2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar canim cok fena limonlu pul bibrrli zeytin cekti yedim ama hepsi geri geldi cok kotuyun suan

Kızlar bu arada sizin yaşadığınız şehirlerde durum nedir bilmiyom ama Ankara buzzz, kombiyi yaksak yakılası yani. O derece
biz ankaraya çok yakınız ve burası ordan serin bi de bizi düşün bak boğazım ağrıyor sbah sabah

Günaydın kızlar, ben de midemi üşütmüşüm. Karnım gurul gurul. Hiç keyfim yok okula gidecek. Dikkat edin kendinize.

Kese gordunuzmu peki:)
canim daha doktora gitmedim. ben abd'de yasiyorum da. burda saglik sistemi turkiye'deki gibi deegil. doktorlar genellikle 7-8. haftaya kadar ilk kontrole almiyorlar. kan testi de 75-150 dolar arasi tutabiliyor. doktorla telefonda konstum, beslenmeme dikkat etmemi soyledi, kafeini kes falan dedi iste. Allah nasip ederse 6. hafta bitince randevu alicam.

bak adam diyor ki eğer bi iş ile ilgili size rüya yolu açıldıysa o işin gerçekleşmesi yakındır diyor
Anneler günü sabahı rüyamda erkek bebeğim olmuş tosun gibi maaşallah kayınvalidem bebeğimi yıkayıp imamın kucağına veriyo hoca 3 defa kulağına ismini söyleyip eşimin kucağına veriyo yavrumu bu rüyamı 11 mayıs sabahı gördüm. Hamile olduğumu öğrendiğim ağustos ayında da rüyamda acile gitmişim dr ilaç verecek olmaz hamile olabilirim diyorum doktorda yarın git öğren öyle ilaç vereyim diyor bu rüyanın sabahında adetime 5 gün varken idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.. Ama sonu kürtaj çok üzücü.. Ama ben hala rüyama inanıyorum Allahım bana anneler günü sabahında anneliği müjdeledi rabbim tekrar sağlıklısını nasip edecek inş

Teşekkürler adimi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…