gunaydın cnm gecmıs olsun baş dönmesi için daha önce dr gıttınmı kkb görünmeni tavsiye ederım arkadasımın da bası dönüyordu kulaktaki kristaller oynamıs oyuzden sureklı bas dönmesi yasıyordu sebebsiz yere yasıyorsan sorunu dr gıt derım çnkü önemli bişeykızlarrrrr günaydın,
bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem olduhangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı
3 veya 4 gün geçti offf offf olamamak ta sıkıntı canım ya sinir küpü oldum agresifim depresifim:)kaçıncı gün bugün battan sonra
cnm inşallah öyledir bn rüyalarımı şu ara tam hatırlayamasam da rüyalarımın hepsinde küçük bi çocuk yada bebek var ama bana mı ait baskasının mı hiçbişi hatırlamıyorm eşime anlatınca bilinçaltına yerleşmş kafana çok takıyn diyobak adam diyor ki eğer bi iş ile ilgili size rüya yolu açıldıysa o işin gerçekleşmesi yakındır diyor
nöroloji uygun gibi geldi cnm bana amakızlarrrrr günaydın,
bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem olduhangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı
canım bencede KBB gitsen daha iyi olur kulaktan da kaynaklanabiliyor baş dönmesikızlarrrrr günaydın,
sabaha kadar yatma işini çok tavsiye ediyolar gebe kalanlar canım bence bi ayda bunu dene.....evet geceyi beklemek gercekten olmuyo ama hani bi ay zevk için değil de bi iş miş gibi görebilrsin bebiş için :)
gunaydın cnm gecmıs olsun baş dönmesi için daha önce dr gıttınmı kkb görünmeni tavsiye ederım arkadasımın da bası dönüyordu kulaktaki kristaller oynamıs oyuzden sureklı bas dönmesi yasıyordu sebebsiz yere yasıyorsan sorunu dr gıt derım çnkü önemli bişey
Amann bir turlu giremedim siteye hay guncellemelerine baslicam ya
3 veya 4 gün geçti offf offf olamamak ta sıkıntı canım ya sinir küpü oldum agresifim depresifim:)
nöroloji uygun gibi geldi cnm bana ama
benim regl ağrılarım başladııı geliyor sanırımcanım ne yaptın bugün test yapıyor musun?
bende bu ay böyle denemiştim hatta oğlumdaBen gececiyim gece yapıp sabah duşa giriyorum. Yaptıktan sonra hiç kalkmadan uykuya geçiyorum bakalım kısmet.
saol cnm ya moral veriyorsun bana.stres kaynaklı gecikmede olabilir asabiyet normal :) benim öyle günlerde yapmaz ama kimisinde çok etkiliyor :) beklemekten başka çare yok şuan adetler düzensizleşirse doktora gidersin tabii dilerim geç döllenmedir :)
cnm grıp oldugun için bekli anlamamıstır ama sen gene dr görün cnm kafanı hızlı cevırdıgınde bas donmen oluyormu yada kafanı aşagı baktıgında eger bu prolemlkerı yasyorsan krıstaldengünaydın asim teşekkür ederim .iki hafta kadar önce kbb doktoruna grip olduğum için gittim baktı acaba olasa anlar mıydı? yeniden gitmem gerek sanırım 3 5 derken süreklilik haline geldi
kızlarrrrr günaydın,
benim regl ağrılarım başladııı geliyor sanırım
sen benden 1 2 gün önce olacan sanırımbenim regl ağrılarım başladııı geliyor sanırım
senin ne zamandı canım regl tarihingünaydın hanımlar,
adet olmadım daha ama bugun erken gebelik testi yaptım gene negativ
hmm doğru cnm basit bişi ise en azından uğrasmazdn belki kansızlık filan da vardır ondandır tv de bi kadında baş dönmesi vardı kkb da nörolojiye de gitti snde vakit kaybetmedn git cnm ihmal etmekbb ye gidip sonra nörolojiye mi gitsem çünkü nörolojinin istekleri beyinle ilgili film röntgen vs olabilir ve bunca araştırmaya girmeden önce kbb bi baksın öyleyse :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?