off lovely çok zor yaa sıkıldım bana da tatil lazım sanırım hem de çokkkk
bende ilk kez dün yaptım beyaz uzayan geldi elime ama normalde böyle akışkan akıntım günlük pede gelmiyor, bende kontrolü deniyeyim dedim beyaz geldi uzayan, bu şekildeki sadece yum zamanı mı geliyor, bakalım bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim bende. peki senin günlük pede iniyor mu akıntı bende bugün çok sarı gelmiş sabahTatlim vajina kontrolu ben yapiyorum yumurtlama gunleri akinti 3 4 gun oluyor bende islak hissediyorum kendimi yumirta aki gibi geliyor yumurtlamaya yakin esnek cektikce uzayan akintim geliyor bi gun sonrada akintim katilasiyor sonra kuruluk oluyor 1 hafta falan adete 1 hafta kala az az oluyor 1 2 gun kalada fazlalasiyor afedrsin sumuksu sari gibi
Bunlar da dünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , birde dün akşam 7 gibi yaptım , onda silikleşmeye doğru gittiğini anlamıştım , Rabbimden hayırlısı bakalım
gebelik mi...yok ayol daha 11 gün var ...hem testte silikleşmeye başladı
keşkeeee nasıl sevinirim kuzum kendime getirirsin hem beni..off tatil istiyorumEşini de al gel bizle canikom. Seni de götüreyim birlikte deniz kum güneş yapalım.
işinde mutlu olmamak insanın tüm hayatını etkiliyor değil mi ama salma kendini tatlım sen enerjiksen önünde duramaz o işlerBU İŞTEN NEFRET EDİYORUM NEFRET DENEN DUYGUM OLDUĞUNU İŞE GELİNCE HİSSEDİYORUM ANLIYORUM YAA BIKTIM SIKILDIM HEP YETİŞME HEP MİLLETİN HESABI KİTABI ON DK SONRA MESAİM BİTİYOR AMA BEN ÇIKAMIYORUM YETİŞMESİ GEREKEN İŞLER VARMUTSUZUMM ÇOK MUTSUZUM İŞLEYİŞTEN
Amiiiin kuzucum amiiiin , hadi hayırlısı bakalım , Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsiiinnhadi bakalım herşey yolunda gidiyor Allah hamilelğin pozitif olanını koymayı nasip etsin
Ben bildim ki bu test bir sonraki gün pozitif olur demiştim.
Insallah bende hamileyimdirr heveslendim simdiiben 2012 hazıran ayında ev aradım buldum tasıdım temızledım yerlestırdım ınce temızlıını de yaptım ve yerleştıkten ıkı gun sonra hamıle olduumu öğrendım
Canim sakinnnn her is zor inan disardan oh ne iyi diyolar ama gel bana sor bazen ogrencileri bogazlayasim geliyo sürekli dert dert dinliyorum nutlu etmeye çalışıyorum ergenleri ki gercekten zor o yuzden ekonomik özgürlüğumuze bakalim cok sukur ki islerimiz var az cok para kazanıyor lruz falan filan..BU İŞTEN NEFRET EDİYORUM NEFRET DENEN DUYGUM OLDUĞUNU İŞE GELİNCE HİSSEDİYORUM ANLIYORUM YAA BIKTIM SIKILDIM HEP YETİŞME HEP MİLLETİN HESABI KİTABI ON DK SONRA MESAİM BİTİYOR AMA BEN ÇIKAMIYORUM YETİŞMESİ GEREKEN İŞLER VARMUTSUZUMM ÇOK MUTSUZUM İŞLEYİŞTEN
Sabır kuşum ya , zordur eminimBU İŞTEN NEFRET EDİYORUM NEFRET DENEN DUYGUM OLDUĞUNU İŞE GELİNCE HİSSEDİYORUM ANLIYORUM YAA BIKTIM SIKILDIM HEP YETİŞME HEP MİLLETİN HESABI KİTABI ON DK SONRA MESAİM BİTİYOR AMA BEN ÇIKAMIYORUM YETİŞMESİ GEREKEN İŞLER VARMUTSUZUMM ÇOK MUTSUZUM İŞLEYİŞTEN
yoldalarKIRMIZILAR GELDİMİ CANIM
hadi inşallah bakalım, mutlaka haber ver yapınca,seninledir umarım bebiş :)Canmmm bu ayi es gecmistik biz insallah yavrum benmledir esimden isteyim isten gelirken alsin bakalim cok umudum yok ama rabbim buyuk
Esim dun askim hic bole olmazdi sen sabaha kadar cok fazla gaz cikardin dedi o kadar utandim ki kuzum benm uzulme bil diye dedim belirtimi bu diyo :)BAYA GEÇMİŞ CANIM TEST YAPSANA GAZ OLAYINI SORMA BENDE ÖYLEYİM DOLANIP DURUYOR KARINDA
Hberlerini bekliyoruz tatlımmInsallah bende hamileyimdirr heveslendim simdii
Insallah canm esim gelsin yapayim dua edin bana rabbim hayirlisini versin insallahhadi inşallah bakalım, mutlaka haber ver yapınca,seninledir umarım bebiş :)
çok geçmiş olsun öncelikle, dr. bir diyet listesi vermdimi, vermediyse değerlerinizi normale dönene kadar sebze ağırlıklı ve çok çok az yağlı, ekmeğin hep esmer un ile yapılanı, gençsiniz hemen normale düşeceğini tahmin ediyorum.Merhaba kızlar benim kolesterol ve şeker değerlerim yüksek çıkınca eşimede yaptırdık onun değerleri daha kötü çıktı kolesterol olması gerekenin iki katından fazlaet şeker un tuz hatta şekerli meyve bile yasak biz ne yiycez şimdi şaşırdım
keşkeeee nasıl sevinirim kuzum kendime getirirsin hem beni..off tatil istiyorumsen bi daha gitcen mi gerçekten
Amiiiin kuzucum amiiiin , hadi hayırlısı bakalım , Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsiiinn
Bildin kiii , hamilelerin içine doğarmış, Bak arkandan geliyorum hala Lovelym , hamiş haberini ver sonra mogami verecek sonra ben inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?