2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar benim kolesterol ve şeker değerlerim yüksek çıkınca eşimede yaptırdık onun değerleri daha kötü çıktı kolesterol olması gerekenin iki katından fazla et şeker un tuz hatta şekerli meyve bile yasak biz ne yiycez şimdi şaşırdım

canım benim bu ay 13. günde biri 19,8 biri 18,4 tü doktorum bi iki güne çatlar dedi...tahminim 20 -22 arası ama bazen değişebiliyor yani 24 e kadar çıkabilir
Canım 22 den fazla büyürse kist oluyomus nette öle okumuştum ama belkide dediğin gibi değisebiliyordur

canım benim bu ay 13. günde biri 19,8 biri 18,4 tü doktorum bi iki güne çatlar dedi...tahminim 20 -22 arası ama bazen değişebiliyor yani 24 e kadar çıkabilir
Anladım canım, çok teşekkür ederim. Benim de bu ay 9. gün 13mm, 11. gün 21 mm çıktı ama polip operasyonundan dolayı bu ay moladayız. Ama sanırım o zmn ben erken yumurtluyorum.

evet bi günlük ilişkiden umudum vardı ama olmadı yeni bat 20 ekim
önce kırmızılar gelsin sonra eklerim seni o zaman bi daha söylersin batını ama hele bi kırmızılar gelecek mi ona bakalım

uzum negatifim yine

Daha hastalanmadan salma kendini aaa zaten regl ile aynıymış belirtiler. Benimde bugün kasıklar ve bacaklar ağrımaya başladı az önce karnımda ağrıyor hafiften midemde kötü böğğğ arkadaşıma dedim benimkiler geliyor herhalde bana sürpriz yapacak bir hafta önceden regl ağrısı mı olurmuş beee dedi. Yanında olsam döverdi herhalde şuan bişiyim yok gibi ama yine geçti ay bir garip oldum ben şu bat gelsin yoksa...

Canım 22 den fazla büyürse kist oluyomus nette öle okumuştum ama belkide dediğin gibi değisebiliyordur
Canım regl olduğunda yumurtalıklara bakıldığında halen yumurta görünüyorsa çatlamamış demek oluyormuş ve o da kist yapıyormuş doğru, ama ultrasonda görünüyor zaten, çok şükür ki öyle bir şey yok.

Anladım canım, çok teşekkür ederim. Benim de bu ay 9. gün 13mm, 11. gün 21 mm çıktı ama polip operasyonundan dolayı bu ay moladayız. Ama sanırım o zmn ben erken yumurtluyorum.
hızlı büyümüş evet bak işte sen de farklı bende farklı...yani bünye meselesi kuşum...erken yumurtladığına göre önümüzdeki ay erken başlarsın çalışmalara

umarım bebiş yapıyordur bacım
umarım sabah zaten bı badıre atlattık rapor ıcın dra gıttım aa bu gebelık dedı nasıl olur daha ıgnenın 8. gunundeyım yok bu oyle dııl acaba sen gecen ay hamıle mıydın dedı kaynar sular dokuldu kafamda asaaa sonra cumartesı gel kanda bakıcaz dedı bende gebelık testı aldım eger gecen ay hamıleysem hadı onca klomene iğneye ragmen ordaysa ıdrar testı pozıtıf çıkmalı dıye şükür ki negatıf cıktı yanı varsa bıle gecen aydan dııl dusunsene bebek sakat olurdu alimallah çok korktum zaten duserdı kı benım bunye bı kurtaj daha kaldırmaz allah korusun

off lovely çok zor yaa sıkıldım bana da tatil lazım sanırım hem de çokkkk

önce kırmızılar gelsin sonra eklerim seni o zaman bi daha söylersin batını ama hele bi kırmızılar gelecek mi ona bakalım
test negatif hislerimde olacaksın diyor, eşimde gelecek diyor kırmızı off kalmadı beklentim şimdi kırmızıları bekliyorum

inanma ona bizim kızlarda yaptı eline geldi rahim ağzı ama hamile çıktılar
yok mogamicim hamilelik için değil birkaç günden beri akıntım vardı ama tam yumurta akı kıvamında değil bende vaji kontorolü yptım elime sümüksü beyaz bir akıntı geldi, bu vajina içinde hep oluyor mu yoksa yum döneminde mi salgılanıyor

. Aman canım kist olmasın zaten ondan kurtulmak çok zor

Allah allah çok enteresan bi durum... cumartesi gidince yaz buraya merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…