Canim dun esim isteyken bi adam geldi esimi sordu cok onemli bisey konusacagim dedi bende telden ara evde yok dedim numarasi yok bende dedi esimi taniyormusun dedim tanimiyormus onemli olan ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi hemen esimi aradim ben tanimiyorum oyle birini diyor esim adam megersem yanlis gelmis isimler ayni olunca bizim evi gostermisler salak adam bizim yuvamizi bozacakti
iyiyiz çok şükürler olsun dr gayet ıyı dedı ama insan işte birkere acı yasıyınca hep korkuyor cuma gunu tekrar kontrolum var bakalım inş boyle gıder
inş cnm dualarla inş işe devam edıyorum zor olumuyor yorucu deıl oturuyorum aksama kadar ön muhasebe ve sekretelık yapıyorum kocamın sekreterıyımGİDECEK ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLUN İŞE DEVAM EDİYORSUN Dİ Mİ ZOR OLMUYOR
Selam tatlislarr yaa ben iki gundur cok fenyim bana bi yardim. Kizlar iki gundur icimde cook net vemcoook garip bir his var kendimi hamile hissediyorum. Evet ya hamileyim deyip duruyorum. Ayni zamanda son 3-4 gundur boyle bulanti degilde ic kalkmasi gibi seyler oluyor bir sabahlari birde ksam yatmaya yakin. Gunduz birden migden yanmaya eksimee basliyo. Sag kasigimda da batmalar oluyo ara ara ve gogus uclarimin da rengi koyulasti cok fazla akintim var. Ve dedigim gibi icimde o garip his. Benim bat 26 eylul daha 5 gun var evde testim var ama cok korkuyorum yapmaya. Cunku o kadar inanaiyorum ki hamile olduguma suan bir negatifi kaldiramaz psikolojim. Umarim vucudum yine bana oyun oynamiyodur.
Yok sekercigim belirtim daha 10 gun var bata insallah canim agzindan bal damliyor hepimiz olacagiz ben inaniyorum seninle kesemizi kalp atisini testlerini konusacagiz bebislerimizin ay dusunmesi bile cok guzel
inş güzel olucak busefer bende inanıyorum allahtan gelen herseye razıyız elhamdürüllahbebişinde seninde iyi olmanıza çok sevindim,bu sefer her şey çok güzel olacak Allah ın izniyle,dertlenme kederlenme, gebeliğin keyfini çıkar taze annecik :)
canım günaydın nasıl oldun bakalım hafta sonu iyi geldi mi ?
Bebeğim bu test yarın kesin t c'den daha koyu çıkar. Bence bugünden sonra gün aşırı diyorum.Dünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , düğüne gideceğim gündüz , orda sıvı alacağım haliyle , yapamaycağım o yüzden erken yaptım bugün ama bariz bi koyulaşma var , dün akşam ilişki oldu , acep bugün de olsa mı ?
Bütün kızçeler yorum yapabilir , etketlediklerim kesin yorum yapsın lütfen
@Mogami , @elf21 , @Tospaaa
coraspini düşük yapınca gittiğim doktor verdi ama neden kullanacağımı söylemedi benim bildiğim pıhtılaşmadan ötürü bebek düştüyse kullanılır ve de kendi doktoruma göre önce tahlil yapmak gerekir ama şu an tahlile gerek olmadığında ikinci düşük gerçekleşirse tahlillerin yapılacağını söyledi doktorum .
Kapiyi acmadim zaten canim ben elektrikci sandim pencereden baktim bidaha konusmam bide ozur dilemeye gelecekmis gelmesin dedimİNANMIYORUM YAGEÇMİŞ OLSUN AMA SEN TANIMADIĞIN KİMSELERE KAPIYI AÇMA KONUŞMA BİLE ONLARLA BU İNSANLARDAN NE ZARAR GELECEĞİ HİÇ BELLİ OLMAZ
Akşmları yatarken ve sabah kalktığımda aynı durum bendede var dün eşime kusucam dedim. Götüreyim mi seni lavobaya bile dedi aramızda böyle konuşma geçti. Sol kasık berbat benimde. Sabah 06:00'da kasığımın ağrısıyla uyandım.
inş cnm dualarla inş işe devam edıyorum zor olumuyor yorucu deıl oturuyorum aksama kadar ön muhasebe ve sekretelık yapıyorum kocamın sekreterıyım
Akşmları yatarken ve sabah kalktığımda aynı durum bendede var dün eşime kusucam dedim. Götüreyim mi seni lavobaya bile dedi aramızda böyle konuşma geçti. Sol kasık berbat benimde. Sabah 06:00'da kasığımın ağrısıyla uyandım.
hafta sonu dedemin 52 si vardı yoruldum biraz pazar dinlendim ama akşam yine baş dönmem oldu kbb uzmanına görüneceğimbirde akıntım var su gibi epey onu takipteyim iyice hastalık hastası oldum :) sen nasılsın ?
Kapiyi acmadim zaten canim ben elektrikci sandim pencereden baktim bidaha konusmam bide ozur dilemeye gelecekmis gelmesin dedim
Merhaba canım, ben cuma günü aldırdım polibi, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok kısa süreli bir narkoz veriyorlar, 15 dk sonra gözlerini açıyorsun ve bitmiş oluyor. Biraz kanaman oluyor sonra adet olur gibi hafif bel ağrısı, o kadar. Yani hiç ağrılı veya zor bir şey değilmiş canımHoşgeldin canım, bende de polip var. Bakalım ben de öbür ay aldırıcam inşallah. Operasyonun bitince bizimle de paylaş canım olur mu?
kızlar hangi şehirde oturuyorsunuz??
Allah kabul etsin tatlım dedeciğininde mekanı cennet olsun...
hafta sonu keyifli geçti de pazar kırmızılarım geldi mübarek saatini bile şaşmıyorsen daha regl olmadın değil mi ?
tek günde gol olmuş olabilir mi acaba ?? sakınan göze çöp batar derler ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?