Gecmis olsun canim dikkat esin kendinize daha bir bebeginiz olacak ona bakacaksiniz saglikli olmalisinizBizim derdimiz hazır gıdalar canım çalışma saatlerimiz çok uzun sabah 09:30- Akşam 20:00 arası işteyim yemek yapamıyorum çok sık dışarda yiyoruz. Sanırım ondan kaynaklanıyor. Kayınvalidem sağolsun gelin burda yiyin diyor yada alın gidin diyor artık bir çözüm bulucaz
umarım o da bana denk gelir elifim ha :) dua et kız hamişin duası tutarYuzde 50 yanilma payi var:)
lovely kırmızılar gelmedi daha testin yanılma olasılığı nedir
kız ben niye bat istedim senden hakkaten...kafa durdu ... adet olunca söyle kuşumbacım hala adet olmadımki artık düzen bozuk @KAYGILI gibi ekimin 31 ne yaz heralde o zamana kadar bişiler oluradet olayımda yine bi hesap yapar öle söylerim canım
Kiz isimlerinizi bilmiyorum ya nicklerinizi soyleyerek dua ediyorum bazen gulme tutuyorAllah'im nasil isimler bunlar diyormusumarım o da bana denk gelir elifim ha :) dua et kız hamişin duası tutar
batım arefeye denk geliyor ne güzel olur vallaaatestin slikleşmesine sevindim artık rahat ol mogiş inşaallah bayram şekeri olur sana belki de şekerleri
tamam gelen giden olmazsa beklerim benim geçiş dönemlerinde iki gün sarkabiliyor bakalım :)Yapma 2 gün daha bekle derim kuzum. Dayan ne kaldı şurda orda olsaydım saklardım testleri.
İnşaallah güzel haberler alırsın bize de verirsin mutlu mutlu haberler:)batım arefeye denk geliyor ne güzel olur vallaaa
İnşaallah güzel haberler alırsın bize de verirsin mutlu mutlu haberler:)batım arefeye denk geliyor ne güzel olur vallaaa
sağol canım benim ben eşimle kendimin isimlerinden oluşturdum nicki zaten wustl umda beni rüyasında görmüş mgul diyeKiz isimlerinizi bilmiyorum ya nicklerinizi soyleyerek dua ediyorum bazen gulme tutuyorAllah'im nasil isimler bunlar diyormusRabbim hepinizi tez zamanda hayirli saglikli bebisler versin insaAllahhhhh:)
Benim esim bu nickleri gorunce basta cogu yabanci ulkeden sanmis ozellikle bizim mogamiyi japon sanmistisağol canım benim ben eşimle kendimin isimlerinden oluşturdum nicki zaten wustl umda beni rüyasında görmüş mgul diye
Ozaman ben yanlıs mı okudum acep neyse senin nr güzel yumosların büyümüs dr banada serophone diye hap verdi ama büyümemiş bile canımcnm bn kloman kullanırken 3 yumu 3 üde 22-24 ml idi dr iğne yapmayalm kendi çatlasn iğne kist yapabilir dediydi çok sükür bişi olmadı
ay valla buna işte çok güldümBenim esim bu nickleri gorunce basta cogu yabanci ulkeden sanmis ozellikle bizim mogamiyi japon sanmisti
seni cok iyi anliyorum insan sinir oluyor o yumoslarin buyumemesineeeOzaman ben yanlıs mı okudum acep neyse senin nr güzel yumosların büyümüs dr banada serophone diye hap verdi ama büyümemiş bile canım
inşallah kuzucumİnşaallah güzel haberler alırsın bize de verirsin mutlu mutlu haberler:)
kuşum ben japon manga ve animelerinin müptelasıyım...yandaki resimde gördüğün manganın adı Skip Beat ve kızın adı Mogami Kyoko...ordan geliyor kuzum
aslında ordan nickim doğru tahminBenim esim bu nickleri gorunce basta cogu yabanci ulkeden sanmis ozellikle bizim mogamiyi japon sanmisti
İki gün depresyona girmiştim benseni cok iyi anliyorum insan sinir oluyor o yumoslarin buyumemesineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?