bende yorganımı çıkarayım pikenin üzerine battaniye ile yatıyordum o değil eşime cde ayrı pike verdim onun üzerini açıyorum hadi yaz böle geçti ama aynı yorgan altında nasıl yatıcaz adamoın üzerini açıyorm adam sıcağa gelemiyor ben ise kafama kadar örtüyorum :)
eskişehir de öyle kızlar montlar kazaklar çıktıAnkara canım. Yozgat da iyi soğuk olur doğru söylüyosun.
kızlarrrrr günaydın,
bu hafta iyi değilim dün yine baş dönmem olduhangi doktora gitsem bilemiyorum kardiyoloji nöroloji kbb fikri olan var mı
eskişehir de öyle kızlar montlar kazaklar çıktı
benimde gelecekmiş gibi ağrılar varda kırmızıları görmeden moralimizi bozmayalım cancazımbenim teste gerek kalmayacak sanırım ağrılarım geliyor diyor o korkunç anlar
bende öyle düşünüyorum kac test yaptım kan testide dahil sonuç gene belirsizlikbi daha eve test mest sokmayacağım sanırım
yeter kiolsun tutarım ben amaoff kaygılım hakkımızda hayırlısı
evet zaten çorak memlekette doğru durust yaz olmuyor :)Erken geldi bu sene kış
benimde sinirlerim zıplamaya başladı sanırsam benimde gelecek kırmızılarbenim teste gerek kalmayacak sanırım ağrılarım geliyor diyor o korkunç anlar
Geçmiş olsun canım. Kbb ye git bence, kulak olabilir.
sendemi canım topluca kırmızıları görmeyiz inşallahbenimde sinirlerim zıplamaya başladı sanırsam benimde gelecek kırmızılar
ihmale gemez tabi canım sen kulaktan başla zaten neymiş ne değilmiş o yönlendiriryok yani hiiç öyle bir sorunum olması daha önce ilaç yan etkisiyle de dönmüştü ama bu tarz bi şey değildi
sağool canım evet ona gideceğim sen nasılsın çalışmalar devam mı :)
valla dün eşim bir kahve istedi ben bir köpürdüm çok kötü davrandım kırdım kendini ben asla böle şeler yapmam bide kendimi tanıyamadm sanırsam regl kapıda :)sendemi canım topluca kırmızıları görmeyiz inşallah
İyiyim canım, yok daha yumoş başlamadı canım. Bu hafta tam gaz çalışmalar başlayacak
Canım eğer üstünde bir şeyin çok durursan hep aksilik yaşarsın.Günaydın kızlar cok yazamasam da gozum üzerinizde ☺ benim kocisin fizik tedavi bitti cok şükür daha iyi ama bu sefer de bilin ne oldu :/ sperm testi yaptirdik ya biz esim test verirken seyi aşınmis ve yara olmus bahtsiz bedevilere dönduk resmen bu nasıl sey bilmiyorum nazar mi degiyo bize anlamıyorum yumos gunlerim geldi ama biz yine tam konsantre degilizdua edin bize uzerimizdeki su sıkıntlar gitsin..
Bizde de durum aynı gerçi bu ayı zaten eledik bakalım gelecek aya ne olacakKızlar günaydın. Bu hafta yumoş haftam. Benim adamın gün aşırı için hali kalmıyo. Anca haftada 1yada 2. Siz bişey yediriyo musunuz napıyosunuz
araştırılmadı doktorların ikiside gerek görmedi ilk safhada ama coraspin veren doktorum adetliyken gel dedi yani ne için onnu bilemiyorum ben kendi doktoruma gideceğim ama bir daha aynı olayları yaşarsam bak bizim dediğimiz önlem alan doktora gitmedin derler mi diye çekiniyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?