hmm doğru cnm basit bişi ise en azından uğrasmazdn belki kansızlık filan da vardır ondandır tv de bi kadında baş dönmesi vardı kkb da nörolojiye de gitti snde vakit kaybetmedn git cnm ihmal etme
en gec yumurtlamadan 16 gün sonra en erken de 14 gün normal olanı buymuşdua ediyorum canım ama tahmini beklediğin gün ne zaman bu ay hepten kafam kaırşık yumdan 15 gün sonramı olmak gerekiyor ben öngöremiyorum kendi reglimi
boyun düzleşmesi falan varmı canım oda çok fena baş dönmesi yapar
dur sakin ol sen yumu 10 eylül gibi mi oldun çarşambamıydı ondan kaç gün sonra adet olmalısınbenim bugün olmam gerekiyorkorkuyorum her ağrıya olacam diye
bugün ve hiç şaşmaz geçiş dönemleri haricinde
biz ankaraya çok yakınız ve burası ordan serin bi de bizi düşün bak boğazım ağrıyor sbah sabah
ya pazar pazartesi salıdan biriydi ve testi 6 gün kala yaptım negatif daha yapmadım .. kısmet çalışma iyi olmadı ona yorarım olmazsa zaten ama 3 aaydır istiyoruz icraaat yok ona bozuluyorumdur sakin ol sen yumu 10 eylül gibi mi oldun çarşambamıydı ondan kaç gün sonra adet olmalısın
olmayadabilirsin sakin ol test felan yaptınmı hiç
yozgat ilçesinde tatlım, sen?Nerdesiniz canım?
Bende iyiyim canım çok şükür kürtajdan snra bugunlerde yumurtladıgımı düşünüyorum 13-14 gune regl olrum heralde ve sonrasında baslasın çalışmalar :)
yeter kiolsun tutarım ben amaöyleyse bi iki gün daha bekleyelim dayanabilir misin :)
yozgat ilçesinde tatlım, sen?
ne yalan söliyimö haftasonu bende test yaptım :)))) evde varya boş durmasın die bakalım ne olacağız sakin ol üzülme sakınya pazar pazartesi salıdan biriydi ve testi 6 gün kala yaptım negatif daha yapmadım .. kısmet çalışma iyi olmadı ona yorarım olmazsa zaten ama 3 aaydır istiyoruz icraaat yok ona bozuluyorum
aynen canım bende öyle düşünüyorum cumhurbaşkanımızın dediği gibi
durmak yok yola devam
Kizlar canim cok fena limonlu pul bibrrli zeytin cekti yedim ama hepsi geri geldi cok kotuyun suan
tatılede gıtcekmıssın bak ıhmal etme en azında senı yönlendırır dr cn tekrardan gecmiş olsun
bi daha eve test mest sokmayacağım sanırımne yalan söliyimö haftasonu bende test yaptım :)))) evde varya boş durmasın die bakalım ne olacağız sakin ol üzülme sakın
canım test yapacanmı ben galiba akşam çıkışta dayanamayıp yapacam tabi gelemzse kırmızılarya dua edin bana olmayayım lütfen hep kaçırıyorum yumoşları zaten eşimden ayrı ilk kez yakın zamanında ilişki oldu ve ben olsun istiyorum yaaa 3 aydr olup olmayacağını bile bilmiyorum deneme olmadı ki hiç offf offf
evet canım tasvir edeyim dedim yoksa o konulara girmem hiç:)senin için öyleyse olabilir ben yorum yapmıyım espri de olsa siyaset olmasın burda din siyaset konusunda hiç bir şey demiyorum hassas mevzular:):):) çalışmaya devam:)
benim teste gerek kalmayacak sanırım ağrılarım geliyor diyor o korkunç anlarcanım test yapacanmı ben galiba akşam çıkışta dayanamayıp yapacam tabi gelemzse kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?