2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bizde ankaraya yakınız ve hava buz gibi eşim çalışıyor çok uşümüş mudur diye onu düşünüyorum bende gelse idi bi
Ayy canım kocasına da kıyamazmış :) neyse anne adayı senin üşümemen daha önemli var mı gelen giden aman gelmesinler de

Günaydın kızlar cok yazamasam da gozum üzerinizde ☺ benim kocisin fizik tedavi bitti cok şükür daha iyi ama bu sefer de bilin ne oldu :/ sperm testi yaptirdik ya biz esim test verirken seyi aşınmis ve yara olmus bahtsiz bedevilere dönduk resmen bu nasıl sey bilmiyorum nazar mi degiyo bize anlamıyorum yumos gunlerim geldi ama biz yine tam konsantre degiliz dua edin bize uzerimizdeki su sıkıntlar gitsin..

vadır bir hayır canım sen moralini yüksek tut birbirinizi motive edin olur inşallah

Kızlar günaydın. Bu hafta yumoş haftam. Benim adamın gün aşırı için hali kalmıyo. Anca haftada 1yada 2. Siz bişey yediriyo musunuz napıyosunuz

selam canım kusura bakma anca cvp verebılıyorum köydeydım nete giremedm orada benm sebebı arastırılmadı 2 dr da gerek yok dedı corasprını kullanıcam senın arastırıldımı?

araştırılmadı doktorların ikiside gerek görmedi ilk safhada ama coraspin veren doktorum adetliyken gel dedi yani ne için onnu bilemiyorum ben kendi doktoruma gideceğim ama bir daha aynı olayları yaşarsam bak bizim dediğimiz önlem alan doktora gitmedin derler mi diye çekiniyorum açıkçası

canımmm inşallah üstüste geldi tez zamanda üstüste hepsi hallolur gider çalışmaya çalışın belli mi olur bunların arasından bir bebiş gelir belki:)

günaydın hanımlar,
adet olmadım daha ama bugun erken gebelik testi yaptım gene negativ

kızlarrrrr günaydın,

bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem oldu hangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…