- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
hamislik listesinde senin adin yoktu onu merak etdimNe listesi kiz:)
Ayy insallah guzel haberler veririz batimiz ayni zamanlarda cifte bayram olur hamis olursakiyim canim kurumde bitdi artik beklemedeyim
Tatlim nasilsimn bebis nasil teyzesi sevsin onu oyCanim 6 gun once 2 iktysa suan hamileysen bile idrarda cikmaz ki o deger belki ancak 17 felandr ondan cikmamistr :)
Canım eşim surekli doktordayız diyor yarın sabah bir idrar testi daha yaparım eger olmaz isem persembe kan testi yaptırırım.Kiz cumaya kadar bekleyecek misin yarin kan testini tekrarlatsana varsa cikar bence ki insallah cikar
Bakalım canım kısmetimizde varsa vardır zaten kac olursa idrarda çıkar ki canımCanim 6 gun once 2 iktysa suan hamileysen bile idrarda cikmaz ki o deger belki ancak 17 felandr ondan cikmamistr :)
kiz neskafe faalan olsa odami hizlandirir yoksa illa turk kahvesimi olackSpermlerin hareketliligini arttiriyor iliskiden 1saat once icecek esin
ayyy benimkide oylee soyler.....benim kiz biz gelmezdi ben kizimin evinde gitmezdim.....simdikiler oylemi....Evet canim ben esime ozenerek yemek yapmak istiyorum esime ayrilalim diyorum herhalde onlar istemiyor esim kabul etmiyor uzak olursak hergun gitmeyiz gitmezmidz gec gideyim nerdesin yasiyor musun diyorlar ben evimde vakit gecirmek istiyorum disari cikip gezemiyorumda gezilecek yer yok hersey uzak burda komsunun gelini gezmeye annesine falan gidiyor bizimkiler basliyor esimin yanida yine annesine gidiyor diye bende ne varki kotu bir yere mi gidiyor annesi gittigi yer diyorum neymis gelin annesine cok gitmezmid
Tatlim adet dongune gore degisir yumurtlaman mesela 28 gunde bir adet olan birinin 11 ila 17. Gunler arasinda degisirmerhaba arkadaslar....ksuura bakmayında sizlere bir sorum olacak...yumurtlama ile alakalı...benim bildigim adetin ilk gününden itibaren sayarsak 12.13.14.15 gün gebe kalma sansı yüksek öyle biliyorum ama bir arkadasda 14.15 gün sadece yüksek önceki günler degil diyor....sizler nasıl biliyorsunuz ????
kiz neskafe faalan olsa odami hizlandirir yoksa illa turk kahvesimi olack
insALLAH oluruz canim..burdaki herkez bizde onlarin icindee amiiinnnnnnAyy insallah guzel haberler veririz batimiz ayni zamanlarda cifte bayram olur hamis olursak
Kiz ben agustos ayinin hamisiyim ondan gordukleein eylul ve ekim listesi:)hamislik listesinde senin adin yoktu onu merak etdim
Canım bişey sorabilirmiyim ne kürü yaptın acaba merak ettimiyim canim kurumde bitdi artik beklemedeyim
Canim bende ondan icirdm bizimkide tyrk kahvesi icmiyordukizlar bende esime neskafe klsikk icirsem hizlanirmkiiii yoksa illa tukr kahvesimi olacak???????????????????????????????????????
sogan kuru yaptimCanım bişey sorabilirmiyim ne kürü yaptın acaba merak ettim
ozaman bende iciriyim ona.:)ben 2 saat once kahve icdim ve 1 saat sonra kocisim geldi acaba benim icimde hizlanirmiki spermciklerrrCanim bende ondan icirdm bizimkide tyrk kahvesi icmiyordu
Anladım inş faydasını görürsünsogan kuru yaptim
insallah canim.bebek varmi yada dusuyomusun >Anladım inş faydasını görürsün
Iyiyiz canim kasik agrilarim var gece uyutmuyor bizi:)Tatlim nasilsimn bebis nasil teyzesi sevsin onu oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?