2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İNANMIYORUM YA GEÇMİŞ OLSUN AMA SEN TANIMADIĞIN KİMSELERE KAPIYI AÇMA KONUŞMA BİLE ONLARLA BU İNSANLARDAN NE ZARAR GELECEĞİ HİÇ BELLİ OLMAZ

iyiyiz çok şükürler olsun dr gayet ıyı dedı ama insan işte birkere acı yasıyınca hep korkuyor cuma gunu tekrar kontrolum var bakalım inş boyle gıder

GİDECEK ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLUN İŞE DEVAM EDİYORSUN Dİ Mİ ZOR OLMUYOR

Akşmları yatarken ve sabah kalktığımda aynı durum bendede var dün eşime kusucam dedim. Götüreyim mi seni lavobaya bile dedi aramızda böyle konuşma geçti. Sol kasık berbat benimde. Sabah 06:00'da kasığımın ağrısıyla uyandım.

W wuslt bir de var mı hamiş belirtileri, inşallah vardır, sende güzel bir ekim annesi olursun umarım benim tatlı arkadaşım :)
Yok sekercigim belirtim daha 10 gun var bata insallah canim agzindan bal damliyor hepimiz olacagiz ben inaniyorum seninle kesemizi kalp atisini testlerini konusacagiz bebislerimizin ay dusunmesi bile cok guzel

canım günaydın nasıl oldun bakalım hafta sonu iyi geldi mi ?

hafta sonu dedemin 52 si vardı yoruldum biraz pazar dinlendim ama akşam yine baş dönmem oldu kbb uzmanına görüneceğim birde akıntım var su gibi epey onu takipteyim iyice hastalık hastası oldum :) sen nasılsın ?

Bebeğim bu test yarın kesin t c'den daha koyu çıkar. Bence bugünden sonra gün aşırı diyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR
Ben pazar günü yine kırmızı kartı gördüm bu ay da oyun dışıyım
yarın akşam üstü yeni dr uma kontrole gidiyorum pek bi heyecanlıyım şimdiden telefonda oldukça detaylı konuştuk rahim filmi çekilecek en önemlisi o dedi anestezili olacakmış, çektirenler var mı ???? tüplerde tıkanıklık varsa bazen bu yolla bile açılabiliyormuş fikri olan ????

MINIKKUS1 cım ihmal etme sıklıkla oluyorsa baş dönmelerini, dahiliyeye görün bence orası seni gerekli yere sevkeder, bir şeyin yoktur belki de mevsim değişikliğidir, geçmiş olsun kuzum,tatile gitmeden bir görün işten izin alabilirsen

Lovely35 o zaman inşallah Allahın izniyle bu çalışkan çiftin hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruz :)

inş cnm dualarla inş işe devam edıyorum zor olumuyor yorucu deıl oturuyorum aksama kadar ön muhasebe ve sekretelık yapıyorum kocamın sekreterıyım

OO GÜZEL Mİ ZOR MU BİLEMEDİM :) ama ayrıcalıklı olduğun kesin anne olalı beri :)

Lovely35 canim batin ne zaman insallah bebistendir bulantin

Allah kabul etsin tatlım dedeciğininde mekanı cennet olsun...
hafta sonu keyifli geçti de pazar kırmızılarım geldi mübarek saatini bile şaşmıyor sen daha regl olmadın değil mi ?
tek günde gol olmuş olabilir mi acaba ?? sakınan göze çöp batar derler ??

Hoşgeldin canım, bende de polip var. Bakalım ben de öbür ay aldırıcam inşallah. Operasyonun bitince bizimle de paylaş canım olur mu?
Merhaba canım, ben cuma günü aldırdım polibi, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok kısa süreli bir narkoz veriyorlar, 15 dk sonra gözlerini açıyorsun ve bitmiş oluyor. Biraz kanaman oluyor sonra adet olur gibi hafif bel ağrısı, o kadar. Yani hiç ağrılı veya zor bir şey değilmiş canım

amin canım sağol. günü gününe olman çok iyi çok şükür sorunsuz yumurtlaman adetin en güzel adet olmadım 27.gündeyim 31,güne kadar olmazsam erken gebelik testi yapacağım sonra geciktirici alacağım :) sakınan göz evet yani tek bi güncük oda olursa sanmam ama tam sürpriz olur eşim inanmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…