2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gecmis olsun canim

Yok sekercigim belirtim daha 10 gun var bata insallah canim agzindan bal damliyor hepimiz olacagiz ben inaniyorum seninle kesemizi kalp atisini testlerini konusacagiz bebislerimizin ay dusunmesi bile cok guzel
inşallah tatlım inşallah Rabbimin izniyle vaktiyle inşallah :)

bakalım bekleyip göreceğiz :) hayırlısı süprizlere açığız şekerim :) eşinin şok olacağı kesin ehehehe yüzünü görmek isterdim :)

yok yok doktorlar kızar dikkat edin demiştik diye o yüzden korkuyorum yine de kısmet gelirse başım üstüne bebişimmm :)

Pofffff cok daraldimm icim kipir kipirrr

merhaba evet bu ay stresli bir ay oldu senin içinde dinlenmen iyi olmuş havalar kışı getirsede bizler haberlerle hep yaz güneş oluruz inşallah reglden sonraa vitaminlerle çalışmalara devammm :)

Evet canım çok stresli kayıplarla dolu bir ay oldu

İnşallah güzel haberler alacağımız şahane bir ay olur

D deminos merhaba tatlıcım, ben bu ay rahim filmi çekildim, hatta burdaki herkeste bilir korka korka, çünkü anestezili değildi, eşimin kuzeni ve kaynım doktor, böyle bir işlem için anesteziye ve boşa narkoza gerek yok dedi,işin açığı o vakte kadar anestezili isteyen ben ondan sonra istememeye başladım. 10 eylülde çekidi rahim filmim, ilk öncesinde vajinal ultrason ile gene yumurtalıklara bakıyorlar.sonra film odasına geçiyorsun.sedyeye yatıyorsun, öncesinde vajinismus geçmişi var dedim, hani kasarsam falan diye,spekulum ve kanül takılırken neredeyse hiç hissetmedim, ilaç 2 kere verildi. ikiside belki benim ağrı eşiğim düşük olduğundan oldukça ağrılıydı, ama ağrı süresi 1,5 dk.yı geçmedi. sedyenin kenarlarını tuttum.ama sonra 30 sn.de geçti ağrı. film çekildi. içeri geçip baktılar,oldumu olmadımı diye,olmuş dediler.nasıl dedim,çünkü iyi kötü bir fikir veriyorlar açık dediler sevindim.eğer yağışıklık falan varsa bu ilaçla açılıyor ve 2-3 ay içinde gebelik olabiliyormuş. Rabbime binlerce şükür tüpler açık ve rahim normalmiş, benim hormonlar sıkıntılı, yüzden tedavi olacağım sanırım,bakalım hayırlısı :)

aynen öyle canım.. bence çok güzel bi gün geçir keyfin kaçmasın belki yarında bebiş kutlaması yaparsınız süper olur bende bekleyeceğim ağrılara rağmen bugünn yarın alırsın haberimi :)

çok çok geçmiş olsun, bebişe giden engeller teker teker kalkıyor Allah ın izniyle, inşallah çarçabuk iyileşir ve hamiş haberinide alırız buradan :)

günaydın asim teşekkür ederim .iki hafta kadar önce kbb doktoruna grip olduğum için gittim baktı acaba olasa anlar mıydı? yeniden gitmem gerek sanırım 3 5 derken süreklilik haline geldi

Kaygılı nörolojiye gitmen gerekiyor canım. Geçmiş olsun annemde vertigo hastası ama inşallah sen değilsindir. Kulak burun boğaz anlamaz nörolojiye gitmelisin.

Kulak burun boğaz hiç bir şey yapamıyor canım benim annem vertigo hastası bu hastalık geçmiyorda ömrünün sonuna kadar ilaç kullanman gerekiyor. 3-4 senedir var annemde. Sadece nöroloji bakıyor.

çok çok geçmiş olsun, bebişe giden engeller teker teker kalkıyor Allah ın izniyle, inşallah çarçabuk iyileşir ve hamiş haberinide alırız buradan :)
Teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olur:) Buarada sen de bu ay rahim filmi çekilmişsin ve sonucuna çok sevindim. Rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş, İnşallah öyle olur senin için de canım, Bu ay senin de hamile haberini alırız inşallah:)

Kulak burun boğaz hiç bir şey yapamıyor canım benim annem vertigo hastası bu hastalık geçmiyorda ömrünün sonuna kadar ilaç kullanman gerekiyor. 3-4 senedir var annemde. Sadece nöroloji bakıyor.

aa öyleyse bende nörolojiye gidiyim benim kayınvalidemde meniere var 10 küsür senedir gitmediği doktor kalmadı kimsenin başına gelmesin hayattan soğudum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…