2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba arkadaslar....ksuura bakmayında sizlere bir sorum olacak...yumurtlama ile alakalı...benim bildigim adetin ilk gününden itibaren sayarsak 12.13.14.15 gün gebe kalma sansı yüksek öyle biliyorum ama bir arkadasda 14.15 gün sadece yüksek önceki günler degil diyor....sizler nasıl biliyorsunuz ????

Kiz cumaya kadar bekleyecek misin yarin kan testini tekrarlatsana varsa cikar bence ki insallah cikar
Canım eşim surekli doktordayız diyor yarın sabah bir idrar testi daha yaparım eger olmaz isem persembe kan testi yaptırırım.

ayyy benimkide oylee soyler.....benim kiz biz gelmezdi ben kizimin evinde gitmezdim.....simdikiler oylemi....

Tatlim adet dongune gore degisir yumurtlaman mesela 28 gunde bir adet olan birinin 11 ila 17. Gunler arasinda degisir
kiz neskafe faalan olsa odami hizlandirir yoksa illa turk kahvesimi olack

kizlar bende esime neskafe klsikk icirsem hizlanirmkiiii yoksa illa tukr kahvesimi olacak???????????????????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…