2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende ilk kez dün yaptım beyaz uzayan geldi elime ama normalde böyle akışkan akıntım günlük pede gelmiyor, bende kontrolü deniyeyim dedim beyaz geldi uzayan, bu şekildeki sadece yum zamanı mı geliyor, bakalım bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim bende. peki senin günlük pede iniyor mu akıntı bende bugün çok sarı gelmiş sabah

BU İŞTEN NEFRET EDİYORUM NEFRET DENEN DUYGUM OLDUĞUNU İŞE GELİNCE HİSSEDİYORUM ANLIYORUM YAA BIKTIM SIKILDIM HEP YETİŞME HEP MİLLETİN HESABI KİTABI ON DK SONRA MESAİM BİTİYOR AMA BEN ÇIKAMIYORUM YETİŞMESİ GEREKEN İŞLER VAR MUTSUZUMM ÇOK MUTSUZUM İŞLEYİŞTEN

işinde mutlu olmamak insanın tüm hayatını etkiliyor değil mi ama salma kendini tatlım sen enerjiksen önünde duramaz o işler

hadi bakalım herşey yolunda gidiyor Allah hamilelğin pozitif olanını koymayı nasip etsin
Amiiiin kuzucum amiiiin , hadi hayırlısı bakalım , Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsiiinn

Ben bildim ki bu test bir sonraki gün pozitif olur demiştim.

Bildin kiii , hamilelerin içine doğarmış , Bak arkandan geliyorum hala Lovelym , hamiş haberini ver sonra mogami verecek sonra ben inşaAllah

Canim sakinnnn her is zor inan disardan oh ne iyi diyolar ama gel bana sor bazen ogrencileri bogazlayasim geliyo sürekli dert dert dinliyorum nutlu etmeye çalışıyorum ergenleri ki gercekten zor o yuzden ekonomik özgürlüğumuze bakalim cok sukur ki islerimiz var az cok para kazanıyor lruz falan filan..

Sabır kuşum ya , zordur eminim

çok geçmiş olsun öncelikle, dr. bir diyet listesi vermdimi, vermediyse değerlerinizi normale dönene kadar sebze ağırlıklı ve çok çok az yağlı, ekmeğin hep esmer un ile yapılanı, gençsiniz hemen normale düşeceğini tahmin ediyorum.

Hadi bakalım zaten bu ay geçtiğimiz aya göre az hamilemiz var bizi bekliyor liste. Biz şenlendircez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…