Gecmis olsun canimMerhaba canım, ben cuma günü aldırdım polibi, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok kısa süreli bir narkoz veriyorlar, 15 dk sonra gözlerini açıyorsun ve bitmiş oluyor. Biraz kanaman oluyor sonra adet olur gibi hafif bel ağrısı, o kadar. Yani hiç ağrılı veya zor bir şey değilmiş canım
inşallah tatlım inşallah Rabbimin izniyle vaktiyle inşallah :)Yok sekercigim belirtim daha 10 gun var bata insallah canim agzindan bal damliyor hepimiz olacagiz ben inaniyorum seninle kesemizi kalp atisini testlerini konusacagiz bebislerimizin ay dusunmesi bile cok guzel
belki test bozuktur
bakalım bekleyip göreceğiz :) hayırlısı süprizlere açığız şekerim :) eşinin şok olacağı kesin ehehehe yüzünü görmek isterdim :)
Pofffff cok daraldimm icim kipir kipirrrAkşmları yatarken ve sabah kalktığımda aynı durum bendede var dün eşime kusucam dedim. Götüreyim mi seni lavobaya bile dedi aramızda böyle konuşma geçti. Sol kasık berbat benimde. Sabah 06:00'da kasığımın ağrısıyla uyandım.
amin canım inşallah...Merhaba canim hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilar olur
İnşallah canım:)Oh geçmiş olsun canım, çok sevindim senin adına. Darısı bana.
merhaba evet bu ay stresli bir ay oldu senin içinde dinlenmen iyi olmuş havalar kışı getirsede bizler haberlerle hep yaz güneş oluruz inşallahreglden sonraa vitaminlerle çalışmalara devammm :)
Çok teşekkür ederim canım,Gecmis olsun canim
Çok saol canım, aynen öyle canım ayaklarımız yere bastığı her ana her güne şükürler olsun zaten:)AMİN İNŞALLAH ÇOK ŞÜKÜR DEVASI OLAN BİR ŞEY VERMİŞ RABBİM VE DE ZARARSIZ ŞEKİLDE HALLOLDU BİRAZ DİNLEN SONRA RAHATÇA ÇALIŞIN :)
Kızlar bu arada sizin yaşadığınız şehirlerde durum nedir bilmiyom ama Ankara buzzz, kombiyi yaksak yakılası yani. O derece
aynen öyle canım.. bence çok güzel bi gün geçir keyfin kaçmasın belki yarında bebiş kutlaması yaparsınızkasık ve bel ağrıları devam canım testi yapmak istemem bugün tanışma yıl dönümümüz sevdiceğimle çokta emin değilim sürpriz yapayım diyorum ama bilemiyorumda olumsuzum şahsen bir hafta önce daha çok hamile hissediyrodum kendimi :)
çok çok geçmiş olsun, bebişe giden engeller teker teker kalkıyor Allah ın izniyle, inşallah çarçabuk iyileşir ve hamiş haberinide alırız buradan :)Merhaba canım, ben cuma günü aldırdım polibi, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok kısa süreli bir narkoz veriyorlar, 15 dk sonra gözlerini açıyorsun ve bitmiş oluyor. Biraz kanaman oluyor sonra adet olur gibi hafif bel ağrısı, o kadar. Yani hiç ağrılı veya zor bir şey değilmiş canım
günaydın asim teşekkür ederim .iki hafta kadar önce kbb doktoruna grip olduğum için gittim baktı acaba olasa anlar mıydı? yeniden gitmem gerek sanırım 3 5 derken süreklilik haline geldi
GÜNAYDIN KIZLAR BUZ GİBİ İSTANBULLLL
canım şikayetin vertigo olabilrmi kulaktaki kristaller çevre faktörüne rüzgara havaya her türlü şeyle oynayabilir vücudun denge merkezine zarar verebilir bir kbb uzmanı ile görüş canım
Teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olur:) Buarada sen de bu ay rahim filmi çekilmişsin ve sonucuna çok sevindim. Rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş, İnşallah öyle olur senin için de canım, Bu ay senin de hamile haberini alırız inşallah:)çok çok geçmiş olsun, bebişe giden engeller teker teker kalkıyor Allah ın izniyle, inşallah çarçabuk iyileşir ve hamiş haberinide alırız buradan :)
Ben izmirdeyim burda hava normal ama benim ayaklar buz çok üşüyor valla.
Kaygılı nörolojiye gitmen gerekiyor canım. Geçmiş olsun annemde vertigo hastası ama inşallah sen değilsindir. Kulak burun boğaz anlamaz nörolojiye gitmelisin.
Kulak burun boğaz hiç bir şey yapamıyor canım benim annem vertigo hastası bu hastalık geçmiyorda ömrünün sonuna kadar ilaç kullanman gerekiyor. 3-4 senedir var annemde. Sadece nöroloji bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?