2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok çok geçmiş olsun şükür kurtuldun gözünaydı :)

işten izin alamam ama cumartesi gidebilirim sanırım gözükeceğim canım inşallah önemli değildir çok sağol

deli mi ne benim kumrularımdan uzak dursun yeter bebek yapıyoruz burda diyeydin rahatsız etmesin
Bu ay siki calistik bakalim canim olur insallah canim tatile gitmeden dr git arkadaslarin dedigi gibi kulaktan olabilir bas donmesi gecmis olsun tatlim sen iyi olda onumuzdeki ayda bebis calismalarina baslayacaksin adetinde yaklasti sanirim biran once olsun bitsin

AYYY CANIM GEÇMİŞ OLSUN

yazının son satırlarına gelene kadar vallahi kulaklarımdan ateş çıktı, geçmiş olsun tatlım

Oh geçmiş olsun canım, çok sevindim senin adına. Darısı bana.

herkese merhaba ,

Giremedim uzun süredir.İzinliydim biraz kafa dinleyeyim dedim.
Bugün başladım işe.
Var mı hamiş haberi ?
Ben dün regl oldum.Zaten bu ay sağlam çalışamamıştım.
Yarın çörekotu+bal+tarçın başlayayım diyorum.Bide ovü testi alacağım.

İNŞALLAHH SİZLERİ Bİ GÖNDERSEYDİM BU AY KISMETSE :) ADETE AZ KALDI 27.GÜNDEYİM SOL KASIKTA SIZILAR VAR AKINTI YOĞUN GELDİ GELECEK DİYORUM AMA YOK GELMEZSE GECİKTİRİCİ ALABİLİRİM TATİLDE SONRASINDA ADET OLUR SANIRIM :)

Merhaba canim hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilar olur

Çok teşekkür ederim canım Allah sizlere yaşatmasın tez vakitte göndersin bebeklerimizi inşallah:)

AMİN İNŞALLAH ÇOK ŞÜKÜR DEVASI OLAN BİR ŞEY VERMİŞ RABBİM VE DE ZARARSIZ ŞEKİLDE HALLOLDU BİRAZ DİNLEN SONRA RAHATÇA ÇALIŞIN :)

bakalım bekleyip göreceğiz :) hayırlısı süprizlere açığız şekerim :) eşinin şok olacağı kesin ehehehe yüzünü görmek isterdim :)

aynen canım iyi keyf yapacağım eşime taklıyorum eğer hamile olursam bir yere gitmem diye. cidden yeni gebeliklerde uzun yola izin veriyorlar mı?

Veriyorlar canım arkadaşım daha 10 haftalık falan hamileydi yurt dışına gitti geldi turla.

tatlım nasılsın bakalm belirti şikayetin var mı bakim testi akşm yapmakta kararlı mısın hiç şaşmazsa bat yapabilrsinde
kasık ve bel ağrıları devam canım testi yapmak istemem bugün tanışma yıl dönümümüz sevdiceğimle çokta emin değilim sürpriz yapayım diyorum ama bilemiyorumda olumsuzum şahsen bir hafta önce daha çok hamile hissediyrodum kendimi :)

merhaba evet bu ay stresli bir ay oldu senin içinde dinlenmen iyi olmuş havalar kışı getirsede bizler haberlerle hep yaz güneş oluruz inşallah reglden sonraa vitaminlerle çalışmalara devammm :)

Hayirlisi olsun hakkimizda canim adetede az kalmis burdaki herkes hamis olur insallah aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…