2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gecmis olsun canim dikkat esin kendinize daha bir bebeginiz olacak ona bakacaksiniz saglikli olmalisiniz

bacım hala adet olmadımki artık düzen bozuk @KAYGILI gibi ekimin 31 ne yaz heralde o zamana kadar bişiler olur adet olayımda yine bi hesap yapar öle söylerim canım
kız ben niye bat istedim senden hakkaten...kafa durdu ... adet olunca söyle kuşum

umarım o da bana denk gelir elifim ha :) dua et kız hamişin duası tutar
Kiz isimlerinizi bilmiyorum ya nicklerinizi soyleyerek dua ediyorum bazen gulme tutuyorAllah'im nasil isimler bunlar diyormus Rabbim hepinizi tez zamanda hayirli saglikli bebisler versin insaAllahhhhh:)

Kiz isimlerinizi bilmiyorum ya nicklerinizi soyleyerek dua ediyorum bazen gulme tutuyorAllah'im nasil isimler bunlar diyormus Rabbim hepinizi tez zamanda hayirli saglikli bebisler versin insaAllahhhhh:)
sağol canım benim ben eşimle kendimin isimlerinden oluşturdum nicki zaten wustl umda beni rüyasında görmüş mgul diye

cnm bn kloman kullanırken 3 yumu 3 üde 22-24 ml idi dr iğne yapmayalm kendi çatlasn iğne kist yapabilir dediydi çok sükür bişi olmadı
Ozaman ben yanlıs mı okudum acep neyse senin nr güzel yumosların büyümüs dr banada serophone diye hap verdi ama büyümemiş bile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…