 2 ay kaybetmezsin ama biliyorsunki idrar tsti negtifken kan testi pozitif ola cok kisi gorduk burda

İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum sonucunu idrarda hemen cikmayabiliyor canim bi kac gun daha bekle bakalim kan testin 2 cikmisti degilmi kac gun oldu kan testi yaptirali
Bekleyecegım canım cuma gunu memlekete gıdecegız olmaz ısem tekrar yaptırırım kan testi. 6 gun once yaptırdım canım 2 cıkmıstı evet

Evet canim ben esime ozenerek yemek yapmak istiyorum esime ayrilalim diyorum herhalde onlar istemiyor esim kabul etmiyor uzak olursak hergun gitmeyiz gitmezmidz gec gideyim nerdesin yasiyor musun diyorlar ben evimde vakit gecirmek istiyorum disari cikip gezemiyorumda gezilecek yer yok hersey uzak burda komsunun gelini gezmeye annesine falan gidiyor bizimkiler basliyor esimin yanida yine annesine gidiyor diye bende ne varki kotu bir yere mi gidiyor annesi gittigi yer diyorum neymis gelin annesine cok gitmezmid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…