2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlarrrrr günaydın,

bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem oldu hangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı
gunaydın cnm gecmıs olsun baş dönmesi için daha önce dr gıttınmı kkb görünmeni tavsiye ederım arkadasımın da bası dönüyordu kulaktaki kristaller oynamıs oyuzden sureklı bas dönmesi yasıyordu sebebsiz yere yasıyorsan sorunu dr gıt derım çnkü önemli bişey

bak adam diyor ki eğer bi iş ile ilgili size rüya yolu açıldıysa o işin gerçekleşmesi yakındır diyor
cnm inşallah öyledir bn rüyalarımı şu ara tam hatırlayamasam da rüyalarımın hepsinde küçük bi çocuk yada bebek var ama bana mı ait baskasının mı hiçbişi hatırlamıyorm eşime anlatınca bilinçaltına yerleşmş kafana çok takıyn diyo

sabaha kadar yatma işini çok tavsiye ediyolar gebe kalanlar canım bence bi ayda bunu dene.....evet geceyi beklemek gercekten olmuyo ama hani bi ay zevk için değil de bi iş miş gibi görebilrsin bebiş için :)

Ben gececiyim gece yapıp sabah duşa giriyorum. Yaptıktan sonra hiç kalkmadan uykuya geçiyorum bakalım kısmet.

günaydın asim teşekkür ederim .iki hafta kadar önce kbb doktoruna grip olduğum için gittim baktı acaba olasa anlar mıydı? yeniden gitmem gerek sanırım 3 5 derken süreklilik haline geldi

3 veya 4 gün geçti offf offf olamamak ta sıkıntı canım ya sinir küpü oldum agresifim depresifim:)

stres kaynaklı gecikmede olabilir asabiyet normal :) benim öyle günlerde yapmaz ama kimisinde çok etkiliyor :) beklemekten başka çare yok şuan adetler düzensizleşirse doktora gidersin tabii dilerim geç döllenmedir :)

Ben gececiyim gece yapıp sabah duşa giriyorum. Yaptıktan sonra hiç kalkmadan uykuya geçiyorum bakalım kısmet.
bende bu ay böyle denemiştim hatta oğlumda
stres kaynaklı gecikmede olabilir asabiyet normal :) benim öyle günlerde yapmaz ama kimisinde çok etkiliyor :) beklemekten başka çare yok şuan adetler düzensizleşirse doktora gidersin tabii dilerim geç döllenmedir :)
saol cnm ya moral veriyorsun bana.
daha da motive oluyorum aslında her ay yeni bir heyecan denemek benden vermek rabbimden

günaydın asim teşekkür ederim .iki hafta kadar önce kbb doktoruna grip olduğum için gittim baktı acaba olasa anlar mıydı? yeniden gitmem gerek sanırım 3 5 derken süreklilik haline geldi
cnm grıp oldugun için bekli anlamamıstır ama sen gene dr görün cnm kafanı hızlı cevırdıgınde bas donmen oluyormu yada kafanı aşagı baktıgında eger bu prolemlkerı yasyorsan krıstalden

GÜNAYDIN KIZLAR BUZ GİBİ İSTANBULLLL

kızlarrrrr günaydın,

bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem oldu hangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı

canım şikayetin vertigo olabilrmi kulaktaki kristaller çevre faktörüne rüzgara havaya her türlü şeyle oynayabilir vücudun denge merkezine zarar verebilir bir kbb uzmanı ile görüş canım

Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli.Varmı hamiş haberi

benim regl ağrılarım başladııı geliyor sanırım

YAAAAAA dur bakalım benimde ağrılarım vardı geçti bolcada akıntım var sarılı beyazlı değişken adet geliyor diyorum ama yok bekle zaten aynı belirtiler bat ne zaman?

buzz gibi istanbula selamlar :)
ben 4 sene orda okudum istanbulu cok sevdim

kbb ye gidip sonra nörolojiye mi gitsem çünkü nörolojinin istekleri beyinle ilgili film röntgen vs olabilir ve bunca araştırmaya girmeden önce kbb bi baksın öyleyse :S
hmm doğru cnm basit bişi ise en azından uğrasmazdn belki kansızlık filan da vardır ondandır tv de bi kadında baş dönmesi vardı kkb da nörolojiye de gitti snde vakit kaybetmedn git cnm ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…