Merhaba canım, ben cuma günü aldırdım polibi, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok kısa süreli bir narkoz veriyorlar, 15 dk sonra gözlerini açıyorsun ve bitmiş oluyor. Biraz kanaman oluyor sonra adet olur gibi hafif bel ağrısı, o kadar. Yani hiç ağrılı veya zor bir şey değilmiş canım
MINIKKUS1 cım ihmal etme sıklıkla oluyorsa baş dönmelerini, dahiliyeye görün bence orası seni gerekli yere sevkeder, bir şeyin yoktur belki de mevsim değişikliğidir, geçmiş olsun kuzum,tatile gitmeden bir görün işten izin alabilirsen
deli mi ne benim kumrularımdan uzak dursun yeter bebek yapıyoruz burda diyeydin rahatsız etmesin
Çok teşekkür ederim canım Allah sizlere yaşatmasın tez vakitte göndersin bebeklerimizi inşallah:)çok çok geçmiş olsun şükür kurtuldun gözünaydı :)
AYYY CANIM GEÇMİŞ OLSUNCanim dun esim isteyken bi adam geldi esimi sordu cok onemli bisey konusacagim dedi bende telden ara evde yok dedim numarasi yok bende dedi esimi taniyormusun dedim tanimiyormus onemli olan ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi hemen esimi aradim ben tanimiyorum oyle birini diyor esim adam megersem yanlis gelmis isimler ayni olunca bizim evi gostermisler salak adam bizim yuvamizi bozacakti
yazının son satırlarına gelene kadar vallahi kulaklarımdan ateş çıktı, geçmiş olsun tatlımCanim dun esim isteyken bi adam geldi esimi sordu cok onemli bisey konusacagim dedi bende telden ara evde yok dedim numarasi yok bende dedi esimi taniyormusun dedim tanimiyormus onemli olan ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi hemen esimi aradim ben tanimiyorum oyle birini diyor esim adam megersem yanlis gelmis isimler ayni olunca bizim evi gostermisler salak adam bizim yuvamizi bozacakti
Merhaba canım, ben cuma günü aldırdım polibi, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok kısa süreli bir narkoz veriyorlar, 15 dk sonra gözlerini açıyorsun ve bitmiş oluyor. Biraz kanaman oluyor sonra adet olur gibi hafif bel ağrısı, o kadar. Yani hiç ağrılı veya zor bir şey değilmiş canım
Tesekkur ederim canimAYYY CANIM GEÇMİŞ OLSUN
tatlım nasılsın bakalm belirti şikayetin var mı bakimAYYY CANIM GEÇMİŞ OLSUN
Tesekkur ederim adam facia yasatacakti bize gercekler ortaya cikmasaydiyazının son satırlarına gelene kadar vallahi kulaklarımdan ateş çıktı, geçmiş olsun tatlım
SENDEN ÇOK UMUTLUYUM VALLAAkşmları yatarken ve sabah kalktığımda aynı durum bendede var dün eşime kusucam dedim. Götüreyim mi seni lavobaya bile dedi aramızda böyle konuşma geçti. Sol kasık berbat benimde. Sabah 06:00'da kasığımın ağrısıyla uyandım.
Bu ay siki calistik bakalim canim olur insallah canim tatile gitmeden dr git arkadaslarin dedigi gibi kulaktan olabilir bas donmesi gecmis olsun tatlim sen iyi olda onumuzdeki ayda bebis calismalarina baslayacaksin adetinde yaklasti sanirim biran once olsun bitsin
Merhaba canim hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilar olurherkese merhaba ,
Giremedim uzun süredir.İzinliydim biraz kafa dinleyeyim dedim.
Bugün başladım işe.
Var mı hamiş haberi ?
Ben dün regl oldum.Zaten bu ay sağlam çalışamamıştım.
Yarın çörekotu+bal+tarçın başlayayım diyorum.Bide ovü testi alacağım.
Çok teşekkür ederim canım Allah sizlere yaşatmasın tez vakitte göndersin bebeklerimizi inşallah:)
bakalım bekleyip göreceğiz :) hayırlısı süprizlere açığız şekerim :) eşinin şok olacağı kesin ehehehe yüzünü görmek isterdim :)amin canım sağol. günü gününe olman çok iyi çok şükür sorunsuz yumurtlaman adetin en güzeladet olmadım 27.gündeyim 31,güne kadar olmazsam erken gebelik testi yapacağım sonra geciktirici alacağım :) sakınan göz evet yani tek bi güncük oda olursa sanmam ama tam sürpriz olur eşim inanmaz sanırım
aynen canım iyi keyf yapacağım eşime taklıyorum eğer hamile olursam bir yere gitmem diye. cidden yeni gebeliklerde uzun yola izin veriyorlar mı?
kasık ve bel ağrıları devam canım testi yapmak istemem bugün tanışma yıl dönümümüz sevdiceğimle çokta emin değilim sürpriz yapayım diyorum ama bilemiyorumda olumsuzum şahsen bir hafta önce daha çok hamile hissediyrodum kendimi :)tatlım nasılsın bakalm belirti şikayetin var mı bakimtesti akşm yapmakta kararlı mısın hiç şaşmazsa bat yapabilrsinde
herkese merhaba ,
Giremedim uzun süredir.İzinliydim biraz kafa dinleyeyim dedim.
Bugün başladım işe.
Var mı hamiş haberi ?
Ben dün regl oldum.Zaten bu ay sağlam çalışamamıştım.
Yarın çörekotu+bal+tarçın başlayayım diyorum.Bide ovü testi alacağım.
Hayirlisi olsun hakkimizda canim adetede az kalmis burdaki herkes hamis olur insallah aminnnnİNŞALLAHH SİZLERİ Bİ GÖNDERSEYDİM BU AY KISMETSE :)ADETE AZ KALDI 27.GÜNDEYİM SOL KASIKTA SIZILAR VAR AKINTI YOĞUN GELDİ GELECEK DİYORUM AMA YOK GELMEZSE GECİKTİRİCİ ALABİLİRİM TATİLDE SONRASINDA ADET OLUR SANIRIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?