- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
canim mide bulanmasi hasasiyet yada kusma falan varmi sende?Iyiyiz canim kasik agrilarim var gece uyutmuyor bizi:)
Canim idrarda 25 ml uzeri cikar benim 200 lerde olmasina ragmen silik ciktiBakalım canım kısmetimizde varsa vardır zaten kac olursa idrarda çıkar ki canım
Hemde nasil et delisi ben tam yiyecem diyom bi anda tiksiniyorum ama kusma yok bulanti varcanim mide bulanmasi hasasiyet yada kusma falan varmi sende?
simdi hasas zamanlarin belki 3 aydan sona gecer oyle soyluyolar.Hemde nasil et delisi ben tam yiyecem diyom bi anda tiksiniyorum ama kusma yok bulanti var
ozaman bende iciriyim ona.:)ben 2 saat once kahve icdim ve 1 saat sonra kocisim geldi acaba benim icimde hizlanirmiki spermciklerrr
Olur tatlim nescafe sade olandan yap esinekiz neskafe faalan olsa odami hizlandirir yoksa illa turk kahvesimi olack
Hepsi oyle bunlarinayyy benimkide oylee soyler.....benim kiz biz gelmezdi ben kizimin evinde gitmezdim.....simdikiler oylemi....
İnsallah canim hamis cikar bu hafta sen nasilsin calismalara basladin mi
Inşaallah ya bebiş haberi geldikçe umudumuz artıyor:) senin yum ne durumda
yok bizim icdiyimiz klasik ama sadesinden aldiririmOlur tatlim nescafe sade olandan yap esine
Himm anladim canim calismalari siki tut bende iyiyim canim yum gunlerim gecti bati bekliyorum 2 ekimdeTestler silik olduğu için başlamadım daha canım. Bugün belki bi alıştırma yapabiliriz ama
Sen nasılsın?
vuslat testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çizgi var ama çok hafif sence bu nedemek varmı yokmuSelam canim cok erken yaptirmissin testini eger varsa cikar kan testinde bir gun gecmis daha once gecikirmiydi
fotosunu cek varmiymis bakalimvuslat testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çizgi var ama çok hafif sence bu nedemek varmı yokmu
Himm anladim canim calismalari siki tut bende iyiyim canim yum gunlerim gecti bati bekliyorum 2 ekimde
Tatlim silik ciktiysa buyuk ihtimal gebelik vardir fotosunu cek gondersene ay heyecanlandin simdivuslat testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çizgi var ama çok hafif sence bu nedemek varmı yokmu
Amin canim insallah hepimizin yuzu gulerHadi bakalım, inşallah bebiş olmuştur tatlım. Az kalmış senin bata :)
inş da nasıl çekicemki ben burdan bilmiyorumkiTatlim silik ciktiysa buyuk ihtimal gebelik vardir fotosunu cek gondersene ay heyecanlandin simdi
on dört aydır uğraşıyorum bebek için ama olmadı olmadı nezaman olur onuds bilmiyoruminsallah canim.bebek varmi yada dusuyomusun >
ondört aydır istiyorum sms sonuç sıfır hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum diz nezamsndır istiyorsunuzinsallah canim.bebek varmi yada dusuyomusun >
Telden giriyorsan fotografini cek cevaplanin yaninda dosya yukle var ordaninş da nasıl çekicemki ben burdan bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?