2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

on dört aydır uğraşıyorum bebek için ama olmadı olmadı nezaman olur onuds bilmiyorum

ondört aydır istiyorum sms sonuç sıfır hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum diz nezamsndır istiyorsunuz
Canim peki dr gittin mi hormon testi falan yaptirdin mi

yaptircam hemen çok saol çook rabbim bukez bizden almaz inş nolur çok dua edin bana
Dualarimiz seninle tatlim insallah bisey olmayacak bebisine cok sevindim ya aglama canim bol bol dua et ben inaniyorum rabbim nasip edecek bebiaini sagligiyla hayirliaiyla

Dualarimiz seninle tatlim insallah bisey olmayacak bebisine cok sevindim ya aglama canim bol bol dua et ben inaniyorum rabbim nasip edecek bebiaini sagligiyla hayirliaiyla
inş bacım benim elim ayağım titriyo rabbim bukez bi bağışlar inş dediğin gibi çok saol yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

Canim peki dr gittin mi hormon testi falan yaptirdin mi
Gittim canım gitmezmiyim rahim filmi çekildi bişey yokmuş çok şükür agustosts düşük yapmışım hamile olduğumu bile bilmeden dr düşük diyince sok oldum bir ayda öle geçti dr yumoş geliştici hap vermişti yumos gelişmemiş dedi morelim bozuldu öbür ayada aşılama yapılcak ama bilmem hamile kalırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…