2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende bu ay böyle denemiştim hatta oğlumda

saol cnm ya moral veriyorsun bana.
daha da motive oluyorum aslında her ay yeni bir heyecan denemek benden vermek rabbimden

aynen öyle bende öyleyim düşükten sonra korunun dedi doktor korunuyoruz tek gece korunmadık onun zevki var tuttu mu tutmadı mı yoksa ay geçmez boş boş :)

cnm grıp oldugun için bekli anlamamıstır ama sen gene dr görün cnm kafanı hızlı cevırdıgınde bas donmen oluyormu yada kafanı aşagı baktıgında eger bu prolemlkerı yasyorsan krıstalden

yok bir anda dururken kafam sabit şekildeyken oluyor kbb yolu bana gözüktü haftasonu çünkü tatle gideceğiz kulak problemiyse daha da çok sıkıntı olur

buz buzzz pufidik yorganı çıkardım içinde ohhhhh sıcacık yumula yumula yatıyorum geceleri hafif serinde olunca uyuması zevkli :) evet vertigo mu bilmiyorum ama önce kbb ye gideceğim

aynen öyle bende öyleyim düşükten sonra korunun dedi doktor korunuyoruz tek gece korunmadık onun zevki var tuttu mu tutmadı mı yoksa ay geçmez boş boş :)
aynen canım bende öyle düşünüyorum cumhurbaşkanımızın dediği gibi
durmak yok yola devam

yok bir anda dururken kafam sabit şekildeyken oluyor kbb yolu bana gözüktü haftasonu çünkü tatle gideceğiz kulak problemiyse daha da çok sıkıntı olur
tatılede gıtcekmıssın bak ıhmal etme en azında senı yönlendırır dr cn tekrardan gecmiş olsun

buz buzzz pufidik yorganı çıkardım içinde ohhhhh sıcacık yumula yumula yatıyorum geceleri hafif serinde olunca uyuması zevkli :) evet vertigo mu bilmiyorum ama önce kbb ye gideceğim
bende yorganımı çıkarayım pikenin üzerine battaniye ile yatıyordum o değil eşime cde ayrı pike verdim onun üzerini açıyorum hadi yaz böle geçti ama aynı yorgan altında nasıl yatıcaz adamoın üzerini açıyorm adam sıcağa gelemiyor ben ise kafama kadar örtüyorum :)

dua ediyorum canım ama tahmini beklediğin gün ne zaman bu ay hepten kafam kaırşık yumdan 15 gün sonramı olmak gerekiyor ben öngöremiyorum kendi reglimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…