2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

BENDE BİR HAFTYA ÖNCE KENDİMİ DAHA ÇOK HAMİLE HİSSEDİYORDUM ŞİMDİ HİÇ BİŞEY YOK :) REGL OLACAKMIŞIM GİBİ HAYIRLISI KIZLAR İNŞALLAH BEBEKLER BİZİ BÖYLE ŞAŞIRTIYORDUR :)

cnm ne oldu hayırdır
Canim dun esim isteyken bi adam geldi esimi sordu cok onemli bisey konusacagim dedi bende telden ara evde yok dedim numarasi yok bende dedi esimi taniyormusun dedim tanimiyormus onemli olan ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi hemen esimi aradim ben tanimiyorum oyle birini diyor esim adam megersem yanlis gelmis isimler ayni olunca bizim evi gostermisler salak adam bizim yuvamizi bozacakti

çok sağol asimm ihmal etmem gideceğim mutlaka :) siz iyisinizdir inşallah nasıl gidiyor soramadım kendi derdimi anlatmaktan kusura bakma
iyiyiz çok şükürler olsun dr gayet ıyı dedı ama insan işte birkere acı yasıyınca hep korkuyor cuma gunu tekrar kontrolum var bakalım inş boyle gıder

wuslt canım benim çok geçmiş olsun, Allah ım nasıl böyle bir yanlışlık yapıyorlar anlamıyorum,çok üzüldüm, aman neyse geçti gitti,Allah bozmasın ağzınızın tadını :)

iyiyiz çok şükürler olsun dr gayet ıyı dedı ama insan işte birkere acı yasıyınca hep korkuyor cuma gunu tekrar kontrolum var bakalım inş boyle gıder
bebişinde seninde iyi olmanıza çok sevindim,bu sefer her şey çok güzel olacak Allah ın izniyle,dertlenme kederlenme, gebeliğin keyfini çıkar taze annecik :)

wuslt canım benim çok geçmiş olsun, Allah ım nasıl böyle bir yanlışlık yapıyorlar anlamıyorum,çok üzüldüm, aman neyse geçti gitti,Allah bozmasın ağzınızın tadını :)
Tesekkur ederim canim amin kimsenin agzinin tadi bozulmasin sen nasilsin canim geldin mi tatilden

Tesekkur ederim canim amin kimsenin agzinin tadi bozulmasin sen nasilsin canim geldin mi tatilden
evet canım döndüm ve de sizlere kavuştum, sakinleştim bayağı, iyiyim yani, bu ay deneme yok bizde biliyorsun prl yüzünden olsun bizde keyfine oldu Rabbimin bizler için birer planı olduğunu biliyorum,ona sığındım, önce tedavimi olucam, tekrar kan verip hormon değerlerime bakılacak, bakalım ne durumdalar :) düştüler mi yoksa iyicemi çıldırdılar bakıcaz artık :) onun dışında tel.den girebildiğim kadar sizlerin yazdıklarınızı okumaya çalıştım ara ara :) şimdi mesaideyim :)

coraspini düşük yapınca gittiğim doktor verdi ama neden kullanacağımı söylemedi benim bildiğim pıhtılaşmadan ötürü bebek düştüyse kullanılır ve de kendi doktoruma göre önce tahlil yapmak gerekir ama şu an tahlile gerek olmadığında ikinci düşük gerçekleşirse tahlillerin yapılacağını söyledi doktorum .

W wuslt bir de var mı hamiş belirtileri, inşallah vardır, sende güzel bir ekim annesi olursun umarım benim tatlı arkadaşım :)

İyi olmana sevindim canim dusmustur canim prl iyi yaptin canim tatil iyi gelmistir hos sgeldin aramiza canim gozlerim hep seni aradi insallah hepimiz hamis olacagiz hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…