2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kız ben niye bat istedim senden hakkaten...kafa durdu ... adet olunca söyle kuşum
nedendir bilmem aslında hiç ümit etmemem gereken aydı fakat bundan önce evde yapılan testlerden bile yapmazdım adeti beklerdim en az 5 gün bu sefer şeytan habire dürttü evde test yaptım çıkmadı kan tahlili verdim çıkmadı hala adet olmadım kafa yine bi dünya ......psikoloji iyice bozuldu demekki ....ama bu iyi bir ders oldu bana ....yok mide bulantısıymış yok yumurtlalıkda sancıymış...göğüs ucu kararması...kirpiklerin karışmış olması...hepsi boş iş....bundan böle adetim 10 gün gecmeden ne idrar testi ne de kan testi yaparım....napim olmuyosa vardır bir hayır.yumurtlama dönemiymiş bilmem ne hiç bişide hesap etmiycem...olacaksa olur..olmuyosa da demekki çocuk hakkımıza hayırlı değil yapcak bişi yok

testi acele yapmamakda haklisin herkes cok acele ediyor adet gecikmemis test yapiyolar benim adetden 1 hafta gecmese test yapmam varsadaa ekren gostermiyo coku zaman...bir 3 4 gun bekleyin oyle yapin....oyle soyleme canim insallah ALLAHIM isdeyen kerkese bebis verir kimsenin kucaqini bos birakmaz rabbim buyukdur herkesi sevindirir insallah...bizleride:):):):)Anelik duygusunu herkese yasatir tez bir zamanda

Tatlım , böyle yazınca sen ben gerildim inan , yapma kendine kızma bu kadar, bazen heyecanımıza yenik düşebiliyoruz bunlar normal durumlar , bu ayda senin heyecanına yenik düştüğün bir ay oldu... kadın değil miyiz , her şeyimizi en üst seviyede yaşıyoruz ...
Ama kendine kızma , her şeyin bir zamanı var biliyorsun , fakat en önemlisi stresten uzak durmamız

Sıkıntı yapma canım yaa Rabbim senin de yüzüne gelecek inşallah="sekme, post: 37020592, member: 441582"]nedendir bilmem aslında hiç ümit etmemem gereken aydı fakat bundan önce evde yapılan testlerden bile yapmazdım adeti beklerdim en az 5 gün bu sefer şeytan habire dürttü evde test yaptım çıkmadı kan tahlili verdim çıkmadı hala adet olmadım kafa yine bi dünya ......psikoloji iyice bozuldu demekki ....ama bu iyi bir ders oldu bana ....yok mide bulantısıymış yok yumurtlalıkda sancıymış...göğüs ucu kararması...kirpiklerin karışmış olması...hepsi boş iş....bundan böle adetim 10 gün gecmeden ne idrar testi ne de kan testi yaparım....napim olmuyosa vardır bir hayır.yumurtlama dönemiymiş bilmem ne hiç bişide hesap etmiycem...olacaksa olur..olmuyosa da demekki çocuk hakkımıza hayırlı değil yapcak bişi yok[/QUOTE]
Sikint

inşallah canım ya ...aminnnnn :)

strest of ya ...hep onun yüzünden zaten :) tıkır tıkır saat gibi 31 gün süren adetim şu bebek çalımalarına başladığımz şu 5 aydan beri 28 le 35 gün arasında çalkalanıyor hele bi gelse şu kırmızılarda bi doktora gitsem hiç değilse sorunumuz varsa biliriz işimizi olmuyorsa zorlamayız artık

amin canım inşallah ....vardır herseyde bir hayır

Heeey kime diyorum , ne demek olmuyorsa , öyle denir mi hiç kuşum yaaa , bak ortalama 1 sene deneyin denilmesinin bir sebebi var di mi , bu süreç de hiç kolay değil çünkü , arkadaşlarımdan çoğu 6.aylarından sonra hamile kaldılar , istatistikte de ortalama 6.aydan sonra , daha 5 ay olmuş yolun başındasın , elbette doktora git bir baktır ama yelkenleri suya indirme sekmem... Bak geçen ay ilk denememdi, 41.günde geldi resmen adetim,,, doktora gittim kist mi oluştu hormonlarıma mı bişey oldu diye , yok her şeyim temiz , stres yapmışsındır dedi doktor... ne kadar kafaya taktım geçen ay ...Lakin hiç kafaya takmadığım korunduğum ay kaçamaklardan biri tutmuştu... Haberim yoktu , kanamam olunca öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğimi... her şey stres kuzum her şey... inan ki öyle...Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip edecek inşaAllah..

TE="ayseygt1453, post: 37014274, member: 624205"]Kızlar yardima ihtiyacim var benim bat hep 30 da olurdu bir yıldır 28 de oluyordu en son 30 oldu hatta hamile umidim olmustu şimdi ov hesaplamami neye göre hesapliycam bugün ince beyaz akinti basladi çarşamba ya kadar ilişki siz doktor a gitcem kontrol için ya buayi kaçırır sam[/QUOTE]
Kizlar sizden cevap bekliyorum ne yapmaliyim carsambayi bekleyimmi yoksa calismaya devam miedeyim

amin inşallah canım ya .....neyse ben de bi gideyim doktora adetin 2 günümüydü 3 . mü hangi gün daha güzel çıkıyodu hormon testi

amin canım inşallah ....vardır herseyde bir hayır
kiz sen 5 aydir bebeki dusunuyosun ve boyle umutsizsi yapma canim ALLAHIN gonlune agir gider daha yolun cook basindan boyle umutsuz olma umutsuz kim olur biliyomusun?.....umutsuz seytan olur canim umudunu itirmee

Kizlar sizden cevap bekliyorum ne yapmaliyim carsambayi bekleyimmi yoksa calismaya devam miedeyim[/QUOTE]
ovu testi kulansana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…