- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Aradan nerdeyse 4 saat gecmis ama emin degilim canim sonuc ne pekiKızlar bugun test yaptım dedım ya gece 12.30 gıbı bır fıncan kahve ve kahve bardagı ıle su ıctım gece 1 de eve geldık ama ben test yapacagım dıye gozume uyku gırmedi. Gece 4 gibi test yaptım sizce dogru sonuc verir mi?
Him bilmiyorum ki tatlim sabah ilk idrarla yapilacak sanirim gece su icmissin belki cikmayabilir erken gebelik testimi yaptin canimKızlar bugun test yaptım dedım ya gece 12.30 gıbı bır fıncan kahve ve kahve bardagı ıle su ıctım gece 1 de eve geldık ama ben test yapacagım dıye gozume uyku gırmedi. Gece 4 gibi test yaptım sizce dogru sonuc verir mi?
Canım sonuc negatıf cıktı da ben hala adet olmadımAradan nerdeyse 4 saat gecmis ama emin degilim canim sonuc ne peki
Canim 4 saat gecmis dogru sonuc vermistr diye dusunuyorumKızlar bugun test yaptım dedım ya gece 12.30 gıbı bır fıncan kahve ve kahve bardagı ıle su ıctım gece 1 de eve geldık ama ben test yapacagım dıye gozume uyku gırmedi. Gece 4 gibi test yaptım sizce dogru sonuc verir mi?
Yok canım erken gebelik degıldi. Uyuyamadım ki meraktanHim bilmiyorum ki tatlim sabah ilk idrarla yapilacak sanirim gece su icmissin belki cikmayabilir erken gebelik testimi yaptin canim
Çok haklısın tatlım ya hergün yemeğe niye bekliyorlar ki çünkü bir kadının eşine yemek yapması özenmesi, çok fark katıyor evliliğe bağı kuvvetlendiriyor hem öyle olmasa bile insan kafa dinlemek istiyor yani, benim kayınvalidemlerin evi hemen arka tarafımızda ama haftada bir kere gidiyoruz yemeğeHim bilemedim tatlim arefe gunu bayramda denemeye calis canim spermler 72 saate kadr yasarmis ona gore ayarlamaya calis insallah ekimde hamis olursun tatlim yok ben illaki o ev olsun demiyorumda suan ki oturdugum yerden olsun istemiyorum biraz uzak olsun istiyorum yakin olunca hergun bekliyorlar bizi ben evlendim evleneli dogru durust esime yemek yapamadim hep aksamlari kayinvalidemgildeyiz yemekte ben evde yapmak istiyorum dun gitmedim kustun mu diyorlar rahatsizdim yattim herseye karisiyorlar sorumluluk vermiyorlar hakkimizda hayirlisi olsun
Yeniyse çıkmayabilir bence kafanı rahatlat biraz batın geçerse ki inşaallah öyle olur kırmızılar gelmez e hamiş olursunYok canım erken gebelik degıldi. Uyuyamadım ki meraktan
Bat ne zmndi cnmYok canım erken gebelik degıldi. Uyuyamadım ki meraktan
İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum sonucunu idrarda hemen cikmayabiliyor canim bi kac gun daha bekle bakalim kan testin 2 cikmisti degilmi kac gun oldu kan testi yaptiraliYok canım erken gebelik degıldi. Uyuyamadım ki meraktan
Canim o zman imkanin varsa kan testi yaptir. Gebelik yoksa adetinin gelmesi icin ilac kullanirsin benim gibi 2 ay kaybetmezsin ama biliyorsunki idrar tsti negtifken kan testi pozitif ola cok kisi gorduk burdaCanım sonuc negatıf cıktı da ben hala adet olmadım
Dündü canım ama hala olmadımBat ne zmndi cnm
Bekleyecegım canım cuma gunu memlekete gıdecegız olmaz ısem tekrar yaptırırım kan testi. 6 gun once yaptırdım canım 2 cıkmıstı evetİnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum sonucunu idrarda hemen cikmayabiliyor canim bi kac gun daha bekle bakalim kan testin 2 cikmisti degilmi kac gun oldu kan testi yaptirali
İnsallah canım cok sagolYeniyse çıkmayabilir bence kafanı rahatlat biraz batın geçerse ki inşaallah öyle olur kırmızılar gelmez e hamiş olursun
Evet canim ben esime ozenerek yemek yapmak istiyorum esime ayrilalim diyorum herhalde onlar istemiyor esim kabul etmiyor uzak olursak hergun gitmeyiz gitmezmidz gec gideyim nerdesin yasiyor musun diyorlar ben evimde vakit gecirmek istiyorum disari cikip gezemiyorumda gezilecek yer yok hersey uzak burda komsunun gelini gezmeye annesine falan gidiyor bizimkiler basliyor esimin yanida yine annesine gidiyor diye bende ne varki kotu bir yere mi gidiyor annesi gittigi yer diyorum neymis gelin annesine cok gitmezmidÇok haklısın tatlım ya hergün yemeğe niye bekliyorlar ki çünkü bir kadının eşine yemek yapması özenmesi, çok fark katıyor evliliğe bağı kuvvetlendiriyor hem öyle olmasa bile insan kafa dinlemek istiyor yani, benim kayınvalidemlerin evi hemen arka tarafımızda ama haftada bir kere gidiyoruz yemeğe
İnsallah yukselir degerin canim cifte bayram olur ne guzelBekleyecegım canım cuma gunu memlekete gıdecegız olmaz ısem tekrar yaptırırım kan testi. 6 gun once yaptırdım canım 2 cıkmıstı evet
Aynen canım hemde nasıl bayram olur bir bilsenİnsallah yukselir degerin canim cifte bayram olur ne guzel
Canim biraz daha bekle baktin adet olmadin tekrar kan testine kos insaAllah vardirDündü canım ama hala olmadım
Kiz cumaya kadar bekleyecek misin yarin kan testini tekrarlatsana varsa cikar bence ki insallah cikarAynen canım hemde nasıl bayram olur bir bilsen
Canim 6 gun once 2 iktysa suan hamileysen bile idrarda cikmaz ki o deger belki ancak 17 felandr ondan cikmamistr :)İnsallah yukselir degerin canim cifte bayram olur ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?