- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Tamam tatlim cok saol esimde il disinda yarin aksam gelicek oda bozuldu beni nie beklemeden yaptiriyosun die bende sonucu acmicam beraber acariz sen aksam gelince dedim anlastik o sekilde. burayada yazarim aksam artik sonucu olumlu yada olumsuz. insallah allah bana ve herkese tez zamanda hayirlisi ile bebislerini verir
Ben istanbulda oturuyorum şimdi reklamı da var 20 adet 20 tl 50 adet 37 tl mis ama bakalım esim alirmi kart onun şimdi söyliyim
Selam canim iyiyim sen nadilsinSelam kızlar nssılsnız
İiyiyim kuzum , sen nasılsıınSelam kızlar nssılsnız
Hayırlısı olsun tatlım , inşaAllah güzel haberlerle gelirsiiiinn
Canım , gebelik testi de yanında olanlar var , iyice araştır, 30 tane ovulasyon 5 tane de gebelik testi 25 liraydı sanırım...
Tamam canim sagol simdi onada bakarimHayırlısı olsun tatlım , inşaAllah güzel haberlerle gelirsiiiinn
Canım , gebelik testi de yanında olanlar var , iyice araştır, 30 tane ovulasyon 5 tane de gebelik testi 25 liraydı sanırım...
Selam canim iyiyim sen nadilsin
Canım benim en büyük belirtim ateşimin hep 36.9larda seyretmesi ve kalp çarpıntısıydı inş senden de güzel haberler duyucaz.. Benim sonu kötü oldu boş gebelikten kürtaj oldumKizlar acayip yaniyorum atesim 37.2 ama benim 35.7 ile 36 arasi olur hep kulaklarim yanmaya basladi regle 4 gun kala tum belirtileri en uc noktada yasiyorum. Bu da gol degilse artik belirti melirti dinlemicm heeee
İiyiyim kuzum , sen nasılsıın
İnsallah canim guzel haberler verirsinİyiyim canm çok heyecanlıyım hamile gibi hissediyorum kendimi cuma tekrar test yapacam inşallah hamileyimdir
İnşallah canım senin hislerin yanıltmıyo biliyorumİyiyim canm çok heyecanlıyım hamile gibi hissediyorum kendimi cuma tekrar test yapacam inşallah hamileyimdir
KIZ NASIL BEKLEDIN AKSAMA KADAR BEN OLSAM OLURDUM MERAKTAN INSALLAH HAMILESINDIR TATLIMMTamam tatlim cok saol esimde il disinda yarin aksam gelicek oda bozuldu beni nie beklemeden yaptiriyosun die bende sonucu acmicam beraber acariz sen aksam gelince dedim anlastik o sekilde. burayada yazarim aksam artik sonucu olumlu yada olumsuz. insallah allah bana ve herkese tez zamanda hayirlisi ile bebislerini verir
Ben laboquick aldim canim 30 lu yaninda 5 tane gebelik testi 30 tl ye aldimTamam canim sagol simdi onada bakarim
Kuzum inşaAllah adet olmazsın ve bebişin seninlediiirrrDeli gibi heyecanlıyım adet tarihin geçti inşallah adet olmam ya
İnşallah canım senin hislerin yanıltmıyo biliyorum
Amin kuzum rabbim nasip etsin sana hepimizeAy canm ya inşallah bu seferde tutar
Kuzum inşaAllah adet olmazsın ve bebişin seninlediiirrr
Cuma günü kan testi mi yaptıracaksın tatlım , belirtilerin neler ,kendimi hamile hissediyorum deyince ?
INSALLAH CANIM HAMILESINDIRR BEIRTI VARMI PEKIIIAy canm ya inşallah bu seferde tutar
İnsallah canim guzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?