Bebegin ve senin sagligin daha onemli canim sonra yine girersin ise bol bol dinlen tatlim kendine prensesler gibi bak agir isler falan yapma oy teyzesi sevsin onu insallah bisey olmayacak bebisine dualarimdasin sen oncekileri dusunme sagsalim kucagina alacaksininş vuslatım ins ama tabi işi bırakıcaksın dedi günlük iki tane iğnelerim var daha önce iki tane kaybım olduğu için çok tedbirli olmam lazımmış oyüzden işi bıraktım
evet canım cezalıydı ....zaten cıkmayacağını biliyorum ama başka bişi için kan testi yaptırmaya gittim gitmişken bide gebelik baktırayım dedim :)üzüldüm bu sonucaama yanlış hatırlamıyorsam senin koca cezalıydı bu ay
ya düzen bozulduya yine 35 güne cıkıcak heralde ... adetin 3. günü doktordayım artık yapcak bişi yokama epey gecikti stres mi yaptın canım
Den olmasin cnm hem boyle akli mesgul eden seyler oldugunda cocuk diye de tasalanmiyosun dogallikla geliyor bebisInsallah bende hamileyimdirr heveslendim simdii
evet eşim 15 gün ceza cektiya öyle diyo gelecek ay bu iş tamam mış bakak görekhakkında hayırlısı neyse o olsun, önümüzdeki aylara ve maçlara daha sıkı hazırlanırsın, üzülme tatlım
bacım hala adet olmadımki artık düzen bozuk @KAYGILI gibi ekimin 31 ne yaz heralde o zamana kadar bişiler olurkuşum hayırlısı olsun...Allaha bırak zamanı gelecek elbet...yeni bat alayım
Olsun kuzum , üzülme sakın, Rabbim doğru zamanda verecektir inşaAllah...
inşallah canım hepimize versin hayırlısıyla
canım batta düzen yok yaa ... ama bu ay olmayacağını biliyodum zaten başka bişi için test yaptırıyodum bide ona baktırayım dedimBatin neydi canim hayirlisi olsun insallah
evet lovelycim yoksa biz dün oraya idecektik ne olur olmaz diye vazgeçtik hemde 60 derece orası :)Canım yumurtlamadan önce git derim sıcak düşük riski yaratıyor allah korusun.
Teşekkür ederim canım. Sağlık ocağında yaptırdık testleri aile hekimi inceledi değerleri dahiliye ye gidin dedi. Nette forumları inceledim diyetle değerler kısa sürede düşüyormuş bu ay diyet uygulayacağım değerler düşmezse bir dahaki ay doktora gideriz diye düşündüm. beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekiyor sanırımçok geçmiş olsun öncelikle, dr. bir diyet listesi vermdimi, vermediyse değerlerinizi normale dönene kadar sebze ağırlıklı ve çok çok az yağlı, ekmeğin hep esmer un ile yapılanı, gençsiniz hemen normale düşeceğini tahmin ediyorum.
Üzülme tatlışkom kısa sürede düşer dediğim gibi, biraz lezzetten uzak bir zaman olacak ama olsun sağlığınız için bir süre dayanırsınız artık, kafanı takma hiç Allah dermansız dert vermesin :)Teşekkür ederim canım. Sağlık ocağında yaptırdık testleri aile hekimi inceledi değerleri dahiliye ye gidin dedi. Nette forumları inceledim diyetle değerler kısa sürede düşüyormuş bu ay diyet uygulayacağım değerler düşmezse bir dahaki ay doktora gideriz diye düşündüm. beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekiyor sanırım
Cokmu tatli tuzlu yiyorsunuz canimMerhaba kızlar benim kolesterol ve şeker değerlerim yüksek çıkınca eşimede yaptırdık onun değerleri daha kötü çıktı kolesterol olması gerekenin iki katından fazlaet şeker un tuz hatta şekerli meyve bile yasak biz ne yiycez şimdi şaşırdım
evet lovelycim yoksa biz dün oraya idecektik ne olur olmaz diye vazgeçtik hemde 60 derece orası :)
Yegenim bu ay geliyorr lelelelleleBunlar da dünkü ve bugünkü testlerim kuzularım , birde dün akşam 7 gibi yaptım , onda silikleşmeye doğru gittiğini anlamıştım , Rabbimden hayırlısı bakalım
Aminn canım çok sağol halledicez inşallhÜzülme tatlışkom kısa sürede düşer dediğim gibi, biraz lezzetten uzak bir zaman olacak ama olsun sağlığınız için bir süre dayanırsınız artık, kafanı takma hiç Allah dermansız dert vermesin :)
lovely kırmızılar gelmedi daha testin yanılma olasılığı nedirİyi yapmışsınız canım aman ha unut kaplıcaları artık bebek doğduktan sonra.
Cokmu tatli tuzlu yiyorsunuz canim
Erkeklere de sıcak iyi gelmiyor spermleri öldürüyor canım. Bende saunaya kaplıcaya bayılırım ama bebek düşünüyoruz diye gidemiyoruz artıkevet lovelycim yoksa biz dün oraya idecektik ne olur olmaz diye vazgeçtik hemde 60 derece orası :)
Allah vermis size canim sizde gezin tozun insaAllah bir bebiste verir topluca gezmeler yaparsiniz insaAllahHayırlısı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Aman bizde ödemelerden başımızı kaldıramıyoruz ama yine de geziyoruz valla sonra gezemeyiz diye.
biz unutalım o vakit ama ne istemiştim bendeErkeklere de sıcak iyi gelmiyor spermleri öldürüyor canım. Bende saunaya kaplıcaya bayılırım ama bebek düşünüyoruz diye gidemiyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?