- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
günaydın Giz :)GÜNAYDIN KIZLAR BUZ GİBİ İSTANBULLLL
canım şikayetin vertigo olabilrmi kulaktaki kristaller çevre faktörüne rüzgara havaya her türlü şeyle oynayabilir vücudun denge merkezine zarar verebilir bir kbb uzmanı ile görüş canım
3 veya 4 gün önce canımsenin ne zamandı canım regl tarihin
boyun düzleşmesi falan varmı canım oda çok fena baş dönmesi yaparkızlarrrrr günaydın,
bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem olduhangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı
geçmiş olsun kaygılım dikkat et kendinekbb ye gidip sonra nörolojiye mi gitsem çünkü nörolojinin istekleri beyinle ilgili film röntgen vs olabilir ve bunca araştırmaya girmeden önce kbb bi baksın öyleyse :S
ooo baya geçmiş kan tyesti yaptırsana canım3 veya 4 gün önce canım
bende bu ay böyle denemiştim hatta oğlumda
saol cnm ya moral veriyorsun bana.
daha da motive oluyorum aslında her ay yeni bir heyecan denemek benden vermek rabbimden
Allah nasip etsin inşallah canım.....evet bunu çok tavsiye ediyorlar yastığı da unutmamak gerekBen gececiyim gece yapıp sabah duşa giriyorum. Yaptıktan sonra hiç kalkmadan uykuya geçiyorum bakalım kısmet.
bugün ve hiç şaşmaz geçiş dönemleri haricindeYAAAAAA dur bakalım benimde ağrılarım vardı geçti bolcada akıntım var sarılı beyazlı değişken adet geliyor diyorum ama yok bekle zaten aynı belirtiler bat ne zaman?
benimde öyle regl olacakmışım gibi :Sbenim regl ağrılarım başladııı geliyor sanırım
cnm grıp oldugun için bekli anlamamıstır ama sen gene dr görün cnm kafanı hızlı cevırdıgınde bas donmen oluyormu yada kafanı aşagı baktıgında eger bu prolemlkerı yasyorsan krıstalden
GÜNAYDIN KIZLAR BUZ GİBİ İSTANBULLLL
canım şikayetin vertigo olabilrmi kulaktaki kristaller çevre faktörüne rüzgara havaya her türlü şeyle oynayabilir vücudun denge merkezine zarar verebilir bir kbb uzmanı ile görüş canım
aynen canım bende öyle düşünüyorum cumhurbaşkanımızın dediği gibiaynen öyle bende öyleyim düşükten sonra korunun dedi doktor korunuyoruz tek gece korunmadık onun zevki var tuttu mu tutmadı mı yoksa ay geçmez boş boş :)
ya dua edin bana olmayayım lütfen hep kaçırıyorum yumoşları zaten eşimden ayrı ilk kez yakın zamanında ilişki oldu ve ben olsun istiyorum yaaa 3 aydr olup olmayacağını bile bilmiyorum deneme olmadı ki hiç offf offfsen benden 1 2 gün önce olacan sanırım
tatılede gıtcekmıssın bak ıhmal etme en azında senı yönlendırır dr cn tekrardan gecmiş olsunyok bir anda dururken kafam sabit şekildeyken oluyorkbb yolu bana gözüktü haftasonu çünkü tatle gideceğiz kulak problemiyse daha da çok sıkıntı olur
Tatlim adet dongune gore degisir yumurtlaman mesela 28 gunde bir adet olan birinin 11 ila 17. Gunler arasinda degisir
bende yorganımı çıkarayım pikenin üzerine battaniye ile yatıyordum o değil eşime cde ayrı pike verdim onun üzerini açıyorum hadi yaz böle geçti ama aynı yorgan altında nasıl yatıcaz adamoın üzerini açıyorm adam sıcağa gelemiyor ben ise kafama kadar örtüyorum :)buz buzzz pufidik yorganı çıkardım içinde ohhhhh sıcacık yumula yumula yatıyorum geceleri hafif serinde olunca uyuması zevkli :) evet vertigo mu bilmiyorum ama önce kbb ye gideceğim
inşallah olmazsın canım isteyen herkese allahım nasip etsinya dua edin bana olmayayım lütfen hep kaçırıyorum yumoşları zaten eşimden ayrı ilk kez yakın zamanında ilişki oldu ve ben olsun istiyorum yaaa 3 aydr olup olmayacağını bile bilmiyorum deneme olmadı ki hiç offf offf
dua ediyorum canım ama tahmini beklediğin gün ne zaman bu ay hepten kafam kaırşık yumdan 15 gün sonramı olmak gerekiyor ben öngöremiyorum kendi reglimiya dua edin bana olmayayım lütfen hep kaçırıyorum yumoşları zaten eşimden ayrı ilk kez yakın zamanında ilişki oldu ve ben olsun istiyorum yaaa 3 aydr olup olmayacağını bile bilmiyorum deneme olmadı ki hiç offf offf
benim bugün olmam gerekiyordua ediyorum canım ama tahmini beklediğin gün ne zaman bu ay hepten kafam kaırşık yumdan 15 gün sonramı olmak gerekiyor ben öngöremiyorum kendi reglimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?