zamana bırak kuzum...inş hayırlısı olurtest negatif hislerimde olacaksın diyor, eşimde gelecek diyor kırmızı off kalmadı beklentim şimdi kırmızıları bekliyorum
ben 2012 hazıran ayında ev aradım buldum tasıdım temızledım yerlestırdım ınce temızlıını de yaptım ve yerleştıkten ıkı gun sonra hamıle olduumu öğrendım5 Gun once yapmistim cikmamisti canm 2 gundur ankaradydm babamida getirdim simdide o var yanimda tesst de yok esime arayayim alsin gelirken eger gebeysem buyuk mucize olacak ev tasidim o kadar az iliski oldu ki bi 9 da bi 13 de iliski oldu
Hakkaten yaaaaa başıma dert oldu eşşoğlular.... yap gitsin içinde kalmasın kuşum...merak çok lanet bişey yaa insanı fare gibi kemiriyor
Evet canım öyle demek ki, of ne zormuş :) hesapla kitapla biraz motivasyon bozuluyor ama yapacak bir şey yok, elimizden geleni yapıcaz sonucu Allah'a bırakıcaz:)hızlı büyümüş evet bak işte sen de farklı bende farklı...yani bünye meselesi kuşum...erken yumurtladığına göre önümüzdeki ay erken başlarsın çalışmalara
hmmm... onu bilemiyorum...yum dönemi evet çok ıslak oluyor ama bildiğim kadarıyla sonra kuru günler geliyor içerinin de kuru olması lazım...ama arada akıntı olması normalyok mogamicim hamilelik için değil birkaç günden beri akıntım vardı ama tam yumurta akı kıvamında değil bende vaji kontorolü yptım elime sümüksü beyaz bir akıntı geldi, bu vajina içinde hep oluyor mu yoksa yum döneminde mi salgılanıyor
Kuzum silikleşmiş testim , Rabbime şükür ki iki gündür çalışma yaptık , şimdi gün aşırı yapıp Rabbime bırakacağız bakalımmerakla bekliyorum
yaptım bi tane alıp negatifbu ay olmadı çalışmadan nasıl olacaktı ki ... off of!
ooo iyi iyi balım hadi inşallah bebiş gelsinKuzum silikleşmiş testim , Rabbime şükür ki iki gündür çalışma yaptık , şimdi gün aşırı yapıp Rabbime bırakacağız bakalım
valla bılmıom ben kendımce rahatlattım kendımı ama hersey olabılır adet de oldum ama bı garıp konustu kendısı de sasırdı ama oyle bıseykı gecen aydan olsa ıkı aylık olcaktı yanı bu gebelıkmı dıye dusunmezdı bıle pat dıye soylerdı bu aydansa cok erken gorundu şaştım kaldım hayırlısı bakalım bende gordum neyı gebelık sandıgını ıcımde bısey var ama ne kist myom olabılır mı dedım yok degıl dedıAllah allah çok enteresan bi durum... cumartesi gidince yaz buraya merak ettim
Hadi hayırlısı olsun Mogamim , inşaAllah gelirooo iyi iyi balım hadi inşallah bebiş gelsin
gebelik mi...yok ayol daha 11 gün var ...hem testte silikleşmeye başladıBEN DEĞİL SEN YAP DEDİM
umut hepimizde var tatlım umutsuz olmaz, demekki kısmet değilmiş kısmet olsaymış bir günlük ilişkiyle de olurduevet bi günlük ilişkiden umudum vardı ama olmadıyeni bat 20 ekim
KIRMIZILAR GELDİMİ CANIMevet bi günlük ilişkiden umudum vardı ama olmadıyeni bat 20 ekim
bak aslında araştırma yapmayacaktım ama şu iç ses beni deli ediyor sussun artık demi sakin sakin batı beklesek ne çıkar sanki, düşünürek hamile kalmıcaz ya çalışacaz olursa olacak yoksa olmayacakhmmm... onu bilemiyorum...yum dönemi evet çok ıslak oluyor ama bildiğim kadarıyla sonra kuru günler geliyor içerinin de kuru olması lazım...ama arada akıntı olması normal
hadi bakalım herşey yolunda gidiyor Allah hamilelğin pozitif olanını koymayı nasip etsinHadi hayırlısı olsun Mogamim , inşaAllah gelir
testin slikleşmesine sevindim artık rahat ol mogiş inşaallah bayram şekeri olur sana belki de şekerlerigebelik mi...yok ayol daha 11 gün var ...hem testte silikleşmeye başladı
Hadi insaAllah hamilesinBenimde @larsson'un söylediği gibi uzayan sarı akıntı sarkıyor bildiğin işte ıyyyy. Bu ne ya iki gündür bata 7 gün var bence. Sana hamileysem özelle mözelle her şekilde ulaşıcam merak etme.
Tatlim vajina kontrolu ben yapiyorum yumurtlama gunleri akinti 3 4 gun oluyor bende islak hissediyorum kendimi yumirta aki gibi geliyor yumurtlamaya yakin esnek cektikce uzayan akintim geliyor bi gun sonrada akintim katilasiyor sonra kuruluk oluyor 1 hafta falan adete 1 hafta kala az az oluyor 1 2 gun kalada fazlalasiyor afedrsin sumuksu sari gibiumut hepimizde var tatlım umubenz olmaz, demekki kısmet değilmiş kısmet olsaymış bir günlük ilişkiyle de olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?