2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim annemdede hamilelik sekeri cikmisti kardesimde insulin kullandi kardesim normal kiloda dogdu saglikli arkadasinda hamilelikte mi cikti once varmiydi
Hamilelikte çıktı cnm. Bugün de vaya yüksek çıktı çok üzüldü ben kardeşini anlatayım biraz moral olsun o zaman

Kızlar bu arada sizin yaşadığınız şehirlerde durum nedir bilmiyom ama Ankara buzzz, kombiyi yaksak yakılası yani. O derece

Ooo orası harikadır bu mevsimde sanırım. Ne çok sıcak ne soğuk. Tadını çıkarın canım :)
Evet kisin cok soguk olmuyor martta gelmistim ankaraya cok soguk degildi 1 hafta kaldim ordakiler ilk defa hava guzel sansiniza dediler daha soguk oluyormus normalde

yaaa yemin ediyorum kaldırıp atasım geldi ama ahhh o merak yok mu...şimdiye kadar belli belirsiz çıkması lazımdı... ama gayet belirgin... vallahi vücudum oynuyor bana
Mogami elinde olunca yapmadan durulmuyor ama sanki yapmasan mı bir süre çünkü iyice strese sokuyor seni bence iki yumoşun olduğundan böyle oluyor biri çatlasa bile diğeri ondan daha küçüktü o da çatlayacak kalbini ferah tut moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…