Çok sağol canım, benim 9. gün 13mm, 11. gün 21 mm dedi dr merak ettim ,gerçi polip operasyonundan dolayı benim bu ayı pas geçmemiz gerekiyor, teşekkür ederim canımKisiden kisiye degisiyo ama 20mm den sonra catliyo
Canım 22 den fazla büyürse kist oluyomus nette öle okumuştum ama belkide dediğin gibi değisebiliyordurcanım benim bu ay 13. günde biri 19,8 biri 18,4 tü doktorum bi iki güne çatlar dedi...tahminim 20 -22 arası ama bazen değişebiliyor yani 24 e kadar çıkabilir
Anladım canım, çok teşekkür ederim. Benim de bu ay 9. gün 13mm, 11. gün 21 mm çıktı ama polip operasyonundan dolayı bu ay moladayız. Ama sanırım o zmn ben erken yumurtluyorum.canım benim bu ay 13. günde biri 19,8 biri 18,4 tü doktorum bi iki güne çatlar dedi...tahminim 20 -22 arası ama bazen değişebiliyor yani 24 e kadar çıkabilir
önce kırmızılar gelsin sonra eklerim seni o zaman bi daha söylersin batını ama hele bi kırmızılar gelecek mi ona bakalımevet bi günlük ilişkiden umudum vardı ama olmadıyeni bat 20 ekim
uzum negatifim yine
Canım regl olduğunda yumurtalıklara bakıldığında halen yumurta görünüyorsa çatlamamış demek oluyormuş ve o da kist yapıyormuş doğru, ama ultrasonda görünüyor zaten, çok şükür ki öyle bir şey yok.Canım 22 den fazla büyürse kist oluyomus nette öle okumuştum ama belkide dediğin gibi değisebiliyordur
BAYA GEÇMİŞ CANIM TEST YAPSANA GAZ OLAYINI SORMA BENDE ÖYLEYİM DOLANIP DURUYOR KARINDATahmini 17 siydi canm ama 20 sine kadar vakitt vermistim hala adet olmadim 1 haftadir kasik agrim ve cok fena gaz sorunum ya usuttum havalar serinledi
hızlı büyümüş evet bak işte sen de farklı bende farklı...yani bünye meselesi kuşum...erken yumurtladığına göre önümüzdeki ay erken başlarsın çalışmalaraAnladım canım, çok teşekkür ederim. Benim de bu ay 9. gün 13mm, 11. gün 21 mm çıktı ama polip operasyonundan dolayı bu ay moladayız. Ama sanırım o zmn ben erken yumurtluyorum.
umarım sabah zaten bı badıre atlattık rapor ıcın dra gıttım aa bu gebelık dedı nasıl olur daha ıgnenın 8. gunundeyım yok bu oyle dııl acaba sen gecen ay hamıle mıydın dedı kaynar sular dokuldu kafamda asaaa sonra cumartesı gel kanda bakıcaz dedı bende gebelık testı aldım eger gecen ay hamıleysem hadı onca klomene iğneye ragmen ordaysa ıdrar testı pozıtıf çıkmalı dıye şükür ki negatıf cıktı yanı varsa bıle gecen aydan dııl dusunsene bebek sakat olurdu alimallah çok korktum zaten duserdı kı benım bunye bı kurtaj daha kaldırmaz allah korusunumarım bebiş yapıyordur bacım
TEST YAPTIN MI CANIM GENELDE GÜNÜN HANGİ ZAMANI OLURSUN BENİM GENELDE ÖYLEDEN SONRA HEMEN GELİR GELMEDİ DAHA BAKALIMnegatifşimdi gelecek kırmızılar hissediyorumv
off lovely çok zor yaa sıkıldım bana da tatil lazım sanırım hem de çokkkkDaha hastalanmadan salma kendini aaa zaten regl ile aynıymış belirtiler. Benimde bugün kasıklar ve bacaklar ağrımaya başladı az önce karnımda ağrıyor hafiften midemde kötü böğğğ arkadaşıma dedim benimkiler geliyor herhalde bana sürpriz yapacak bir hafta önceden regl ağrısı mı olurmuş beee dedi. Yanında olsam döverdi herhalde şuan bişiyim yok gibi ama yine geçti ay bir garip oldum ben şu bat gelsin yoksa...
test negatif hislerimde olacaksın diyor, eşimde gelecek diyor kırmızı off kalmadı beklentim şimdi kırmızıları bekliyorumönce kırmızılar gelsin sonra eklerim seni o zaman bi daha söylersin batını ama hele bi kırmızılar gelecek mi ona bakalım
YAHUUU SAKİN OL ONDA 1 GÜN ÖNCE BİLE KIZLARA SONUÇ VERMEDİ ERKEN GEBELİK TESTİ NEDEN ALMADIN KUZUnegatifşimdi gelecek kırmızılar hissediyorumv
yaptım ya ve sonuç negatifTEST YAPTIN MI CANIM GENELDE GÜNÜN HANGİ ZAMANI OLURSUN BENİM GENELDE ÖYLEDEN SONRA HEMEN GELİR GELMEDİ DAHA BAKALIM
yok mogamicim hamilelik için değil birkaç günden beri akıntım vardı ama tam yumurta akı kıvamında değil bende vaji kontorolü yptım elime sümüksü beyaz bir akıntı geldi, bu vajina içinde hep oluyor mu yoksa yum döneminde mi salgılanıyorinanma ona bizim kızlarda yaptı eline geldi rahim ağzı ama hamile çıktılar
yoktu tatlım neyse görcez bugün gibi kırmızılarıYAHUUU SAKİN OL ONDA 1 GÜN ÖNCE BİLE KIZLARA SONUÇ VERMEDİ ERKEN GEBELİK TESTİ NEDEN ALMADIN KUZU
. Aman canım kist olmasın zaten ondan kurtulmak çok zorCanım regl olduğunda yumurtalıklara bakıldığında halen yumurta görünüyorsa çatlamamış demek oluyormuş ve o da kist yapıyormuş doğru, ama ultrasonda görünüyor zaten, çok şükür ki öyle bir şey yok.
Allah allah çok enteresan bi durum... cumartesi gidince yaz buraya merak ettimumarım sabah zaten bı badıre atlattık rapor ıcın dra gıttım aa bu gebelık dedı nasıl olur daha ıgnenın 8. gunundeyım yok bu oyle dııl acaba sen gecen ay hamıle mıydın dedı kaynar sular dokuldu kafamda asaaa sonra cumartesı gel kanda bakıcaz dedı bende gebelık testı aldım eger gecen ay hamıleysem hadı onca klomene iğneye ragmen ordaysa ıdrar testı pozıtıf çıkmalı dıye şükür ki negatıf cıktı yanı varsa bıle gecen aydan dııl dusunsene bebek sakat olurdu alimallah çok korktum zaten duserdı kı benım bunye bı kurtaj daha kaldırmaz allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?