2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

işinde mutlu olmamak insanın tüm hayatını etkiliyor değil mi ama salma kendini tatlım sen enerjiksen önünde duramaz o işler

HAYIR BEN İŞ YETİŞTİRMEK İÇİN KALIYORUM EVİM VAR SORUMLULUĞUM VAR PATRONUN OĞLU BENİM İŞİM BİTTİ DEYİP ÇIKIP GİTTİ BÖYLE SİSTEM OLMAZ ŞİRKETTE MESAİYE KALIYORDUK HEP BERABERDİK YETİŞMEDİYSE BERABER ÇALIŞILIR ARTIK DAYANAMIYORUM YA BENDE SORUN VAR YA İŞLERDE

yaaaa bizim burası da öyle, üstelik bizde mesai 6 da bitiyor zaten söylemeden çıkamıyorsun, hooppp önüne geliverir iş,sende kala kalırsın öylece, mesleğimi seviyorum ama işimi değil mutsuzsan çok başka bir iş bak, işin varken iş aramak daha kolay hem

Bayrama gidiyorum canım bu seferde. Sonra bir daha taa şubata o da zaten yurt dışı olcak.
oooo süper kuzum gez toz biz araç aldık ve eşimi özel üniv. de inşaat mühendisliği okuyor artı kredimiz var ikimizin off tatile gidemedik maddi sıkıntılar içindeyiz yoksa tatil ayarladık ama gidemedik

oooo süper kuzum gez toz biz araç aldık ve eşimi özel üniv. de inşaat mühendisliği okuyor artı kredimiz var ikimizin off tatile gidemedik maddi sıkıntılar içindeyiz yoksa tatil ayarladık ama gidemedik

Hayırlısı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Aman bizde ödemelerden başımızı kaldıramıyoruz ama yine de geziyoruz valla sonra gezemeyiz diye.

Ve hastaligim başladı kizlar simdi de üstüne görme mi diye düşünmeye basladim düşünceler hic bitmiyo

Hayırlısı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Aman bizde ödemelerden başımızı kaldıramıyoruz ama yine de geziyoruz valla sonra gezemeyiz diye.
sağol canımcım dARISI OLMAYAN HERKESE iyi yapıyorsunuz tatlım bende termal otele giderim olmadı bayramda sauna, buhar banyosu havuzu full kaydıraklı yakında bize biraz stres atmak istiyorum ben artık

sağol canımcım dARISI OLMAYAN HERKESE iyi yapıyorsunuz tatlım bende termal otele giderim olmadı bayramda sauna, buhar banyosu havuzu full kaydıraklı yakında bize biraz stres atmak istiyorum ben artık

Canım yumurtlamadan önce git derim sıcak düşük riski yaratıyor allah korusun.

hmm ALLAH korusun cnm aman iyi ki anlamışsınız neler neler oluyo vallahi

Canım 22 den fazla büyürse kist oluyomus nette öle okumuştum ama belkide dediğin gibi değisebiliyordur
cnm bn kloman kullanırken 3 yumu 3 üde 22-24 ml idi dr iğne yapmayalm kendi çatlasn iğne kist yapabilir dediydi çok sükür bişi olmadı

İyi olmasina sevindim canim ilaclarini duzenli kullan arada haber ver merak ederim seni insallah hep sorunsuz devam eder
inş vuslatım ins ama tabi işi bırakıcaksın dedi günlük iki tane iğnelerim var daha önce iki tane kaybım olduğu için çok tedbirli olmam lazımmış oyüzden işi bıraktım

Canim kusura bakma gec cevap verdim akinti olayina fazla takilma benim normaldede akintim olur gun asiri devam et canim bazilari farketmiyor bile akintiyi

bugün gittim doktora 5 haftalıkmış canım şimdilik durumuda iyimiş tabi bi sürü ilaç verdi
ayyyy nasıl sevindim anlatamam, maşallah, Rabbim sağlıklı bir gebelik ve yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…