2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inş vuslatım ins ama tabi işi bırakıcaksın dedi günlük iki tane iğnelerim var daha önce iki tane kaybım olduğu için çok tedbirli olmam lazımmış oyüzden işi bıraktım
Bebegin ve senin sagligin daha onemli canim sonra yine girersin ise bol bol dinlen tatlim kendine prensesler gibi bak agir isler falan yapma oy teyzesi sevsin onu insallah bisey olmayacak bebisine dualarimdasin sen oncekileri dusunme sagsalim kucagina alacaksin

üzüldüm bu sonuca ama yanlış hatırlamıyorsam senin koca cezalıydı bu ay
evet canım cezalıydı ....zaten cıkmayacağını biliyorum ama başka bişi için kan testi yaptırmaya gittim gitmişken bide gebelik baktırayım dedim :)

Teşekkür ederim canım. Sağlık ocağında yaptırdık testleri aile hekimi inceledi değerleri dahiliye ye gidin dedi. Nette forumları inceledim diyetle değerler kısa sürede düşüyormuş bu ay diyet uygulayacağım değerler düşmezse bir dahaki ay doktora gideriz diye düşündüm. beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekiyor sanırım

Üzülme tatlışkom kısa sürede düşer dediğim gibi, biraz lezzetten uzak bir zaman olacak ama olsun sağlığınız için bir süre dayanırsınız artık, kafanı takma hiç Allah dermansız dert vermesin :)

Cokmu tatli tuzlu yiyorsunuz canim

Cokmu tatli tuzlu yiyorsunuz canim

Bizim derdimiz hazır gıdalar canım çalışma saatlerimiz çok uzun sabah 09:30- Akşam 20:00 arası işteyim yemek yapamıyorum çok sık dışarda yiyoruz. Sanırım ondan kaynaklanıyor. Kayınvalidem sağolsun gelin burda yiyin diyor yada alın gidin diyor artık bir çözüm bulucaz

Hayırlısı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Aman bizde ödemelerden başımızı kaldıramıyoruz ama yine de geziyoruz valla sonra gezemeyiz diye.
Allah vermis size canim sizde gezin tozun insaAllah bir bebiste verir topluca gezmeler yaparsiniz insaAllahyerimede gezin kiz maddi durum kisitli biz gezemeyiz oyle elhamdulillah herhalimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…