2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dua ediyorum canım ama tahmini beklediğin gün ne zaman bu ay hepten kafam kaırşık yumdan 15 gün sonramı olmak gerekiyor ben öngöremiyorum kendi reglimi
en gec yumurtlamadan 16 gün sonra en erken de 14 gün normal olanı buymuş
istisnalar olabiliyormuş mesela 10 gün sonra olan ama bu cok kısa bir süre olduğu için hamileliği etkiliyormus

dur sakin ol sen yumu 10 eylül gibi mi oldun çarşambamıydı ondan kaç gün sonra adet olmalısın

olmayadabilirsin sakin ol test felan yaptınmı hiç
ya pazar pazartesi salıdan biriydi ve testi 6 gün kala yaptım negatif daha yapmadım .. kısmet çalışma iyi olmadı ona yorarım olmazsa zaten ama 3 aaydır istiyoruz icraaat yok ona bozuluyorum

ya pazar pazartesi salıdan biriydi ve testi 6 gün kala yaptım negatif daha yapmadım .. kısmet çalışma iyi olmadı ona yorarım olmazsa zaten ama 3 aaydır istiyoruz icraaat yok ona bozuluyorum
ne yalan söliyimö haftasonu bende test yaptım :)))) evde varya boş durmasın die bakalım ne olacağız sakin ol üzülme sakın

aynen canım bende öyle düşünüyorum cumhurbaşkanımızın dediği gibi
durmak yok yola devam

senin için öyleyse olabilir ben yorum yapmıyım espri de olsa siyaset olmasın burda din siyaset konusunda hiç bir şey demiyorum hassas mevzular:):):) çalışmaya devam:)

tatılede gıtcekmıssın bak ıhmal etme en azında senı yönlendırır dr cn tekrardan gecmiş olsun

çok sağol asimm ihmal etmem gideceğim mutlaka :) siz iyisinizdir inşallah nasıl gidiyor soramadım kendi derdimi anlatmaktan kusura bakma

canım test yapacanmı ben galiba akşam çıkışta dayanamayıp yapacam tabi gelemzse kırmızılar

Inşallah ruyan gercek olur bide ben gorebilsem inanacam ozaman olacagina="friendly8584, post: 37009578, member: 568220"]Anneler günü sabahı rüyamda erkek bebeğim olmuş tosun gibi maaşallah kayınvalidem bebeğimi yıkayıp imamın kucağına veriyo hoca 3 defa kulağına ismini söyleyip eşimin kucağına veriyo yavrumu bu rüyamı 11 mayıs sabahı gördüm. Hamile olduğumu öğrendiğim ağustos ayında da rüyamda acile gitmişim dr ilaç verecek olmaz hamile olabilirim diyorum doktorda yarın git öğren öyle ilaç vereyim diyor bu rüyanın sabahında adetime 5 gün varken idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.. Ama sonu kürtaj çok üzücü.. Ama ben hala rüyama inanıyorum Allahım bana anneler günü sabahında anneliği müjdeledi rabbim tekrar sağlıklısını nasip edecek inş[/QUOTE]
Ins

senin için öyleyse olabilir ben yorum yapmıyım espri de olsa siyaset olmasın burda din siyaset konusunda hiç bir şey demiyorum hassas mevzular:):):) çalışmaya devam:)
evet canım tasvir edeyim dedim yoksa o konulara girmem hiç:)
aklıma geldi birden öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…