Suan iyice giyinigim ama ona ragmen bacaklrim ayaklarm ellerim buzSakın üşütme sen tatlış.
Evet kisin cok soguk olmuyor martta gelmistim ankaraya cok soguk degildi 1 hafta kaldim ordakiler ilk defa hava guzel sansiniza dediler daha soguk oluyormus normalde
Suan iyice giyinigim ama ona ragmen bacaklrim ayaklarm ellerim buz
Banada hep derler kokusu bile aklima gelince midem bulaniyoBenim de aynen öyle valla. Ayaklarım da ellerim de ısnmaz benim zaten. Pekmez iç diyo bana herkes ama sevmiyorum onu da.
Banada hep derler kokusu bile aklima gelince midem bulaniyo
pööffff umarım öylediranacım bi yumuşun çatladı da belki diğeri çatlayacaktır daha..diye düşündüm :)
bak adam diyor ki eğer bi iş ile ilgili size rüya yolu açıldıysa o işin gerçekleşmesi yakındır diyor
öyle kuzum...ne bileyim şu merakımı bastırabilirsem o da olacakMogami elinde olunca yapmadan durulmuyor ama sanki yapmasan mı bir süre çünkü iyice strese sokuyor seni bence iki yumoşun olduğundan böyle oluyor biri çatlasa bile diğeri ondan daha küçüktü o da çatlayacak kalbini ferah tut moralini bozma
anacım ben de bu ay ikiz bebeklerim olduğunu gördüm bi kız bi erkek....annemin kucağındaydı...çok güzeldiHadi bakalım inşallah diyelim, ben 2 ay önce çocuğum olduğunu görmüştüm. Oğlum vardı çok güzel bi bebekti
anacım ben de bu ay ikiz bebeklerim olduğunu gördüm bi kız bi erkek....annemin kucağındaydı...çok güzeldi
Rüyanda gördüğün gibi olur inşallah :) Ben sana diyorum sen bu ay hamilesin diyeanacım ben de bu ay ikiz bebeklerim olduğunu gördüm bi kız bi erkek....annemin kucağındaydı...çok güzeldi
Hoşbuldummm canım :) Pek tadım yok ya dünden beri bi tuhafım neyim olduğunu da çözemedim gelene gidene sataşıyorumHoşgeldin Nilgüncüüümmm naber nasılsın?
Sen nasılsın tatlım ?Hoşgeldin Nilgüncüüümmm naber nasılsın?
kuşum inşallah...ama yine de olmazsa da Allahıma şükür diyorumRüyanda gördüğün gibi olur inşallah :) Ben sana diyorum sen bu ay hamilesin diye
Hoşbuldummm canım :) Pek tadım yok ya dünden beri bi tuhafım neyim olduğunu da çözemedim gelene gidene sataşıyorum
Kıss sen en son ikiz doğuracaksın, bak demişti dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?