2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı olsun tatlım , inşaAllah güzel haberlerle gelirsiiiinn

Ben istanbulda oturuyorum şimdi reklamı da var 20 adet 20 tl 50 adet 37 tl mis ama bakalım esim alirmi kart onun şimdi söyliyim

Canım , gebelik testi de yanında olanlar var , iyice araştır, 30 tane ovulasyon 5 tane de gebelik testi 25 liraydı sanırım...

Kizlar acayip yaniyorum atesim 37.2 ama benim 35.7 ile 36 arasi olur hep kulaklarim yanmaya basladi regle 4 gun kala tum belirtileri en uc noktada yasiyorum. Bu da gol degilse artik belirti melirti dinlemicm heeee
Canım benim en büyük belirtim ateşimin hep 36.9larda seyretmesi ve kalp çarpıntısıydı inş senden de güzel haberler duyucaz.. Benim sonu kötü oldu boş gebelikten kürtaj oldum rabbim tekrardan bebek nasip eder inşallah

KIZ NASIL BEKLEDIN AKSAMA KADAR BEN OLSAM OLURDUM MERAKTAN INSALLAH HAMILESINDIR TATLIMM

Pek belirti aramıyorum doğrusu piskolojikmen hamile hissediyorum kendimi vallah idrar düşünüyorum çıkarsa kan tahliline giderim hemen dua edin ne olur kızlar
Kuzum inşaAllah adet olmazsın ve bebişin seninlediiirrr
Cuma günü kan testi mi yaptıracaksın tatlım , belirtilerin neler ,kendimi hamile hissediyorum deyince ?

Kızlar size şuan lavabodan bildiriyorum benim çok fena bir akıntım var şeyimden aşağı uzanan sarı renkli böyle akıntısı olan var mı adetin 27.günümdeyim ve 3 gündür nerdeyse şeyimden dizime kadar gelecek bir akıntım var. Arkadaşıma attım gözlerine inanamadı hatta şuan şaşkınlıktan bayılmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…