2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim problemin yokmus bide iy tarafindan bak hamile kalabiliyorsum stres buyuk dusman anladigim kadariyla stres yapiyorsun baska seyler dusunmeye calis asilama da buyuk ihtimal tutar canim bende 2 ay daha olmaSa rahim filmi cekilecegim hayirlisi olsun canim

Canim kasik agrilarim ve batlarim vardi karnimin hemen altinda sizi vardi bide son gunlerde batmalarim ozellikle solbacagima kramp gibi giriyordu guruldama degilde gaz vardi bide son gunlerde kabizlik olmaya baslamisti
cnm ılk once allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bısey sorucam kasık agrılarının tam ne zmn baladıgını bılıyormusun acaba

on dört aydır uğraşıyorum bebek için ama olmadı olmadı nezaman olur onuds bilmiyorum

ondört aydır istiyorum sms sonuç sıfır hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum diz nezamsndır istiyorsunuz
ben 3 5 aydir evliyim ve evlendiyimizden beri dusunuyoruz ama bi turlu kismet olmadi

ekım 2 arkadaslar benım batım benıde yazın

Çok stres yapıyorum gerçekten yapmamam gerekiyo ama napıyım olmuyo işte. Hayırlısı olsun hepimize inş.hamiş kalırız bigün

Çok stres yapıyorum gerçekten yapmamam gerekiyo ama napıyım olmuyo işte. Hayırlısı olsun hepimize inş.hamiş kalırız bigün
Oluruna birakmamiz lazimda haklisin yapamiyoruz dusunmesek hemen gelecek bebislerimiz streste etkiliyor hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah asilamada olacak bebisin calisiyor musun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…