- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Yavrular sabah testyaptim boyle dalga dalga ciktibencede yap artık...hadi inşallah kuzum
Bizde ankaraya yakınız ve hava buz gibi eşim çalışıyor çok uşümüş mudur diye onu düşünüyorum bende gelse idi bibiz ankaraya çok yakınız ve burası ordan serin bi de bizi düşün bak boğazım ağrıyor sbah sabah
Ayy canım kocasına da kıyamazmış :) neyse anne adayı senin üşümemen daha önemli var mı gelen giden aman gelmesinler deBizde ankaraya yakınız ve hava buz gibi eşim çalışıyor çok uşümüş mudur diye onu düşünüyorum bende gelse idi bi
birsefer bende test yapmisdim ve ikinci cizki cikmis ama ucu seninki gibi donmusduu.Yavrular sabah testyaptim boyle dalga dalga cikti
geçti mi senin ki tatlımYavrular sabah testyaptim boyle dalga dalga cikti
belki test bozukturYavrular sabah testyaptim boyle dalga dalga cikti
vadır bir hayır canım sen moralini yüksek tut birbirinizi motive edin olur inşallahGünaydın kızlar cok yazamasam da gozum üzerinizde ☺ benim kocisin fizik tedavi bitti cok şükür daha iyi ama bu sefer de bilin ne oldu :/ sperm testi yaptirdik ya biz esim test verirken seyi aşınmis ve yara olmus bahtsiz bedevilere dönduk resmen bu nasıl sey bilmiyorum nazar mi degiyo bize anlamıyorum yumos gunlerim geldi ama biz yine tam konsantre degilizdua edin bize uzerimizdeki su sıkıntlar gitsin..
selam canım kusura bakma anca cvp verebılıyorum köydeydım nete giremedm orada benm sebebı arastırılmadı 2 dr da gerek yok dedı corasprını kullanıcam senın arastırıldımı?
Günaydın kızlar cok yazamasam da gozum üzerinizde ☺ benim kocisin fizik tedavi bitti cok şükür daha iyi ama bu sefer de bilin ne oldu :/ sperm testi yaptirdik ya biz esim test verirken seyi aşınmis ve yara olmus bahtsiz bedevilere dönduk resmen bu nasıl sey bilmiyorum nazar mi degiyo bize anlamıyorum yumos gunlerim geldi ama biz yine tam konsantre degilizdua edin bize uzerimizdeki su sıkıntlar gitsin..
geçti mi senin ki tatlım
günaydın hanımlar,
adet olmadım daha ama bugun erken gebelik testi yaptım gene negativ
cnm ne oldu hayırdırSagol canim vallahi o an aklima gelmedi geri ozur dilemeye gelecekmis gelmesin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?