2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Nerden alınır eczanede varmı TE="bebek isdeyen biri, post: 37020909, member: 624089"]Kizlar sizden cevap bekliyorum ne yapmaliyim carsambayi bekleyimmi yoksa calismaya devam miedeyim[/QUOTE]
ovu testi kulansana canim[/QUOTE]
Nerd

Adet oldum yine kirmizilari gordum ..tukendim artik...

amin inşallah canım ya .....neyse ben de bi gideyim doktora adetin 2 günümüydü 3 . mü hangi gün daha güzel çıkıyodu hormon testi
Kuzum 3.günü idealdir , ama derler ki 5.güne kadar gidilebilir... ben 3.günü gittim...
Bugünlük idare ediyorum seni ama yarına çok daha poziitif bir sekme istiyorum

insanın elinde değil ki ....tamam umudumu yitirmiycem
tamam canim itirmee bebisler gelecek sadece b
Nerden alınır eczanede varmı TE="bebek isdeyen biri, post: 37020909, member: 624089"]Kizlar sizden cevap bekliyorum ne yapmaliyim carsambayi bekleyimmi yoksa calismaya devam miedeyim
Nerd[/QUOTE]
BEN KULANMADIM CANIM NERDEN ALINDIGINIDA BILMIYORUM QALIBA BIZIM KIZLAR INTERNETDEN VERIYOR SIPARISI

Nerden alınır eczanede varmı TE="bebek isdeyen biri, post: 37020909, member: 624089"]Kizlar sizden cevap bekliyorum ne yapmaliyim carsambayi bekleyimmi yoksa calismaya devam miedeyim
Nerd[/QUOTE]
Gittigidiyorda var canım,,, laboquick markası öneriliyor , güzel ve keyifli oluyor uygulaması tatlım

Bencede 3 günü yaptir test doktor ne diyecek bakalım inşallah rahatlarsin
ovu testi kulansana canim
Nerd[/QUOTE]
Gittigidiyorda var canım,,, laboquick markası öneriliyor , güzel ve keyifli oluyor uygulaması tatlım [/QUOTE]
Ben hemen arastirayim bakalim yarina gelirmi ki bu aksam alsam

Kız bugün herkesin morali yerlerde...2.deneme değil miydi tatlım , niye tükeniyorsun hemen...
Rabbim en kısa zamanda nasip edecek inşaAllah... Umudunu yitirme lütfen..
Canim olmuyor nedense sanki tup Bebek yontemiyle hamile kalacakmisim gibi. .belki de bos yere kuruntu yapiyorum..evet bu 2.denemdi...insllh cnm amin..

KIZLAR 21 DEFA BI DUA OKUNUYORDU O NEYDI ACABA TESBIHAT MI NEYDI KI BENDE OKUYAYIM OLMAZSA

Kizlar acayip yaniyorum atesim 37.2 ama benim 35.7 ile 36 arasi olur hep kulaklarim yanmaya basladi regle 4 gun kala tum belirtileri en uc noktada yasiyorum. Bu da gol degilse artik belirti melirti dinlemicm heeee

Bencede 3 günü yaptir test doktor ne diyecek bakalım inşallah rahatlarsin

Nerd
Gittigidiyorda var canım,,, laboquick markası öneriliyor , güzel ve keyifli oluyor uygulaması tatlım [/QUOTE]
Ben hemen arastirayim bakalim yarina gelirmi ki bu aksam alsam[/QUOTE]
Onu bilemem tatlım , bir kaç güne gelir herhalde... nerde olduğuna da bağlı o :)

Canim olmuyor nedense sanki tup Bebek yontemiyle hamile kalacakmisim gibi. .belki de bos yere kuruntu yapiyorum..evet bu 2.denemdi...insllh cnm amin..

KIZLAR 21 DEFA BI DUA OKUNUYORDU O NEYDI ACABA TESBIHAT MI NEYDI KI BENDE OKUYAYIM OLMAZSA
İyi misin neden hemen öyle düşünüyorsun , kendi kendine moralini bozuyorsun
2.deneme olmuyor demek için çok erken daha ...

Kizlar acayip yaniyorum atesim 37.2 ama benim 35.7 ile 36 arasi olur hep kulaklarim yanmaya basladi regle 4 gun kala tum belirtileri en uc noktada yasiyorum. Bu da gol degilse artik belirti melirti dinlemicm heeee

ooo ateşin hakikaten yüksek gibi hemde bata az kala ,, hadi inşaAllah güzel haberler gelir senden tatlım...

Eğer geç yumurtlamadıysan , çıkar tatlım kanda , 1 gün fark etmez... yani yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçtiyse çıkar...
Tamam tatlim cok saol esimde il disinda yarin aksam gelicek oda bozuldu beni nie beklemeden yaptiriyosun die bende sonucu acmicam beraber acariz sen aksam gelince dedim anlastik o sekilde. burayada yazarim aksam artik sonucu olumlu yada olumsuz. insallah allah bana ve herkese tez zamanda hayirlisi ile bebislerini verir

Ben istanbulda oturuyorum şimdi reklamı da var 20 adet 20 tl 50 adet 37 tl mis ama bakalım esim alirmi kart onun şimdi söyliyim

[QUOnasıl bel="denizyildizi2014, post: 37021335, member: 614121"]Tamam tatlim cok saol esimde il disinda yarin aksam gelicek oda bozuldu beni nie beklemeden yaptiriyosun die bende sonucu acmicam beraber acariz sen aksam gelince dedim anlastik o sekilde. burayada yazarim aksam artik sonucu olumlu yada olumsuz. insallah allah bana ve herkese tez zamanda hayirlisi ile bebislerini verir [/QUOTE]
Ayy nasil bekliyorsun cok merak ettim ben simdi sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…