şimdi yolladım bak bi nedemek buTelden giriyorsan fotografini cek cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan
Kiz baya belli ya imkanin varsa kan testi yaptirsana acilden yaptirirsan sonuc 1 saate cikar tebrik ederim canim ilk on dakikada cikti degilmi
tatlım sen hamişsin kız yarın doğru teste :)
hemen çıktı zaten daha adette olmadım büyük ihtimal var dimi ağlıyorum şuan yemin ederimKiz baya belli ya imkanin varsa kan testi yaptirsana acilden yaptirirsan sonuc 1 saate cikar tebrik ederim canim ilk on dakikada cikti degilmi
Canim peki dr gittin mi hormon testi falan yaptirdin mion dört aydır uğraşıyorum bebek için ama olmadı olmadı nezaman olur onuds bilmiyorum
ondört aydır istiyorum sms sonuç sıfır hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum diz nezamsndır istiyorsunuz
Canim ya cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin kiz hemen kana git acilden yaptirhemen
hemen çıktı zaten daha adette olmadım büyük ihtimal var dimi ağlıyorum şuan yemin ederim
inş cnm inş rabbime bin şükürtatlım sen hamişsin kız yarın doğru teste :)
yaptircam hemen çok saol çook rabbim bukez bizden almaz inş nolur çok dua edin banaCanim ya cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin kiz hemen kana git acilden yaptir
Dualarimiz seninle tatlim insallah bisey olmayacak bebisine cok sevindim ya aglama canim bol bol dua et ben inaniyorum rabbim nasip edecek bebiaini sagligiyla hayirliaiylayaptircam hemen çok saol çook rabbim bukez bizden almaz inş nolur çok dua edin bana
Hayırlı olsun canım kac gun geçti bat. Darısı da ikinci cizgiyi görmede banayaptircam hemen çok saol çook rabbim bukez bizden almaz inş nolur çok dua edin bana
inş bacım benim elim ayağım titriyo rabbim bukez bi bağışlar inş dediğin gibi çok saol yardımcı olduğun için çok teşekkür ederimDualarimiz seninle tatlim insallah bisey olmayacak bebisine cok sevindim ya aglama canim bol bol dua et ben inaniyorum rabbim nasip edecek bebiaini sagligiyla hayirliaiyla
Ne demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu banainş bacım benim elim ayağım titriyo rabbim bukez bi bağışlar inş dediğin gibi çok saol yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
olmazmisin hemde nasil oldun peki acile gitsem yaparlarmı hemen kan tahliliniNe demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Yaparlar canim durumunu anlat hemen ogrenmem lazim deolmazmisin hemde nasil oldun peki acile gitsem yaparlarmı hemen kan tahlilini
3 gün geçti canım amin amin amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşHayırlı olsun canım kac gun geçti bat. Darısı da ikinci cizgiyi görmede bana
tamam canım hemen gitcem tekrar saolYaparlar canim durumunu anlat hemen ogrenmem lazim de
Bekliyorum kan sonucunu canim haber var tamam yarinda hemen dr git canimtamam canım hemen gitcem tekrar saol
Gittim canım gitmezmiyim rahim filmi çekildi bişey yokmuş çok şükür agustosts düşük yapmışım hamile olduğumu bile bilmeden dr düşük diyince sok oldum bir ayda öle geçti dr yumoş geliştici hap vermişti yumos gelişmemiş dedi morelim bozuldu öbür ayada aşılama yapılcak ama bilmem hamile kalırmıyımCanim peki dr gittin mi hormon testi falan yaptirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?