ben de aynı durumdayım sözde ovü falan yapmıyorum ama bacaklarım mı ağrıyor göğsüm mü acıyor diyip duruyorum kendi kendime tam o anda başka şeylerle meşgul olmaya veriyorum kendimi yoksa bu sorularla çekilmez olur beklemek Allah hepimize kalp ferahlığı versin mogamimmöyle kuzum...ne bileyim şu merakımı bastırabilirsem o da olacak
inşallah güzel haberler veririz canımaynen öyle canım.. bence çok güzel bi gün geçir keyfin kaçmasın belki yarında bebiş kutlaması yaparsınızsüper olur bende bekleyeceğim ağrılara rağmen bugünn yarın alırsın haberimi :)
canımmmm çok teşekkür ederim, dediğim gibi hormonlarım sorunlu onlar da öyle hemen düşmezmiş, bekliycem artık ne zaman düşerse, ilaç tedavisi var şimdi, Rabbim ne zaman kısmet ederse :)Teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olur:) Buarada sen de bu ay rahim filmi çekilmişsin ve sonucuna çok sevindim. Rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş, İnşallah öyle olur senin için de canım, Bu ay senin de hamile haberini alırız inşallah:)
D deminos merhaba tatlıcım, ben bu ay rahim filmi çekildim, hatta burdaki herkeste bilir korka korka, çünkü anestezili değildi, eşimin kuzeni ve kaynım doktor, böyle bir işlem için anesteziye ve boşa narkoza gerek yok dedi,işin açığı o vakte kadar anestezili isteyen ben ondan sonra istememeye başladım. 10 eylülde çekidi rahim filmim, ilk öncesinde vajinal ultrason ile gene yumurtalıklara bakıyorlar.sonra film odasına geçiyorsun.sedyeye yatıyorsun, öncesinde vajinismus geçmişi var dedim, hani kasarsam falan diye,spekulum ve kanül takılırken neredeyse hiç hissetmedim, ilaç 2 kere verildi. ikiside belki benim ağrı eşiğim düşük olduğundan oldukça ağrılıydı, ama ağrı süresi 1,5 dk.yı geçmedi. sedyenin kenarlarını tuttum.ama sonra 30 sn.de geçti ağrı. film çekildi. içeri geçip baktılar,oldumu olmadımı diye,olmuş dediler.nasıl dedim,çünkü iyi kötü bir fikir veriyorlar açık dediler sevindim.eğer yağışıklık falan varsa bu ilaçla açılıyor ve 2-3 ay içinde gebelik olabiliyormuş. Rabbime binlerce şükür tüpler açık ve rahim normalmiş, benim hormonlar sıkıntılı, yüzden tedavi olacağım sanırım,bakalım hayırlısı :)
doğru diyorsun aslında canım bide strese dayalı çıkıyor stres oldunmu tamamdır yine başlıyormuş dönmelerKulak burun boğaz hiç bir şey yapamıyor canım benim annem vertigo hastası bu hastalık geçmiyorda ömrünün sonuna kadar ilaç kullanman gerekiyor. 3-4 senedir var annemde. Sadece nöroloji bakıyor.
Tabi ki canım inan ne zaman geleceğini sadece Allah biliyor, doktorların bile şaşırdığı durumlar oluyor:) senin hangi hormon yaramazlık yapıyor?canımmmm çok teşekkür ederim, dediğim gibi hormonlarım sorunlu onlar da öyle hemen düşmezmiş, bekliycem artık ne zaman düşerse, ilaç tedavisi var şimdi, Rabbim ne zaman kısmet ederse :)
allah ın izniyle atlatacaksın canım. Rahim filmi regli başlangıcından 10 gün içinde çekilmeliymiş, benimki 9. gün çekildi mesela. sen 3 . günü gidince randevu verecekler sanırım.belki birde hormonlar için kan a bakarlar :) çarçabuk atlatırsın inşallah,sonucu yaz, merak ederim :)canım detaylı açıklama için tşk ederim, içimi rahatlattın... dilerim seninde hormon değerlerin en kısa sürede olması gerek seviyeye gelir hayırlısıyla tez zamanda bebeişlerimizi kucaklarız :)
yarın kontrol var reglimin 3. günü herhalde rahim filmi için sonraki hafta çağırır bilemedim şimdi !?! umarım bende senin gibi rahat atlatırım
Lovely35 o zaman inşallah Allahın izniyle bu çalışkan çiftin hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruz :)
Lovely35 canim batin ne zaman insallah bebistendir bulantin
SENDEN ÇOK UMUTLUYUM VALLALovely35 cim :)
benim prolaktinim 124 olması gerekenden 4,5 kat fazla neredeyse. buna bağlı olarak estradol ve fsh ta yükseliyormuş ve yumurta çatlamıyormuş, oysaki reglilerim hep düzenlidir, 28 günde bir. o yüzden bebek işine girmeden hiç şüphelenmedim.sonradan çıktı işte, belki prl düştükten sonra aşılama falan olabilir, 2. kan sonucuma alıp bakmak lazım, bakalım kısmette ne varsa artık, ama umarım birazcık düşmüştür.Tabi ki canım inan ne zaman geleceğini sadece Allah biliyor, doktorların bile şaşırdığı durumlar oluyor:) senin hangi hormon yaramazlık yapıyor?
Menier benim annemde de var Kaygılım, o da ilaç kullanıyo. Baş dönmesinin onlarca sebebi olabilir. En basitinden pek kimse bilmez mesela, B12 vitamin eksikliği bile baş dönmesine sebep oluyo. Vertigo, menier, tansiyon düşüklüğü, boyun fıtığı.... da sebpler arasında. İlk önce kbbye git dememin sebebi kulakla ilgili bi şeyse ortaya çıkar ve nörolojiye gitmene gerek kalmaz tatlım. Bi de tansiyonunu ölçtün mü hiç? Ona bi bak her şeyden önce.
ALLAH ANNENİN YARDIMCISI OLSUN ÇOK ZOR BİR HASTALIKBEN TANSİYONUMU BAŞ DÖNMELERİM OLDUĞUNDA ÖLÇTÜM 11.8 11,6 ÇIKTI NORMALDE HEP 9.5 TİR BENDE HAFTA SONUNA KADAR ÖLÇMEYE DEVAM EDECEĞİM SONRASINDA KBB DAHİLİYE ARTIK Bİ KAÇ ALANDA ÇALIŞACAĞIZ SANIRIM
Canım benim de prolaktinim yaklaşık 3 ay önce baktırdığımda 46 çıkmıştı, Dr 8 lik dostinex verdi ancak ben de 4 tanesini içtim bir ay sonra ölçtürdüm 0.076 olmuş çok düşmüştü. Merak etme yani canım düzenli ilaç kullanımıyla düşüyor. Sonra ayda bir hep ölçtürdüm hep düşük çıktı. Çok geçmiş olsun canım ama içini ferah tut.benim prolaktinim 124 olması gerekenden 4,5 kat fazla neredeyse. buna bağlı olarak estradol ve fsh ta yükseliyormuş ve yumurta çatlamıyormuş, oysaki reglilerim hep düzenlidir, 28 günde bir. o yüzden bebek işine girmeden hiç şüphelenmedim.sonradan çıktı işte, belki prl düştükten sonra aşılama falan olabilir, 2. kan sonucuma alıp bakmak lazım, bakalım kısmette ne varsa artık, ama umarım birazcık düşmüştür.
Ayak sorunu hepimizde var sanırım :) Senin bata ne kadar var canım?
doğru diyorsun aslında canım bide strese dayalı çıkıyor stres oldunmu tamamdır yine başlıyormuş dönmeler
öyle çokki işlerim sabah hastayım yalanını uydurup işe gelmemeyi düşündüm sonra dedim nereye kadar kaçacanselam kızlar nasılsınız yine bir pazartesi işleri güçleri çookk olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?