selam kızlar nasılsınız yine bir pazartesi işleri güçleri çookk olan var mı
sağol tatlım :) pek bi heyecanlıyım bu dr bir arkadaşımın kuzeni mecburi hizmetteydi yeni geldi tanıdık olması da rahatlatıyor insanı benim dr panik yapma rahat ol zamana bırak diyip duruyordu yahu yaş 35 tamam panik yapmıyım ama o kadar da rahat olamam benden rahim filmi bile istemedi sen düşün ne kadar rahat bi dr olduğunu. onun rahatlığı beni gerdi iyice, yenisi telefonda bile hemen rahim filmi çekelim bakalım duruma sıkıntı yoksa birkaç ay oluruna bırakalım dediallah ın izniyle atlatacaksın canım. Rahim filmi regli başlangıcından 10 gün içinde çekilmeliymiş, benimki 9. gün çekildi mesela. sen 3 . günü gidince randevu verecekler sanırım.belki birde hormonlar için kan a bakarlar :) çarçabuk atlatırsın inşallah,sonucu yaz, merak ederim :)
benim ayaklar yaz kış üşür zatenKuzu benim bata 7 gün var. Ayak sorunu bende bir kaç gündür var yalnız üşümesi.
inşallah kuzum...Allahım güzel gönlüne göre versinAnneler günü sabahı rüyamda erkek bebeğim olmuş tosun gibi maaşallah kayınvalidem bebeğimi yıkayıp imamın kucağına veriyo hoca 3 defa kulağına ismini söyleyip eşimin kucağına veriyo yavrumu bu rüyamı 11 mayıs sabahı gördüm. Hamile olduğumu öğrendiğim ağustos ayında da rüyamda acile gitmişim dr ilaç verecek olmaz hamile olabilirim diyorum doktorda yarın git öğren öyle ilaç vereyim diyor bu rüyanın sabahında adetime 5 gün varken idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.. Ama sonu kürtaj çok üzücü.. Ama ben hala rüyama inanıyorum Allahım bana anneler günü sabahında anneliği müjdeledi rabbim tekrar sağlıklısını nasip edecek inş
mogami bat günüm ve ağrım var arkadaşım hamiş aradım olur diyor hamişkende ne bileyim yuma yakın olan ilişkiden beklentim var ilk kez bu kadar yaklaştık dua edin bana :)inşallah kuzum...Allahım güzel gönlüne göre versin
olmaz mı birde üstüne üstlük sekreterimiz kaçtıselam kızlar nasılsınız yine bir pazartesi işleri güçleri çookk olan var mı
o totoyu canlı canlı da gör kuzum benim :) benim çıktı valla 1 hafta önceden izleri duruyorBu arada benim adete yakın sivilce çıkardı yüzümde 1 tane kocaman 1 hafta kala şuan adete 1 hafta var ve yüzüm yine bebek totosu.
canim elle konturol haptinmi ?o totoyu canlı canlı da gör kuzum benim :) benim çıktı valla 1 hafta önceden izleri duruyor
ay ben onu hiç mi hiç yapamam ki cesater edemem valla..canim elle konturol haptinmi ?
kuşum gözüm kulağım sizde...sen hanfendi ysmn elifbade missladybird....hepiniz için dua ediyorum...mogami bat günüm ve ağrım var arkadaşım hamiş aradım olur diyor hamişkende ne bileyim yuma yakın olan ilişkiden beklentim var ilk kez bu kadar yaklaştık dua edin bana :)
kuzum eğer eski listeden kopyalama yaptıysam öyle olmuştur...dur hemen ekliyorumMogami listede bnm adim yok gecen solemistim sende yazmistin bir sonraki yazindaki listede cikmadi batim 24eylul 4.deneme
kiz korkmaa ben kecende yaptim.ama adete cook vardi ama elime bisey geldi bekli elle konturol dogru deyil cunki herkesde ayni deyilkiay ben onu hiç mi hiç yapamam ki cesater edemem valla..
şekrcim nasılsın inşaallah ilaçlar iyi gelecek ve bol bol yumurtalar gelecek:) rahim filminin temiz çıkması çok iyi olmuş Allah hepimizn yardımcısı olsun, dostinex güçlü bir ilaçmış bence kısa zamanda düşer bir de prolaktini artıran şeyler yememeye dikkat edelim ben hergün maden suyu içerdim şimdi elimi bile süremiyorum bebişler gelsinde yemeyiveririz bir sürecanımmmm çok teşekkür ederim, dediğim gibi hormonlarım sorunlu onlar da öyle hemen düşmezmiş, bekliycem artık ne zaman düşerse, ilaç tedavisi var şimdi, Rabbim ne zaman kısmet ederse :)
Amin canım cümlemizeinşallah kuzum...Allahım güzel gönlüne göre versin
ay hadi inş şu kası ağrılarım olmasa ümdim olsa keşke.. biz eylül sende ekim annesi olursun inşallahhhkuşum gözüm kulağım sizde...sen hanfendi ysmn elifbade missladybird....hepiniz için dua ediyorum...
tatlım test yapmadın sanırımay hadi inş şu kası ağrılarım olmasa ümdim olsa keşke.. biz eylül sende ekim annesi olursun inşallahhh
doğru canımcım en iyisi bekleyeyim ne kaldı ki akşama görmesem kırmızıları ohh derim ama geçiş dönemlerinde bende 2 gün sarkıyor o da var bakalım :)kiz korkmaa ben kecende yaptim.ama adete cook vardi ama elime bisey geldi bekli elle konturol dogru deyil cunki herkesde ayni deyilki
daha bugün batım onu bekleyeyim diyorum ama çok stresliyim bentatlım test yapmadın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?