2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

öyle kuzum...ne bileyim şu merakımı bastırabilirsem o da olacak
ben de aynı durumdayım sözde ovü falan yapmıyorum ama bacaklarım mı ağrıyor göğsüm mü acıyor diyip duruyorum kendi kendime tam o anda başka şeylerle meşgul olmaya veriyorum kendimi yoksa bu sorularla çekilmez olur beklemek Allah hepimize kalp ferahlığı versin mogamimm

canımmmm çok teşekkür ederim, dediğim gibi hormonlarım sorunlu onlar da öyle hemen düşmezmiş, bekliycem artık ne zaman düşerse, ilaç tedavisi var şimdi, Rabbim ne zaman kısmet ederse :)

canım detaylı açıklama için tşk ederim, içimi rahatlattın... dilerim seninde hormon değerlerin en kısa sürede olması gerek seviyeye gelir hayırlısıyla tez zamanda bebeişlerimizi kucaklarız :)
yarın kontrol var reglimin 3. günü herhalde rahim filmi için sonraki hafta çağırır bilemedim şimdi !?! umarım bende senin gibi rahat atlatırım

Kulak burun boğaz hiç bir şey yapamıyor canım benim annem vertigo hastası bu hastalık geçmiyorda ömrünün sonuna kadar ilaç kullanman gerekiyor. 3-4 senedir var annemde. Sadece nöroloji bakıyor.
doğru diyorsun aslında canım bide strese dayalı çıkıyor stres oldunmu tamamdır yine başlıyormuş dönmeler

Menier benim annemde de var Kaygılım, o da ilaç kullanıyo. Baş dönmesinin onlarca sebebi olabilir. En basitinden pek kimse bilmez mesela, B12 vitamin eksikliği bile baş dönmesine sebep oluyo. Vertigo, menier, tansiyon düşüklüğü, boyun fıtığı.... da sebpler arasında. İlk önce kbbye git dememin sebebi kulakla ilgili bi şeyse ortaya çıkar ve nörolojiye gitmene gerek kalmaz tatlım. Bi de tansiyonunu ölçtün mü hiç? Ona bi bak her şeyden önce.

canımmmm çok teşekkür ederim, dediğim gibi hormonlarım sorunlu onlar da öyle hemen düşmezmiş, bekliycem artık ne zaman düşerse, ilaç tedavisi var şimdi, Rabbim ne zaman kısmet ederse :)
Tabi ki canım inan ne zaman geleceğini sadece Allah biliyor, doktorların bile şaşırdığı durumlar oluyor:) senin hangi hormon yaramazlık yapıyor?

allah ın izniyle atlatacaksın canım. Rahim filmi regli başlangıcından 10 gün içinde çekilmeliymiş, benimki 9. gün çekildi mesela. sen 3 . günü gidince randevu verecekler sanırım.belki birde hormonlar için kan a bakarlar :) çarçabuk atlatırsın inşallah,sonucu yaz, merak ederim :)

Tabi ki canım inan ne zaman geleceğini sadece Allah biliyor, doktorların bile şaşırdığı durumlar oluyor:) senin hangi hormon yaramazlık yapıyor?
benim prolaktinim 124 olması gerekenden 4,5 kat fazla neredeyse. buna bağlı olarak estradol ve fsh ta yükseliyormuş ve yumurta çatlamıyormuş, oysaki reglilerim hep düzenlidir, 28 günde bir. o yüzden bebek işine girmeden hiç şüphelenmedim.sonradan çıktı işte, belki prl düştükten sonra aşılama falan olabilir, 2. kan sonucuma alıp bakmak lazım, bakalım kısmette ne varsa artık, ama umarım birazcık düşmüştür.

ALLAH ANNENİN YARDIMCISI OLSUN ÇOK ZOR BİR HASTALIK BEN TANSİYONUMU BAŞ DÖNMELERİM OLDUĞUNDA ÖLÇTÜM 11.8 11,6 ÇIKTI NORMALDE HEP 9.5 TİR BENDE HAFTA SONUNA KADAR ÖLÇMEYE DEVAM EDECEĞİM SONRASINDA KBB DAHİLİYE ARTIK Bİ KAÇ ALANDA ÇALIŞACAĞIZ SANIRIM

Sağol canımcım. Sana da geçmiş olsun tekrar. Dilerim hemen sebebi bulunur ve tedavi edilir :)

Canım benim de prolaktinim yaklaşık 3 ay önce baktırdığımda 46 çıkmıştı, Dr 8 lik dostinex verdi ancak ben de 4 tanesini içtim bir ay sonra ölçtürdüm 0.076 olmuş çok düşmüştü. Merak etme yani canım düzenli ilaç kullanımıyla düşüyor. Sonra ayda bir hep ölçtürdüm hep düşük çıktı. Çok geçmiş olsun canım ama içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…