- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Hamilelikte çıktı cnm. Bugün de vaya yüksek çıktı çok üzüldüBenim annemdede hamilelik sekeri cikmisti kardesimde insulin kullandi kardesim normal kiloda dogdu saglikli arkadasinda hamilelikte mi cikti once varmiydi
Faciaki ne facia oyle bisey olsa bosardim kocayiAmann, durduk yere aile faciası yaşatacakmış adam.
Uzuntu streste yukseltir canim rahat olsun insallah bisey olmaz annemi anlat 40 yasinda dogurdu kardesimiHamilelikte çıktı cnm. Bugün de vaya yüksek çıktı çok üzüldüben kardeşini anlatayım biraz moral olsun o zaman
Faciaki ne facia oyle bisey olsa bosardim kocayi
Amin canimAman Allah korusun. Neyse ki çabuk çıkmış ortaya yanlışlık.
Gecmis olsun canim ben olsam herhalde adami paralardm:)Faciaki ne facia oyle bisey olsa bosardim kocayi
Sagol canim vallahi o an aklima gelmedi geri ozur dilemeye gelecekmis gelmesin dedimGecmis olsun canim ben olsam herhalde adami paralardm:)
Ben hatayda oturuyorum canim daha yazlikla geziyoruz biz aksam serin oluyor biraz o kadarKızlar bu arada sizin yaşadığınız şehirlerde durum nedir bilmiyom ama Ankara buzzz, kombiyi yaksak yakılası yani. O derece
Katiliyorum sana cnm bizde ankaradayz evin ici buzKızlar bu arada sizin yaşadığınız şehirlerde durum nedir bilmiyom ama Ankara buzzz, kombiyi yaksak yakılası yani. O derece
anacım bi yumuşun çatladı da belki diğeri çatlayacaktır daha..diye düşündüm :)ya ben bu ov. testleri ile napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa... ya bi tık daha koyu olsa pozitif diyeceğim kadar belirgin...bu ay ne garip geçiyor benim adıma
Bencede gelmesinSagol canim vallahi o an aklima gelmedi geri ozur dilemeye gelecekmis gelmesin dedim
İnşaallah bu huZurla gelecek bemişler kucaklarımıza :)Ne güzel yazmışsın canım...Huzur kapladı içimi...
Katiliyorum sana cnm bizde ankaradayz evin ici buz
İnşaallah bu huZurla gelecek bemişler kucaklarımıza :)Ne güzel yazmışsın canım...Huzur kapladı içimi...
Ben hatayda oturuyorum canim daha yazlikla geziyoruz biz aksam serin oluyor biraz o kadar
Evet kisin cok soguk olmuyor martta gelmistim ankaraya cok soguk degildi 1 hafta kaldim ordakiler ilk defa hava guzel sansiniza dediler daha soguk oluyormus normaldeOoo orası harikadır bu mevsimde sanırım. Ne çok sıcak ne soğuk. Tadını çıkarın canım :)
Mogami elinde olunca yapmadan durulmuyor ama sanki yapmasan mı bir süre çünkü iyice strese sokuyor seni bence iki yumoşun olduğundan böyle oluyor biri çatlasa bile diğeri ondan daha küçüktü o da çatlayacak kalbini ferah tut moralini bozmayaaa yemin ediyorum kaldırıp atasım geldi ama ahhh o merak yok mu...şimdiye kadar belli belirsiz çıkması lazımdı... ama gayet belirgin... vallahi vücudum oynuyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?